-
Anonim
01.06.2005 mam mieć zaliczenie filozofii i pilnie szukam odpowiedzi na 7pytań z 19. -
fubu
to do dzieła rychu!!! zamiast siedzieć na gronie to wklepuj w wyszukiwarke hasła i kopiuj wklej, ja już mam ze 4 tak opracowane pytanka :))) -
Anonim
Rychu no wstyd po prostu :).Student tak imprezowego wydzialu nie powinien zakladac tematow o nauce!!!Przeciez te zaliczenia z filozofi to jest parodia i wiadomo ze wszscy zaliczaja a Ty tutaj spanikowany jakbys byl przynajmniej studentem ze srednia 4.5; ) -
bitka
ehhh jesli macie filo z Sado to....hehehe ja nie wiem w ogole o co wam chodzi :p
wyjsciowa ocena to 4,5 :)
prac nie czyta ,wiec równie dobrze na pyt. o Heraklita mozesz napisac sprawozdanie z ostaniego melo, jedyne na co zwraca uwage to czy praca jest bogata w obrazki :D -
-
bitka
ehhh jesli macie filo z Sado to....hehehe ja nie wiem w ogole o co wam chodzi :p
wyjsciowa ocena to 4,5 :)
prac nie czyta ,wiec równie dobrze na pyt. o Heraklita mozesz napisac sprawozdanie z ostaniego melo, jedyne na co zwraca uwage to czy praca jest bogata w obrazki :D -
bitka
-
Anonim
o filozofi to dajcie spokoj bo to jest trywialne kto sie takim czyms przejmuje
pozdro -
Anonim
Dziękuje za rady. Załatwiłem filozofię z akademika. Pytania nie były te które On dawał ale nawet nie przeczytał i dostałem 5
W celach sprostowania
1nigdy nie miałem średniej 4 o 4,5 nie wspominając
2nie nmiałem czasu szukać pracy w necie,bo szedłem do pracy