-
Piekielna
-
......:)
-
Piekielna
-
Anonim
widze ze te grono prowadza absolweci zadnych osob ktore obecnie chodza to tu nie widze pozdro -
-
witam, witam:) no niestety jakoś osoby które chodzą do tej szkoły teraz to troszeczke przymulają;). Nieładnie, nieładnie :) -
...::: Monia :::..
hej dziewczymy:) ILONKA??? W kancu jakies znajome twarze:)
Pozdrowienia -
Piekielna
Agnes:
no jakoś tak się złożyło... zagoń swoich znajomych to może ożywicie jakoś to forum :]
Monia:
hej, jak tam po wakacjach? :) -
hej:) Mi sie dopiero dzis urlop zaczął:) Ale bede urlopowac od przyszłego tygodnia do rozpoczenia uczelni;( a to juz nie długo bo wczoraj wykluła mi sie bratanica:))) MAJA:)
A jak u Ciebie?? -
-
Piekielna
nuda i praca przez wakacje... ja dopiero odpocznę w ostatni tydzień września. teraz mam wolontariat i pracę, a od października będę miała tylko co drugi weekend wolne :/
Gratuluję bratanicy :D -
-
:) a dobrze nawet bardzo:) studiuje pracuje imprezuje;) jak zwykle robie to co lubie:)
a jak u Ciebie??
Fakt kawał czasu minął!!! -
Anonim
Ta szkola wogule troszke lamusowata sie zrobila jest pare fajnych osob reszta to zamulacz tak stwierdzila moja siostra cioteczna ktora kiedys chodzila tam so szkole moze kojarzycie Agnieszka S ona chodzila do klasy rachunkowe czy cos w tym stylu mam nadzieje ze tu sie rozkreci. Wiecie ze wolska i gruda odeszly gruda to mnie zabardzo nie ochodzi szkoda tylko mi p.Woslkiej.... -
u mnie jest oki też studiuje prywatnie 4 roczek prawa, dziennie węc nir pracuje :). Nie kojarze Wolskiej ale to dobrze że Gruda odeszła to była stara wredna.......... szkoda słów!! -
Anonim
ja teraz z kolezanka chodzimy do tej rozozowej szkolki juz roczek i jest całkiem spoko,kochamy Profesora Zaparta!!!!!:P
-
Anonim
Prof. Zapart jest cool ... niech by ktoś sprubował coś złego na niego powiedziec ... -
Piekielna
-
Uuu pani prawik bedzie;) super!!!
Ja tez dziennie:) ale nie potrafie z pracy zrezygnowac roku próbuje ale nie potrafie:)
-
Michał
"a kot umral ten nie zyje"
Ale ja powrocilem. Postaram sie wprowadzic troche zycia na forum :)
POzdro 4 all