Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lukasz malcer

zycze wszystki powodzenia.ja juz mam 1級 これから漢字試験
  • Igocentrycznie

kongratz.; )

Mam pytanie. Nie dostałam ŻADNEJ wiadomości od grudnia co do egzaminu - ani że zdałam, ani że nie, natomiast z tego co się dowiadywałam do marca miały być dostarczone listy. Wiem, że sporo ludzi miało opóźnione i w kwietniu poprzychodziły zawiadomienia, ale kwiecień a czerwiec... no, trochę czasu to jest. Gdzie w takiej sytuacji szukać jakiejś pomocy? Jak się dowiedzieć o swój wynik? Ktoś może miał taki problem?
  • ヒメコ

spróbuj zapytać w PJWSTK (sekretariat wydziału Kultury Japonii) bo oni to wysyłali.
  • Anonim

Ja w zeszłym roku nie dostałem swoich wyników, wysłano je na zły adres.
  • Igocentrycznie

I jak? Udało się je jakoś odzyskać czy przepadły na zawsze?
  • Anonim

Powiedzieli mi w sekretariacie, że mogę pisać podanie o odpis moich wyników. Ale w sumie poczekałem rok i zdałem następny.
  • Baka!

Nie do końca widzę sens w zdawaniu egzaminu, jeżeli później nie dostajesz wyników i machasz na to ręką. Dziewczyno, idź do nich i się kłóć!
  • Mario

zbojkotujcie ze formularz jest udostepniony bez szyfrowanego protokolu HTTPS!!! Przeciez tam wpisujemy swoje dane! Radze nie wpisywac swoich danych (rejestrowac sie), dopoki nie rozwiaza problemu. Najlepiej aby kazdy mogl wyslac emaila do sekretariatu PJWSTK z prosba o udostepnienie fornularza po HTTPS.
| |

Uczymy się języka japońskiego... ^_^ Mały regulamin: - komentując coś, uzasadniajmy - krytykuj...

Fotki

Miejsca grona (0)