Język japoński [1675]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kursy Językowe

WAKACYJNE INTENSYWNE KURSY JĘZYKA Japońskiego
    50 godzin za 350zł !!!!!!!!!!

JAK NAUCZYĆ SIĘ Japońskiego??... oto pierwszy krok...

Witam wszystkich zainteresowanych nauczeniem się tego języka, mam dla Was ciekawą propozycję jak to łatwo zrobić.

KURS Japońskiego - tanio i solidnie!!!!
    50h zajęć lekcyjnych - 45 minutowych za jedyne 350zł (płacimy tylko za lektorów i materiały)!!!!!!!!

- Zajęcia prowadzą świetni japoniści (z doświadczeniem pracujący w szkołach językowych)

- Zajęcia w mały grupach, 6-12 osobowych.
    - Zajęcia w CENTRUM WARSZAWY - metro POLITECHNIKA
    - Każdy dostaje materiały dydaktyczne

Zajęcia są dla osób początkujących. Trwają 50h.

Zajęcia od poniedziałku do piątku w godzinach:
    1. 17:30 - 19:00
    2. 19:00 - 20:30

START 5 lipca 2010!!!!!!!!!!!!!!!!! LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!!!!!!!!!!!!!!

Podsumowując cena zajęć 50h to raptem 350zł

Po ukończeniu szkolenia dla początkujących przewidujemy stworzenie grup zaawansowanych.

Osoby zainteresowane zapraszam:
    Marcin
    grzego3@wp.pl
    gg 12231350
  • ☠ Obakusan ☠

Czemu nie napisales, ze organizacja kursu zajmuje sie ta sama Katedra Jezykowa, ktorej ludzie zarzucają calkowity brak solidnosci, zla organizacje i nieuczciwosc?
  • Seba

Każdy chyba zauważy, że cena za lektorat z języka japońskiego 7zł/h wydaje się podejrzana i nie można się po niej niczego dobrego spodziewać :)
  • Anonim

za lektora i materiały :D ciekawe skad ich biorą? znaczy sie tych lektorów. Kto za takie pieniądze chce pracować?
  • ☠ Obakusan ☠

Ja chcialem... Stawka byla raczej niska, ale sie zgodzilem. Tu niestety popelnilem blad, bo Katedra do dzis mi nie zaplacila czesci pieniedzy. O tym i o sytuacja typu 'wplacilem pieniadze za kurs ktory nigdy sie nie odbyl' mozna znalezc kilka wpisow na roznych gronach poswieconych j. japonskiemu.
| |

Uczymy się języka japońskiego... ^_^ Mały regulamin: - komentując coś, uzasadniajmy - krytykuj...

Fotki

Miejsca grona (0)