-
..::Gulczas::..
Willkomen :) Czy ktoś jeszcze z drugiego roku idzie pobujać się z "cudowną" Ekonomiką w środę?? :) Mam nadzieję, że to już mój trzeci, ostatni epizod związany z tym przedmiotem :) Pozdro. -
artur ( bartek) kotlinski
gulczas ja wiem ze ty wykupiles karnet na wszystkie poprawki... ale nie wszyscy sa tak sprytni i nie ktorzy musieli zaliczyc to juz wczesniej =) powodzenia stary... -
Oooo.... wcale nie na wszystkie; ) Prawde mówiąc to chcę miec to gówno juz za sobą :| Pieprze, pierdole... nienawidze ekonomiki :| -
Anonim
-
-
♥ Ilona ♥ life's beautiful
a nie chce nic mówić.... ale u nas ktoś wspaniale ustalił ten termin z ekonomiki...:| :[ :/grrr..... i bardzo dużo osób będzie na wrzesień... a sporo osób idzie jutro na przypał i czeka na wrzesień :( no ja bym wolała mieć na wrzesień tylko ustny... ale pewnie okaże się inaczej :| -
gulczas wierze w ciebie... nie martw sie na pewno ktos poda ci na tym egzaminie pomocna dlon....=P -
Dzieki Kotlet :) Na pewno mi ktoś pomoże, jak zawsze :)
A propos terminu... faktycznie jest z dupy wysrany... qrwo 8:15 mam ekonomike, a o 10:00 Finanse i Bankowość :) Ale wypas :) <rotfl> -
Ty tylko nie otwieraj indeksu jak bedziesz bral wpis... ten egzamin jest tak jak wczesniejsze u bandyty? -
raczej u bandyty, ale mam nadzieje, że będzie też ten przymuł od ćwiczeń, to może on mnie przepuści, ale o to, czy będzie trzeba sie zapytać pierwszego roku :) ja nawet na jednych zajęciach nie byłem z ekomomiki :D -
i slusznie jak poszedlem kiedys z kubiakiem na wyklad to nas szanowny pan wywalil.. z wykladu co za gamon amator.... i to jeszcze nie za to ze gadalismy ale za to, ze na naszych twarzach nie widzial zainteresowania.... -
Dlatego nie chodziłem na ekonomike :) strata czasu (inna rzecz, że miałem wtedy marketing :D ). O jejku, ciężki tydzień się zapowiada... jutro zaliczam ćwiczenia z pojazdów o 9:30 :| a w czwartek egzamin u Skrobaka :) -
Anonim
-
Jak ten Gałgan zacznie się wydzierać, to ludzie milkną, bo nie chcą wylecieć z wilczym biletem; ) On musi pokazać, kto tu rządzi tak naprawde i kogo mamy się bać, ale luz... nie ma co sie przejmowac tym Grzybem; ) -
hehe a wie ktoś gdzie i o której jest ten egzamin?? bo ja na wykłady nie chodzę, więc średnio zorientowana jestem :)) -
Egzamin jest w Auli 4 w budynku 23 :))
Nawet sobie wpis z ćwiczeń dziś załatwiłem, ale wypas :) -
-
-=OtoTomO=-
Gulczas nie zapomnij tylko fajek:) w koncu po zaliczonym egzamie trza zapalic!
ekonomika epizod III to taka "zemsta SHIT-ow", nieprawdaz..ech tych shitow to u nas jest coraz wiecej..ale za tydzien przydobrym "wietrze" opuszczamy to szambo.i tego Wam oraz sobie zycze-pomyslnych wiatrow podczas sesji!! -
AhA
czy jest wogole jakas szansa na sciaganie na pisemnym??? bo czarno to wsyzstko widze....ale co tam...wrzesien nie jest taki zly...:P
-
Dziękówa ToMo za przypomnienie; )
A co do szansy na sciaganie na pisemnym... hm... szansa zawsze jest, tylko trzeba ją wykorzystać. A jeśli nie ma szansy, zawsze trzeba liczyć, że ktoś poda Ci.... "pomocną dłoń" <rotfl> :))
PS. Wrzesień, nie jest taki zły... szczególnie jeśli się zaliczy :)
Dobra, ja spadam uczyć się Finansów :)) w koncu juto nie bede miał czasu pomiędzy Ekonomiką a Finansami, żeby do nich zajrzeć :) -
Anonim
Ekonomika hehe ,oj poznacie sie za pol roku z Czarkiem Bochenskim na Technologi Napraw to zobaczycie :)