- 1
- 2
-
Kasia Ssss...
-
Anonim
Dzis pytalam Sylwie - ognisko ma byc w nastepny czwartek, czyli 2.06. Podobno ma byc jakies spotkanie przy Limbie o 15,30 a pozniej ognisko u nas na wydziale. Tyle slyszalam... -
Anonim
-
Kasia Ssss...
no to sie bardzo ciesze,bo juz stracilam nadzieje...a czy w takim razie myslicie,ze zajecia beda odwolane albo przynajmniej tylko do 12? -
-
Anonim
wiec jest tak:
ognisko jest 7 czerwca (wtorek) a co do godzin rektorskich to chyba jeszcze nie wiadomo. pzdr. -
Kasia :) MGR INŻ. :)))
-
Kasia Ssss...
-
Kasia Ssss...
-
offca
Ognisko bedzie 7 a skąd wiem bo sam je pomagam organizować :P
A co do osób towarzyszących to raczej nie będzie ich można wziaść ze sobą bo to w sumie jest ognisko wydziałowe a nie dyskoteka z obcymi perzonami -
offca
Kasiu masz mnie a obcych sie pytasz nie ładnie ja sobie to zapamiętam -
..::mgr inż. justyś:) ::..
hmmm ognisko wydziałowe?? super sprawa, ale mam wielką prośbę: nie dało by się zrobić dziekanek już od 10?? sprawa poważna bo mamy kolo z matmy :/ pliiiiiiiiiz uratujcie kilka biednych duszyczek... -
Kasia Ssss...
to wogole proponuje od poniedzialku wolne...no i sroda,zeby otrzezwiec....a wsumie czwartek tez moze byc wolny ,bo w piatek i tak nie ma zajec -
Tatanka
od ktorej w ogole sa te godziny dziekanskie?? bo ja mam kolosa z rachunkowosci i nie wiem czy przychodzic w ogole... swoja droga dobrze by bylo zeby potrwaly tak do 15.30;) -
Kasia Ssss...
Olcia....chyba nie bedzie tych godzin....w zeszlym roku nie bylo (o ile dobrze pamietam) -
Kasia Ssss...
-
♥ Ilona ♥ life's beautiful
ja dziś słyszałam od starościny Iroku wersję, że ognisko jest we wtorek o 19, a od 14 są godziny rektorskie :) -
Kasia Ssss...
jezeli to prawdka to bardzo bardzo bardzo zaje...fajnie; )
ktos potwierdza,bo nie wiem czy zaczac sie cieszyc? -
anka
-
Tatanka
to Kasiu ciesz sie tez za mnie;( bo ja mimo godzin rektorskich we wtorek o 14 mam koncowego kolosa z rachunkowoasci! co za chujnia!!!!!!! ale za to po kolosie bedzie najebka;D w dobrym skladzie;) ELO LASKA -
Kasia Ssss...
ale to macie jednak zajecia?Laska dasz rade-potem bedzie to co zwykle;)
pozdrowka
- 1
- 2