[ Jeśli nie Oxford to co? ] [192]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piekielna

forum umarło?? :>
  • ......:)

nie no chyba raczej nie. Nie dopuśćmy do tego!! :)
  • Piekielna

oj jakoś mało osób tu jest....

Witaj Ilonko :)
  • Anonim

widze ze te grono prowadza absolweci zadnych osob ktore obecnie chodza to tu nie widze pozdro

witam, witam:) no niestety jakoś osoby które chodzą do tej szkoły teraz to troszeczke przymulają;). Nieładnie, nieładnie :)
  • ...::: Monia :::..

hej dziewczymy:) ILONKA??? W kancu jakies znajome twarze:)
    Pozdrowienia
  • Piekielna

Agnes:
    no jakoś tak się złożyło... zagoń swoich znajomych to może ożywicie jakoś to forum :]

Monia:
    hej, jak tam po wakacjach? :)

hej:) Mi sie dopiero dzis urlop zaczął:) Ale bede urlopowac od przyszłego tygodnia do rozpoczenia uczelni;( a to juz nie długo bo wczoraj wykluła mi sie bratanica:))) MAJA:)

A jak u Ciebie??

:) troche nie spójnie ale padnieta jestem;)
  • Piekielna

nuda i praca przez wakacje... ja dopiero odpocznę w ostatni tydzień września. teraz mam wolontariat i pracę, a od października będę miała tylko co drugi weekend wolne :/

Gratuluję bratanicy :D

no prosze Monia hehe Jak ja Cię dawno nie widziałam co tam u Ciebie?

:) a dobrze nawet bardzo:) studiuje pracuje imprezuje;) jak zwykle robie to co lubie:)
    a jak u Ciebie??

Fakt kawał czasu minął!!!
  • Anonim

Ta szkola wogule troszke lamusowata sie zrobila jest pare fajnych osob reszta to zamulacz tak stwierdzila moja siostra cioteczna ktora kiedys chodzila tam so szkole moze kojarzycie Agnieszka S ona chodzila do klasy rachunkowe czy cos w tym stylu mam nadzieje ze tu sie rozkreci. Wiecie ze wolska i gruda odeszly gruda to mnie zabardzo nie ochodzi szkoda tylko mi p.Woslkiej....

u mnie jest oki też studiuje prywatnie 4 roczek prawa, dziennie węc nir pracuje :). Nie kojarze Wolskiej ale to dobrze że Gruda odeszła to była stara wredna.......... szkoda słów!!
  • Anonim

ja teraz z kolezanka chodzimy do tej rozozowej szkolki juz roczek i jest całkiem spoko,kochamy Profesora Zaparta!!!!!:P
  • Anonim

Prof. Zapart jest cool ... niech by ktoś sprubował coś złego na niego powiedziec ...
  • Piekielna

niektórzy na wycieczkach szkolnych nawet pili z Zapartem :P

Uuu pani prawik bedzie;) super!!!
    Ja tez dziennie:) ale nie potrafie z pracy zrezygnowac roku próbuje ale nie potrafie:)

• Michał

"a kot umral ten nie zyje"
    Ale ja powrocilem. Postaram sie wprowadzic troche zycia na forum :)
    POzdro 4 all
| |

Zapraszamy absolwentów oraz uczniów tej szkoły do pisania na tym forum tematycznym. :) ...

Fotki

Miejsca grona (0)