-
Anonim
Wydaje mi sie ze takim jest Fubu...Chodzi ciagle nie przyzwoicie pijany i naklania innych do tego niecnego procederu spozywania alkoholu w czasie zajec szkolnych i poza nimi...Wystarczy przypomniec sobie zeszly poniedzialek jak to poszedlem z nim na 1 piwko :) -
bombel
no no no Z Bubu zaczolem od nie dawna pic to znaczy przezylismy wspulnie jeden bardzo mily melanz A Michciu ja zaglosuje na Kozlaczka moze nie zaduzo pije ale jak juz wypipje kilka piw to wlacza sobie alarm w domu >>>> Co za czlowiek
Pozdro 600 -
Anonim
-
Anonim
-
-
@rtur
mysle ze pirwszoroczniaki tez nie proznuja,ale skoro fubu bije wszystkich na glowe to trzeba sie od niego uczyc:) nie znam fubu osobiscie ale wyczuje go po zapachu
-
AliaS
Zgadzam się, Fubu to największy żul i menel jakiego znam... a znam ich wielu -
fubu
O i odezwał sie Hołek kolega już niestudiujący... ale swoim pijaństwem nie mam co do niego się porównywać. To jest menel i żul NR.1 musze to niestety przyznać. Pozdroooo 600 :))) -
fubu
a pierwszoroczniaki muszą sie jeszcze sporo nauczyć, żeby dogonić takich krezusów melanży jak bombel, aman czy wspomniana właśnie moja osoba... -
Anonim
Zwłaszcza Twoja osoba!
Ten tekst z rozpoznaniem po zapach może nie byc taki głupi -
fubu
Oj Rychu Rychu gdyby tak iść po zapachu alkoholu to również i Ciebie można znaleźć :))) -
bombel
-
Anonim
Fubu co Ty gadasz. Jak ja przyszedłem po paru piwkach na ćw z finansów to Ciebie chyba nie było