Jazz, eksperymenty :) [2203]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Stvoy presents

Zajarany (nei powiem ze nie;) perspektywa obczajenia setu Kronos Quartet napisalem do agencji AdamiakJazz ile pi razy drzwi wyniesie mnie ta przyjemnosc

odpowiedz: 250 - 300 zlotych

hueheuehu

chyba ich, za przeproszeniem popierdolililo na glowe

jak to zobaczylem normalnei myslalem ze zdam klucze; -/

ciekawe teraz ile bedzie kosztowac Jagga Jazzist (rowniez w maju)

peace!
  • Grono.Net

...o bosze!...tego ciezaru zwykly smiertelnik przecie nie udzwignie...:/
    ...dobrze, zem w KQ sie nie `wtopila`, bo bysmy cierpieli...
    ...na szczescie moja (juz wybrana) przyjemnosc tansza o wiele sie okazala...mefju szip `tylko` 80 zlotych polskich...;-)
  • le chou fleur

"mefju szip `tylko` 80 zlotych polskich...;-)"

Tak... "TYLKO"... :(((((((((((((
  • *mabro

Paranoja - juz na ostatni koncert w filharmonii ceny byly zaporowe, ale jednak nizsze..
  • Anonim

Ci od adamiaka zawsze takie ceny rzucaja.
    Coz chyba to taki facet.... z wielkim ego.
  • Stvoy presents

bardzo mnei zastanawia w jaki sposob podejmowane sa decyzje o tak hardcorowych cenach

bo jakby byl wjazd po 150 zeta to ja i ikilku znajomych juz by pewnie sie wybralo
    A tak, ile osob jest w stanie sobie pozwolic zeby ze swoja kocbieta/ zona spedzic wieczor na trwajacym pewnie mniej niz 2 godz koncercie za kurwa 600 zeta...no ale to takie gdybanie pewnie zejdzie sie w chuj biznesmenow i gwiazd a adamial bedzie zarobiony opoor
  • Anonim

:/
  • Yanorave

tak to jest kochani jak sie ma gust pasujacy do Volvo i Saaba; )

moze trzeba sprobowac slcuhac "leszczy"
    wjazd na koncert mozna dostac w promocji za darmo; )

a bardziej serio ... jak porownam przyjemnosc muzyki na zywo (wylaczam tu z tego pajacow z samplerami) z kupieniem plyty CD za 69 zl to cena biletu nie jest taka wysoka

• Anonim

| |

Fajnie byłoby zebrać grupę ludzi o podobnych (niekonwencjonalnych) zainteresowaniach muzycznych w...

Fotki

Miejsca grona (1)