-
Anonim
bedac na stronie glownej grona naszego wydz
http://grono.net/user/pubcomm-showo...
patrzylem jakie grona naleza do najpopularniejszych wsrod WIPow i co sie okazuje :).Ze jednym z ulubionych gron WIPowcow to "Wyzwania młodego alkoholika" :)))) w tym tez gronie najwiekszy odsetek stanowia studenci WIPu.
Komentarz w tym wypadku wydaje mi sie ze jest zbedny :)))) -
Anonim
Aman no a jak moze byc inaczej jak uczymy sie na
W ydziale
I nteligentnych
P ijakow
haha
pozdro -
Anonim
Widać to grono do Nas pasuje...hehe...Nie boimy sie żadnych wyzwań :P -
Kasia Ssss...
nie dosc ,ze inteligencja az kipi z nas-blyszczy-znaczy sie jest glamour; ) to mimo tego wszystkiego umiemy sie dobrze bawic- tak wlasnie musi postepowac prawdziwy VIP i nie bez przyczyny studiujemy tam gdzie studiujemy;)
i wiecie co jeszcze zauwazylam- na innych gronach ludzie nawet z tego samego wydzialu kloca sie i wyzywaja ,a u nas panuje lad i spokoj i generalnie zjednoczenie;)
ale pierdole..znaczy sie mowie bezsensu (mialam nie przeklinac) -
-
Anonim
Heh...nie widze sensu w jakichkolwiek kłutniach...my jesteśmy cywilizowani i można się z nami dogadać :D hehe .Jesteśmy przecież VIP-ami co nie? -
Anonim
No bo my jestesmy Najlepsi :).Zauwazcie ze zaden Wydzial na SGGW nie ma swoich budynkow tylko dla siebie :))).A My mamy swoje i tylko dla nas.Wiekszosc lata gdzies po calym SGGW a my wszysciutko mamy na miejscu :))))).Nikt nie ma ogniska :))).Ajj co tu duzo mowic nawet grono mamy najfajniejsze :) -
Kasia Ssss...
-
plewen
Bo nie ma mocnego na WIPa wspaniałego :):):)
Dodam jescze że poprostu nasz wydział ma sporo fajnych ludzi... -
Kasia Ssss...
-
plewen
-
Anonim
ta w ogole trzeba zrobic temat parszywa 13 niczm lista przebojow na 4fun.tv czyli 13 najwiekszych leszczy i nielubianych osob z WYdz; ) -
Kasia Ssss...
ale wiesz co-to chyba nie najlepszy pomysl-a jak tym osobom bedzie przykro; ) -
Anonim
wiesz te osoby i tak sa przykre; ).Ale dobra jeszcze tego tematu nie zakladam ,bo jak jestem trzezwy to sie kontroluje :).Jak kiedys wroce pijany do domu i mi sie przypomni to zrobie taka liste ze by sie nawet IPN nie powstydzil :) -
Kasia Ssss...
-
plewen
-
Kasia Ssss...
-
Anonim
-
plewen
-
Kasia Ssss...
-
Anonim
oj tam na priv :).My jestesmy gangsterka i nie boimy sie mowic prosto w oczy nawet chamskich rzeczy; )