-
Anonim
-
fubu
dziewczyno nie kupuj projektów z lasów!!! chyba że tak koniecznie chcesz :)) wszystkie projekty są w akademiku, zresztą większość mam na dysku. Jak chcesz to napisz który projekt to lookne czy mam i prześle ci... -
Anonim
-
fubu
jaki temat 114?? projekty z lasów były 4 z tego co pamiętam (1.zrywka, 2. okrzesywanie i przeżynka 3. składnica i 4. odnowienie ) i każdy miały inny rodzaj maszyny, rodzaj drzewa, wiek itd... innych projektów nie mieliśmy -
-
Anonim
bys na ursynalia na wozku inwalidzkim sie wybral a nie zamulasz tu o lasach :) -
Anonim
Fubu następną urabia. Nie dość,że z jedną sobie nie radził,próbował głową i nic,no to spróbował nogą i skutek jest opłakany -
Anonim
ja sie tak latwo nie dam urobic... no u nas jest tyle temtow - chyba kazdy ma inny. w ogole nie wiem jak sie za to zabrac -
fubu
Oj Rychu, zamiast wymyślać teorie spiskowe to byś pomógł napisać koleżance prace, a nie robisz ze mnie nie wiem kogo...a na juwenaliach nie będe bo autobusy 193 i 401 a w szczególności nocne :)) nie są przystosowane dla ludzi z gipsem . wole się pouczyć finansów w domowym zaciszu :) -
Anonim
-
bombel
chyba wim kto Was zlapal biegal taki maly to moj ziąąąą spoko on wie co i jak pozdro -
Anonim
-
Anonim