-
Anonim
Czy moze ktos powiedziec jak wyglada ten straszny egzamin z ekonomiki? :> -
fubu
dla mnie to był najgorszy egzamin w życiu, zaliczyłem go dopiero na komisie. w sumie to na komisie zdawało ze mną z 20 osób i niektóre zostały z warunkami :/ ziętara wyrabia co chce, możesz super umieć, powiedzieć wszystko i wyjdziesz z 2 albo nic nie powiedzieć i dostać 5 w indeksie :))) tak to było dwa lata temu, może się coś zmieniło..... i z tego co pamiętam jego ulubionym pytaniem jest: Jak obliczyć dochód rolniczy brutto albo netto; ) i męczył tym każdego. powodzenia życze bo będzie ci potrzebne -
Anonim
no ja pierrr dajcie spokoj z tymi tematami!!! "Zaliczeie z filozofi" "zaliczenie z ekonomiki". Co to za sranie zarem :).To grono ma mowic o wydarzeniach towarzyskich na naszym wydziale a nie o nauce!!!!A zaliczenia nie Gołota -nie uciekną!!!
-
Kasia Ssss...
Amanku co sie dziwisz-egzamin z ekonomiki byl straszny
u nas bylo tak-bylo ich dwoch na egzaminie-Zietara i Straszewski(mielismy z nim cwiczenia)...jak sie trafilo to Straszewskeigo i mialo sie zaliczony pisemny to nawet jak sie nic nie powiedzialo to bylo 3..a u Zietary to faktycznie nawet jak wszystko umiesz ,a mu sie cos nie spodoba to 2 wstawia i nie ma przepros.
generalnie przed egzaminem byl duuuzyy stres-wlasciwie jedyny stres do tej pory;)
powodzenia! -
-
Anonim
-
Anonim
jesli nie podejdziesz Zientarze pod jego sztuczna reke to bedzie spoko
pozdro. -
Kasia Ssss...
a i pamietaj zeby nie otwierac mu indeksu ,bo sie wkur...zdenerwuje chlopak i od razu wylecisz-wiesz-on radzi sobie sam!
-
Jan
Łelkom
Ja na egzaminie u ziętary nic nie napisałem na pisemnym a potem ledwo coś wydukałem na ustnym i to tylko przez to ze wszyscy mówili ze to przerypany egzamin. Ja zaliczałem ekomomike na trzecim roku jako różnicę programową- dwa lata słuchałem jak to hujowo zaliczać ekonomike.
Są gorsze zaliczenia na zipie- w sęsie bardziej upierdliwe np bochen z nim można sie bujać nawet jak się wszystko wie.
-
Hardcore
Jednoręki banditos chyba mnie dziś zaszlachtuje tym swoim kikutem. Rzucę mu index z daleka, żeby pomyślał, że ja pomyślałem, że to rękawica do bejsbola :D
Swoją drogą to na ustnym pewnie nie będę mógł oderwać wzroku od jego hipnotycznej łapki. Ta moja słabość jest nawet gorsza niż totalna niewiedza.... wypieprzy mnie na zbity ryj i jeszcze mnie tą ręką rzuci jak będę zmykał :D
A wie ktoś czy on tam zamiast jakiegoś palca nie ma otwieracza do piwa? Po na egzaminku by się przydało ostudzić emocje? -
:¤ NETka GronowŁADNA ♥
na czym polega ten exam? co jest takiego trudnego?
Proszę o szybką odp.
Z góry dziękuję i całuję.. pa
-
Orlow/ / happy:))))
Oo, temat już się pojawiał wiele razy - poszukaj na gronie, znajdziesz <jak nie WiP, to Eko-rol, albo po prostu sggw...
Ale, co mi tam, w kilku zdaniach - idziesz na egzamin, dostajesz 10 pochrzanionych zadań, w których jest mnóstwo danych i jeżeli masz szczęście to się nie pogubisz....PS. Po wejściu Zięteks troszę się wydrze, tu kogoś popchnie, tam zbluzga, ale luz :] Po napisaniu kolejna loteria - jeśli sprawdza Kasztanek, policzy tobie również jakieś punkty cząstkowe, jeśli Zięteks - będzie leciał po wynikach systemem 0 pkt lub 5 pkt. Po dwóch godzinach - tyle zajmuje max. sprawdzenie ok. 120 prac, zaczynają się ustne, czyta przyjemność :] I loteria - jeśli Kasztanek, masz trochę szczęścia, jeśli Zięteks, nie masz go za grosz... Zwroty typu "Bzdura!!", "Dureń" "Won!" do studentów to norma... Duży upadek stada :D Mniej więcej tak to wygląda - jeśli jest w dobrym humorze, to luz, jeśli nie - wrzesień Ps. Zdarzają się oczywiście perełki, typu zdasz pisemny, ustny u Kasztanka, idziesz do Z. po wpis, a on z uśmiechem na ustach "To ja jeszcze Pana/Panią przepytam" i oddelegowany/a na wrzesień :D Tak było!! Ale, drugiego dnia, gdy miał dobry humor, dziewczyny nie pytał a opowiadali sobie dowcipy i zdała <nie wiem jak to z nim możliwe, ale...:)> Tyle... Aaa, 3maj kciuki za mój wrzesień :] -
..::mgr inż. justyś:) ::..
no coś ty, nie zdałeś??!!??!!
ja miałam baaaardzo duże szczęścia i jestem do przodu:-)
czymam za ciebie kciuki:-P -
Cieszę się, że trzymasz, na pewno się przyda :D:D Taa, ja bardzo lubię ekonomikę dlatego postanowiłem zdawać ją we wrześniu aby mieć czas do pełnego przygotowania się; D;D Aż tak lubię Ekonomikę i Zienteksa :] A Ty, Nutria, idziesz na łatwiznę, bez kitu, nie ładnie..... :)) -
Jarek
-
Ok, czyli trzyma za ciebie i za mnie... Więcej kciuków brak, prosimy się nie zgłaszać; ] Justyna, tylko mocno i skutecznie, szczególnie to drugie :] -
..::mgr inż. justyś:) ::..
o to czy będzie skutecznie to się nie martwcie:-) bo będzie!! :-P
a ja wcale nie ide na łatwiznę... ja poprostu miałam ochotę się spotkać we wrześniu z Danielą a nie z Jednorękim:-P więc wy chłopaki tez czymajcie za mnie kciuki. też mocno i skutecznie:-) -
Mroczna Dama
Zaliczenie z ekonomiki wcale nie ejst straszne o ile traktuje się pana Z dokładnie tak jak on traktuje nas, czyli nie siląc się na bycie miły,m, uprzejmym itd....U nas zadziałało...a egzamin wpspominamy do dziś jako największą farse...
Aha, wchodzisz i losujesz karteczkę z trzema pytaniami, masz czas na zastanowienie się i odpytuje... -
♥ Maja ♥
ja mialam karteczke z dwoma pytaniami :D a w sumie to po jednym juz mi wpisal ocene (pozytywną :P) -
krzychu
-
No co ty, Nutria, z Danielą?! Sądziłem że każdy u niej zdał :/ Ooo, to ty ostra dziewczyna jesteś; D O ile Zienteksa jakoś zniosę :] o tyle roślinek nie chciałoby mi się uczyc..; ] Ok, 3mam kciuki