JESTEM WIPEM-JESTEM BAMBOOCHA :) [804]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasia Ssss...

Pytania jak w temacie...moze ktos wie cos wiecej w tej sprawie...
  • Anonim

Dzis pytalam Sylwie - ognisko ma byc w nastepny czwartek, czyli 2.06. Podobno ma byc jakies spotkanie przy Limbie o 15,30 a pozniej ognisko u nas na wydziale. Tyle slyszalam...
  • Anonim

no proste 2 jest :P.Jak moglo by nie byc :P
  • Kasia Ssss...

no to sie bardzo ciesze,bo juz stracilam nadzieje...a czy w takim razie myslicie,ze zajecia beda odwolane albo przynajmniej tylko do 12?
  • Anonim

wiec jest tak:
    ognisko jest 7 czerwca (wtorek) a co do godzin rektorskich to chyba jeszcze nie wiadomo. pzdr.
  • Kasia :) MGR INŻ. :)))

czy ktoś wie czy można kogoś wprowadzać? dzięki za informacje :)
  • Kasia Ssss...

to 7 czy 2 czerwca?..slyszalam ze 2-skad info ze 7?

• Kasia Ssss...

to 7 czy 2 czerwca?..slyszalam ze 2-skad info ze 7?

• offca

Ognisko bedzie 7 a skąd wiem bo sam je pomagam organizować :P
    A co do osób towarzyszących to raczej nie będzie ich można wziaść ze sobą bo to w sumie jest ognisko wydziałowe a nie dyskoteka z obcymi perzonami
  • offca

Kasiu masz mnie a obcych sie pytasz nie ładnie ja sobie to zapamiętam
  • ..::mgr inż. justyś:) ::..

hmmm ognisko wydziałowe?? super sprawa, ale mam wielką prośbę: nie dało by się zrobić dziekanek już od 10?? sprawa poważna bo mamy kolo z matmy :/ pliiiiiiiiiz uratujcie kilka biednych duszyczek...
  • Kasia Ssss...

to wogole proponuje od poniedzialku wolne...no i sroda,zeby otrzezwiec....a wsumie czwartek tez moze byc wolny ,bo w piatek i tak nie ma zajec
  • Tatanka

od ktorej w ogole sa te godziny dziekanskie?? bo ja mam kolosa z rachunkowosci i nie wiem czy przychodzic w ogole... swoja droga dobrze by bylo zeby potrwaly tak do 15.30;)
  • Kasia Ssss...

Olcia....chyba nie bedzie tych godzin....w zeszlym roku nie bylo (o ile dobrze pamietam)
  • Kasia Ssss...

czyli mowiecie ze od 18 jest ognisko,tak?
  • ♥ Ilona ♥ life's beautiful

ja dziś słyszałam od starościny Iroku wersję, że ognisko jest we wtorek o 19, a od 14 są godziny rektorskie :)
  • Kasia Ssss...

jezeli to prawdka to bardzo bardzo bardzo zaje...fajnie; )

ktos potwierdza,bo nie wiem czy zaczac sie cieszyc?
  • anka

mozesz zacząć, bedzie
  • Tatanka

to Kasiu ciesz sie tez za mnie;( bo ja mimo godzin rektorskich we wtorek o 14 mam koncowego kolosa z rachunkowoasci! co za chujnia!!!!!!! ale za to po kolosie bedzie najebka;D w dobrym skladzie;) ELO LASKA
  • Kasia Ssss...

ale to macie jednak zajecia?Laska dasz rade-potem bedzie to co zwykle;)
    pozdrowka
  • 1
  • 2
| |

Dla wszystkich ogarnietych, studiujących na Wydziale Intensywnego Picia SGGW . Tutaj dowiesz sie ,...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)