JESTEM WIPEM-JESTEM BAMBOOCHA :) [804]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wydaje mi sie ze takim jest Fubu...Chodzi ciagle nie przyzwoicie pijany i naklania innych do tego niecnego procederu spozywania alkoholu w czasie zajec szkolnych i poza nimi...Wystarczy przypomniec sobie zeszly poniedzialek jak to poszedlem z nim na 1 piwko :)
  • bombel

no no no Z Bubu zaczolem od nie dawna pic to znaczy przezylismy wspulnie jeden bardzo mily melanz A Michciu ja zaglosuje na Kozlaczka moze nie zaduzo pije ale jak juz wypipje kilka piw to wlacza sobie alarm w domu >>>> Co za czlowiek
    Pozdro 600
  • Anonim

fubu jest pijkiem. no i co?? :P
  • Anonim

Wszyscy wiedzą, że Fubu to Moczymorda. Ale po co go uświadamiać
  • @rtur

mysle ze pirwszoroczniaki tez nie proznuja,ale skoro fubu bije wszystkich na glowe to trzeba sie od niego uczyc:) nie znam fubu osobiscie ale wyczuje go po zapachu
  • AliaS

Zgadzam się, Fubu to największy żul i menel jakiego znam... a znam ich wielu
  • fubu

O i odezwał sie Hołek kolega już niestudiujący... ale swoim pijaństwem nie mam co do niego się porównywać. To jest menel i żul NR.1 musze to niestety przyznać. Pozdroooo 600 :)))
  • fubu

a pierwszoroczniaki muszą sie jeszcze sporo nauczyć, żeby dogonić takich krezusów melanży jak bombel, aman czy wspomniana właśnie moja osoba...
  • Anonim

Zwłaszcza Twoja osoba!
    Ten tekst z rozpoznaniem po zapach może nie byc taki głupi
  • fubu

Oj Rychu Rychu gdyby tak iść po zapachu alkoholu to również i Ciebie można znaleźć :)))
  • bombel

oj przepraszam ja nie pije
  • Anonim

Fubu co Ty gadasz. Jak ja przyszedłem po paru piwkach na ćw z finansów to Ciebie chyba nie było
| |

Dla wszystkich ogarnietych, studiujących na Wydziale Intensywnego Picia SGGW . Tutaj dowiesz sie ,...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)