JESTEM WIPEM-JESTEM BAMBOOCHA :) [804]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

01.06.2005 mam mieć zaliczenie filozofii i pilnie szukam odpowiedzi na 7pytań z 19.
  • fubu

to do dzieła rychu!!! zamiast siedzieć na gronie to wklepuj w wyszukiwarke hasła i kopiuj wklej, ja już mam ze 4 tak opracowane pytanka :)))
  • Anonim

Rychu no wstyd po prostu :).Student tak imprezowego wydzialu nie powinien zakladac tematow o nauce!!!Przeciez te zaliczenia z filozofi to jest parodia i wiadomo ze wszscy zaliczaja a Ty tutaj spanikowany jakbys byl przynajmniej studentem ze srednia 4.5; )
  • bitka

ehhh jesli macie filo z Sado to....hehehe ja nie wiem w ogole o co wam chodzi :p
    wyjsciowa ocena to 4,5 :)
    prac nie czyta ,wiec równie dobrze na pyt. o Heraklita mozesz napisac sprawozdanie z ostaniego melo, jedyne na co zwraca uwage to czy praca jest bogata w obrazki :D
  • bitka

ehhh jesli macie filo z Sado to....hehehe ja nie wiem w ogole o co wam chodzi :p
    wyjsciowa ocena to 4,5 :)
    prac nie czyta ,wiec równie dobrze na pyt. o Heraklita mozesz napisac sprawozdanie z ostaniego melo, jedyne na co zwraca uwage to czy praca jest bogata w obrazki :D
  • bitka

eee chyba znowu sieah wali to grono :/
  • Anonim

o filozofi to dajcie spokoj bo to jest trywialne kto sie takim czyms przejmuje

pozdro
  • Anonim

Dziękuje za rady. Załatwiłem filozofię z akademika. Pytania nie były te które On dawał ale nawet nie przeczytał i dostałem 5
    W celach sprostowania
    1nigdy nie miałem średniej 4 o 4,5 nie wspominając
    2nie nmiałem czasu szukać pracy w necie,bo szedłem do pracy
| |

Dla wszystkich ogarnietych, studiujących na Wydziale Intensywnego Picia SGGW . Tutaj dowiesz sie ,...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)