-
Tektyl
staram sie zorganizowac nowe czwartki gitarowe wiec zaczynamy tak szczesliwie 13 stycznie w angelusie od wstepnej gitarowki -
Anonim
Choć za Angelusem nie przepadam, to bardzo chętnie przyjdę:D.
Ale muszę stwierdzić, że jesteś cholernie leniwy - przecież Ty nawet z domu praktycznie nie wyjdziesz:P. -
Grono.Net
Wchodzę w to :) Nawet z przyjemnościa :D Oby to tylko się na jednym nie skończyło :P -
Grono.Net
hmmm... 13??? Troszke kiepski jak dla mnie termin, ale może będę, nie mogę nic obiecać :P -
-
Tektyl
nic nie obiecujcie! z wlascicielami rozmawialem i sa chetni! wybralem czwartek jako ciaglosc tego co bylo! jak u krola na obiadkach czwartkowych z poezja! i tak mam nadzieje bedzie w kazdy czwartek jednak to zalezy tylko od ludzi i gitar! bedzie szlo to bedzie co czwartek jak nie bedzie nikt przychodzil to sie zlikwiduje!polecam bedzie fajnie!
-
Grono.Net
Widzisz Lisku pomysł jest good. Ale w czwartki odbywają się prelekcje (w prawdzie otatnio na nich nie bywam), no ale raz tu raz tam, a raz jeszcze gdzie indziej i będzie dobrze :) -
Tektyl
-
Anonim
Ja jestem bardzo za taką imprezą gitarową - to jest naprawdę dobry pomysł. A na prelekcje i tak nigdy nie jeżdżę więc nic nie stracę:D. -
Grono.Net
nio tylko, że ja mam jeszcze w czwartki najczęściej szkolenia :/ Ale co ja nie dam rady??? -
Grono.Net
uważam że pomysł ozywienia gitarówek (obojętne gdzie, byle ludzio dopisali :] ) jest zajebisty... Pamietam jeszcze te stare gitarowki z piwnicznej 15tki...
Nigdy sie nie uwazalem za jakiegos maniaka tego typu imprez ale tam poznałem "komara" i spodobało mi się... Na mnie możecie liczyć - co prawda nie spiewam najlepiej ale chetnie poslucham :) -
Tektyl
poza spiewaniem mam w planie jeszcze inne ciekawostki!mam nadzieje ze moj pomysl mi wyjdzie! a jk wyjdzie to bedzie ciekawie -
Tektyl
chce dodac miedzy spiewaniem rowniez recytacje wierszy i czytanie opowiadan! jak rowniez prelekcje z roznego typu przedmiotow! wszystko tak naprawde zalezy od was a ja chce to tylko sklesc w jedna calosc i zrobic z tego jednoczesnie dobra nauke jak i dobra widowisko i zabawe! wasza glowa w tym zeby mi pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! -
Tektyl
mam nadzieje ze wyjda rowniez rozne slajdowiska z moich i waszych wypraw w nieznany plener polaczony z dobrym opowiadaniem na temat tej wyprawy!!!
-
Grono.Net
Lisek za slajdowiskami jestem jak najbardziej, co do wierszy i opowiadań no coż, jeżeli znajdziesz do tego chętnych, to dlaczego by i nie :P -
Tektyl
chetni sa i jak to sie uda to mysle ze bedzie i wiecej takich! Ciebie Dotka zaciagne do prowadzenia prelekcji jako nasza jeleniogorska nauczycielke :P -
Grono.Net
hahahah Lisek nie rozśmieszaj mnie :P
Ciekawe o czym ja niby bym miała zrobić tą prelekcje :P
Ostatni próba to był wielki niewypał, bo co z tego, że posiadam jakieś slajdy, jak nie pamiętam co na nich jest :P
Hahaha zaniki pamięci podczas podróży u mnie występują :P -
d!
A wiec... mnie pomysl gitarowek tesh sie podoba... slajdy, fotografie... Hm... rowniez - nawet dorzuce moze jakas swoja prezentacje... jesli tylko chcecie... Ale nie obiecuje, ze akurat 13 bede... narazie jutro mam studniowke i na sama mysl picia z belferami mam torsje... :/
Dorotko... oj... oj... temat na Twoja prelekcje zawsze sie jakis znajdzie... poczawszy od 'czarne, swiecace jest sliskie' skonczywszy na 'kwiatkach z cmentarza', ktorych swoja droga Ci [nigdy] nie wybacze...
Pozdrofionka! d! -
Anonim
Wiesz co Lisek - sprawa slajdów przypomniała mi, że znany poniekąd osobnik (Alpi) jest posiadaczem sprzętu, a poza tym także dużej ilości slajdów (min. z wypadów na Łomniczkę:D). Może warto by było z nim pogadać (choć znając życie, to już pewnie to zrobiłeś;)).
W końcu muszę zobaczyć jakie po imprezie na Łomniczce są dowody na mnie:P -
Odrowąż
Zależy, z której imprezy :) ostatnio jak przyszedłem to już leżałeś martwy, a co najgorsze wcale nie z przepicia :P -
Tektyl
z Alpim jeszcze nie gadalem bo nie mialem okazji! ale napewno to zrobie :) a dowody to ja mam w glowie na Ciebie! jestem swiadkiem koronnym :PPP
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Jelenia Góra
- Załóż własne grono tematyczne