JESTEM WIPEM-JESTEM BAMBOOCHA :) [804]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..::Gulczas::..

Willkomen :) Czy ktoś jeszcze z drugiego roku idzie pobujać się z "cudowną" Ekonomiką w środę?? :) Mam nadzieję, że to już mój trzeci, ostatni epizod związany z tym przedmiotem :) Pozdro.
  • artur ( bartek) kotlinski

gulczas ja wiem ze ty wykupiles karnet na wszystkie poprawki... ale nie wszyscy sa tak sprytni i nie ktorzy musieli zaliczyc to juz wczesniej =) powodzenia stary...

Oooo.... wcale nie na wszystkie; ) Prawde mówiąc to chcę miec to gówno juz za sobą :| Pieprze, pierdole... nienawidze ekonomiki :|
  • Anonim

powodzenia! trzymam kciuki. ja zaliczam w przyszlym roku
  • ♥ Ilona ♥ life's beautiful

a nie chce nic mówić.... ale u nas ktoś wspaniale ustalił ten termin z ekonomiki...:| :[ :/grrr..... i bardzo dużo osób będzie na wrzesień... a sporo osób idzie jutro na przypał i czeka na wrzesień :( no ja bym wolała mieć na wrzesień tylko ustny... ale pewnie okaże się inaczej :|

gulczas wierze w ciebie... nie martw sie na pewno ktos poda ci na tym egzaminie pomocna dlon....=P

Dzieki Kotlet :) Na pewno mi ktoś pomoże, jak zawsze :)
    A propos terminu... faktycznie jest z dupy wysrany... qrwo 8:15 mam ekonomike, a o 10:00 Finanse i Bankowość :) Ale wypas :) <rotfl>

Ty tylko nie otwieraj indeksu jak bedziesz bral wpis... ten egzamin jest tak jak wczesniejsze u bandyty?

raczej u bandyty, ale mam nadzieje, że będzie też ten przymuł od ćwiczeń, to może on mnie przepuści, ale o to, czy będzie trzeba sie zapytać pierwszego roku :) ja nawet na jednych zajęciach nie byłem z ekomomiki :D

i slusznie jak poszedlem kiedys z kubiakiem na wyklad to nas szanowny pan wywalil.. z wykladu co za gamon amator.... i to jeszcze nie za to ze gadalismy ale za to, ze na naszych twarzach nie widzial zainteresowania....

Dlatego nie chodziłem na ekonomike :) strata czasu (inna rzecz, że miałem wtedy marketing :D ). O jejku, ciężki tydzień się zapowiada... jutro zaliczam ćwiczenia z pojazdów o 9:30 :| a w czwartek egzamin u Skrobaka :)
  • Anonim

jak jest na tym egzaminie? cisza?

Jak ten Gałgan zacznie się wydzierać, to ludzie milkną, bo nie chcą wylecieć z wilczym biletem; ) On musi pokazać, kto tu rządzi tak naprawde i kogo mamy się bać, ale luz... nie ma co sie przejmowac tym Grzybem; )

hehe a wie ktoś gdzie i o której jest ten egzamin?? bo ja na wykłady nie chodzę, więc średnio zorientowana jestem :))

Egzamin jest w Auli 4 w budynku 23 :))
    Nawet sobie wpis z ćwiczeń dziś załatwiłem, ale wypas :)

eee to szybko :)
  • -=OtoTomO=-

Gulczas nie zapomnij tylko fajek:) w koncu po zaliczonym egzamie trza zapalic!
    ekonomika epizod III to taka "zemsta SHIT-ow", nieprawdaz..ech tych shitow to u nas jest coraz wiecej..ale za tydzien przydobrym "wietrze" opuszczamy to szambo.i tego Wam oraz sobie zycze-pomyslnych wiatrow podczas sesji!!
  • AhA

czy jest wogole jakas szansa na sciaganie na pisemnym??? bo czarno to wsyzstko widze....ale co tam...wrzesien nie jest taki zly...:P

Dziękówa ToMo za przypomnienie; )
    A co do szansy na sciaganie na pisemnym... hm... szansa zawsze jest, tylko trzeba ją wykorzystać. A jeśli nie ma szansy, zawsze trzeba liczyć, że ktoś poda Ci.... "pomocną dłoń" <rotfl> :))

PS. Wrzesień, nie jest taki zły... szczególnie jeśli się zaliczy :)

Dobra, ja spadam uczyć się Finansów :)) w koncu juto nie bede miał czasu pomiędzy Ekonomiką a Finansami, żeby do nich zajrzeć :)
  • Anonim

Ekonomika hehe ,oj poznacie sie za pol roku z Czarkiem Bochenskim na Technologi Napraw to zobaczycie :)
| |

Dla wszystkich ogarnietych, studiujących na Wydziale Intensywnego Picia SGGW . Tutaj dowiesz sie ,...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)