-
tala
warunki dobre, nauczyciele przygotowanie, wszystko ok tyle ze ceny sa wysokie w porownaniu z innym konkurencyjnymi szkolami w warszawie, ktore rowniez posiadaja fantastycznych nauczycieli, warunki i dobra lokalizacje.
Nie wiem jak jest teraz ale ja przenioslam sie glownie dlatego ze chcialam miec karnet open w odpowiedniej cenie bez deklarowanych dni i godzin przyjec. To byl glowny powod, choc nie jedyny;) -
Anonim
mhmmm. ja mam open na wszystkie terminy za 130 pln... wiec w sumie jakos nie najgorzej.
a ile mniej wiecej osob licza sobie grupy przedpoludniowe ? -
tala
130 open to super cena, pewinie jest to jakis studencki karnet. niestety juz sie nie zalapalam. grupy nie sa wyjatkowo duze ale pamietam, ze sala raczej cala byla zapelniona -
Rycerz
Nauczyciele świetni, dobre warunki, trochę sporo ludzi, ale tylko na wieczornych sesjach, bardzo polecam. Karnet open dla studentów jest w podobnej cenie jak w innych szkołach (chyba 130 zł). Jeśli ktoś nie jest studentem, zawsze może zapisać się bezpłatnie do Cosinusa :) -
-
Anonim
hm. no otoz wczoraj bylem i warunki przeszly moje oczekiwania.
baaaaardzo ladny wystrój i klimat, swiety spokoj i cisza daja rade.
liny i sprzet bardzo fajnie zrobione, szatnia wygodna. niby to tylko kosmetyka, ale przyjemnie sie tam cwiczy.
takze open za 130 w takim miejscu to swietna okazja.
nauczycieli obadam, sesja PRZYGOTOWAWCZA byla dosc fajna,
chociaz jesli ktos pierwszy raz mial kontakt z joga to wspolczuje; ]
dla zupelnie swiezej osoby machać odwrocony trojkat i swiece to moze byc dosc karkołomne. ja sie nawet zmeczylem, a co dopiero jakis zesztywniały pokurczony student; ]
no i podstawy teoretyczne troche zawiłe jak dla poczatkujacego, dla mnie w sumie nic nowego, ale jak ktos nie wie co tzn asana to mogl sie nie polapac ocb. no ale wiadomo - z czasem itd... -
Anonim
Ja byłem już w zeszłym roku w tej Szkole i muszę stwierdzić, że zarówno prowadzący jak również klimat w tej szkole w pełni spełnia moje wymagania, a nauczyciele naprawdę dają nieźle w kość. Po sesji przygotowawczej z Arkiem ledwo poruszałem się. I w zasadzie wg mnie gdzie chodziłem do Riviery na Jogę uważam, że AHJ daje bardzo dużo ciekawych wrażeń i jest bardzo dobrze wyposażona. Pozdr:) -
Anonim
-
m
Hej, mam pytanie: ile przeciętnie osób pojawia się na sesji porannej a ile na wieczorowej? -
Anonim
odpowiednio mniej i więcej. chociaz wszystko bardzo zależy,
od kiedy sesje są od 7.30 do 20 to nie spotkalem sie z wiekszym tłokiem. najbardziej oblegane są chyba te 'po pracy' - 18:30, 20. -
Eva
-
Anonim
-
Eva
Orientuje się ktoś czy na sobotnich sesjach stabilności emocjonalnej też jest tak dużo osób? Chociaż to chyba pytanie retoryczne, na pewno jest, heh; > -
Anonim
-
karolka
Polecam Akademię, profesjonalni instruktorzy, różne charaktery , prowadzenie sesji, każdy wnosi coś wartościowego. Polecam! -
Eva
Moim zdaniem... ta szkoła się zepsuła. 2 lata temu to było jeszcze coś. Teraz to się staje takie masowe... I zbyt rozreklamowane. Takie jest moje, prywatne i subiektywne zdanie. Chociaż nie byłam tam już od roku, więc nie wiem jak jest teraz... W każdym razie p. Arek uczył po mistrzowsku, to samo Tomek.
Zgadzam się, że każdy z nich wprowadza inny charakter. Bez tych 2 nauczycieli ta szkoła z pewnością nie wyglądałaby tak samo. Nie byłam zadowolona z p. Joanny. Nie wiem czy wogóle jeszcze tam uczy. Jej sesje zawsze wyglądały tak samo... 2 poprzedni nauczyciele wprowadzają dużo większą różnorodność asan. U p. Ani Borawskiej nie byłam. Jakieś opinie o niej?; -) -
gusgus
nie chodze do ahj od 2 lat
dla mnie najlepsze zajecia byly z Tomkiem W.,Arturem i Arkiem
Asia faktycznie słaba... -
Anonim
Rzeczywiście, p. Arek to mistrzostwo świata... Bardzo lubię też zajęcia z Tomkiem P. Może nie jest baaardzo wymagający, ale jest prawdziwym Nauczycielem - zaangażowanym, cierpliwym i dobrym. A jak wiadomo, obecnie trudno o porządnych nauczycieli, w każdej dziedzinie życia. Każda sesja p. Ani jest inna, ona jest bardzo dobrym obserwatorem, zwraca uwagę na szczegóły. A p. Asia, po powrocie po urodzeniu dziecka, podobno daje niezły wycisk na sesjach:) Generalnie polecam tę szkołę, i dla tych, którzy traktują jogę fitnessowo, i dla tych, którzy są też zainteresowani rozwojem duchowym i emocjonalnym.