Joga [1703]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

słyszeliście moze o jodze na zurawiej i koncertowej. macie jakies opinie ?

adam bielewicz
    joga! centrum (ul. jw)
  • Shandril

słyszałam same pozytywne opinie:-) sprawdz sama na własnej skórze.....nie omieszkaj napisac co nie co; -) ale ludzie tam znaja sie na rzeczy...:)Supta-virasana..... .bez podkładania stepów :):):)<to wcale nie zart>

Pozdrawiam
  • Anonim

ja własnie wczoraj miałam przyjemność uczestniczyć w pierszych zajęciach. Jest super, ale nie ukrywam że dziś jestem cała obolała. Czuje takie miejsca swojego ciała, o których istnienie nawet się nie podejrzewałam. I jest świetna atmosfera. Panuje całkowita cisza i wszyscy ćwiczą w skupieniu . Na prawdę polecam. Mam przy okazji pytanie: po jakim czasie będe mogła ćwiczyć bez obawy że na drugi dzień rano będe miała problemy ze wstaniem z łóżka z bólu.
  • Anonim

ogolniue skoinczylam "kurs" dla poczatkujacych .... zaczynam pierwszy stopien.... w kazdym razie zajecia u pana adama sa bardzo wyczerpujace :) ....
  • Anonim

hehe to prawda pan Adamek daje wycisk za to polecam Przemka i Tereske :) sama przyjemność :D
  • Anonim

ale pojawił sie ktos nowy (mianowicie Wiktor Morgulec..?)

moze ktos był juz na jego zajeciach ...??
  • Anonim

wstanie z łozka jest najgorsza czescia dla poczatkujacych :P bol mija a genijalne samopoczucie wynagradza rozciagniete miesnie ... })i({
  • Anonim

własnie trzeba sie wybrac jestem ciekawa kto to :> zaczynamy od tego tygodnia :D trzeba sie troche wyciszyc :P
  • Anonim

ehhhh mi najbardziej cierpiały rece od tego trzymania ich na boki szczególnie u pani Teresy !!!!!! koszmar
  • Anonim

a ja myslałam ze w jodze chodzi o dobra duchowe :)

• Anonim

ja tam wracam niebawem po dwumiesięcznej przerwie!...az się boję :] u wiktora byłam...(często mostki się trafiały,przynajmniej jak ja byłam)znaczy,według mnie każdy jest w tej szkole dobrym nauczycielem,ale "uczniowie" wybierają swoje typy mimo wszystko; ),moim wciąż pozostaje przemek i paweł/
  • Shandril

bo chodzi o to; -)pozdrawiam cieplo
  • ok

imho zależy do kogo pójdziesz na zajęcia:
    - u Adama można nawet się zmęczyć, joga trochę 'power'; -)
    - u Teresy bardzo przyjemnie, taka joga wyciszająco odpoczynkowa, zwraca uwagę na problemy zdrowotne itp.;
    - u Piotra podobnie jak u Adama;
    - u Pawła byłam raz, nie mój typ, zbyt natchniony :-)

Ale ogólnie to na Żurawiej jest zdecydowanie za duży tłok! Oczywiście oprócz 7 rano :-) Słabo mi się ćwiczy w tłumie, tak że wolę sama w domu albo na Koncertowej (chociaż daleko, ale metro jest).
  • ok

to do Huanity było :-)
  • Anonim

a przemek to moj wuuuujek !! :D miesiac przerwy !! WRACAM OD TEGO TYGODNIA juz sie boje..... lol.....
  • tore(A)dorka

a ja uważam ze Pana Adama cechuje nadgorliwosc, Paweł jest taki cholernie chaotyczny, natomiast Przemek hmm ma swietny glos, jest bardzo dokladny, generalnie preferuje Terese, gdyż to jest osoba ktora kazdego uczestnika akceptuje w 100% od pierwszych zajec i przyjmuje do wiadomosci ze ktos wiecej juz nie da rady, a u Pana Adama mialam czasem, wrazenie ze gotowy jest mnie polamac bylebym skrecila sie mocniej...ja generalnie nie przepadam za ta szkola, ale jesli juz to na koncertowej, mniej ludzi, lepsza atmosfera!!ach a na zurawiej jest jeszcze"specyficzna"Pani w recepcji, czasem bardzo irytujaca, obrazona na caly swiat!!
  • Anonim

tak to prawda ADAM; / moim zdaniem jest czasami bezlitosny ...... mimo ze byly to moje pierwsze zajecia czekalam na relax ktory i tak byl w jakiejs wygietej pozie; / nawet sie oddychac nie dalo a co dopiero zrelaksowac
  • tore(A)dorka

i czy to nie jest bez sensu?
  • Anonim

hm.... ja najbardziej lubie zjaecia z Przemkiem i Teresa...

a liczba uczestnikow rzeczywiscie zniecheca.

(nawet w niedziele rano) moze sa jakies rozsadne godziny w ktorych znajdzie sie troche miejsca na sali ...??

a nie wiem czy słyszeliscie o aferze ze swierzbem (albo pech albo typowe zaniedbanie)
  • Anonim

hm.... ja najbardziej lubie zjaecia z Przemkiem i Teresa...

a liczba uczestnikow rzeczywiscie zniecheca.

(nawet w niedziele rano) moze sa jakies rozsadne godziny w ktorych znajdzie sie troche miejsca na sali ...??

a nie wiem czy słyszeliscie o aferze ze swierzbem (albo pech albo typowe zaniedbanie)