• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Chciałabym rozpocząć jogę i zastanawiam się gdzie się wybrać. Znacie miejsca godne polecenia w Warszawie? Czy ktoś był w Akademii Jogi na Foksal? Warto tam się zapisać? Podobno karnet miesięczny wynosi 150 zł, więc jak ktoś chodzi często to chyba nie jest drogo?
  • Anonim

Polecam.
  • michal

Ja z subiektywnego punktu widzenia polecam Joga Centrum , bo tam chodzę.Karnet też kosztuje 150.Nauczyciele są w porządku i zajęcia różnią się trochę w zależności kto je prowadzi więc można wybrać co komu bardziej pasuje.
  • Anonim

polecam jogę na foksal - sam tam chodziłem przez chwile - ale naderwałem ścięgno i musiałem zrobić sobie przerwę...

fajna sala ludzie którzy mat chodzą też są mili i sympatyczni i ogólnie 10/10
  • Anonim

Byłam już 4 razy i bardzo mi się podoba. Również mogę polecić.
  • dziewczyna z matą

ma przepiękną, jasną salę, przystępne ceny za karnety i co najważniejsze wspanialych Nauczycieli.

najlepiej żebyście sami zobaczyli to miejsce i poczuli czy to jest to.

Akademia Harmonijnego Rozwoju "Joga na Foksal" organizuje dni otwarte, na których można dowiedzieć się wiecej o asanach i poćwiczyć.

wiecej info, zdjęcia, cennik itp na stronie: http://www.jogafoksal.pl
  • Anonim

podobno w ramach karnetu miesiecznego mozna chodzic tyle ile sie chce? :) prawda to? chyba sie tam wybiore we wrzesniu
  • em.

tak, prawda, a w dodatku praktyki odbywają się 3X dziennie mniej wiecej dla grupy poczatkujacej, wiec mozna sobie cos wybrac. Zaczac mozesz w dowolnym terminie
  • pesymistyczna optymistka

a nie ma tam tlokow? np w godzinach wieczornych? bo mam niesamowicie duzo zajec na uczelni i rano czy poludnie nie bardzo moge:(
  • em.

jest o 19 lub 20:30,duzo osob jest na 17 i srednio z koncentracja, czasem nawet mat brakuje, a co do godz, to oczywiscie plan sie zmieni na pewno we wrzesniu
  • a..

od września się wybieram:)
  • Bączek

ja też się zapisuję tu :)
    dziś byłam na Dniach Otwartych i bardzo mi się spodobało, więc czas zacząć :))
  • M

Przekonaliscie mnie :)) zaczynam w pazdzierniku!
  • Bączek

ja już zaczęłąm, byłam w tym tygodniu dwa razy i dziś tez lecę bo to rzeczywiście cudna sprawa, człowiek wychodzi cały zrelaskowany, totalnie spływa całodzienny stres a jednoczesnie czuje się że zrobiło się coś ze swoim ciałem :-))

polecam!
  • annie

Rowniez bylam na dniu otwartym i koniecznie zaczynam od tego weekendu. Niestety w ciagu tygodnia nie mam czasu, ale joga w weekend zrobi swoje... Po pierwszych, probnych zajeciach czulam sie swietnie!

Pozdrawiam.
  • Anonim

Z reguły bywam u pani Iwony. Prowadzi naprawdę świetnie.
  • Tere Fere

Boli was coś po treningu? Dla mnie każde zajęcia to ciężka walka ze swoim sztywnym i nie rozciągniętym ciałem. Jak chodzę od tygodnia na zajęcia to codziennie mam zakwasy w plecach:)
  • Rycerz

>Pakul napisał
    >Boli was coś po treningu? Dla mnie każde zajęcia to
    >ciężka walka ze swoim sztywnym i nie rozciągniętym
    >ciałem. Jak chodzę od tygodnia na zajęcia to codziennie
    >mam zakwasy w plecach:)

Początki są nieprzyjemne, ale warto przeboleć.
  • M

A takie pytanko: czy potrzebna jest wlasna mata?
  • Bacha

Jak nie masz swojej,to są dostępne na sali-można skorzystać:)
  • 1
  • 2
| |

Dla wszystkich uzależnionych od jogi, a także dla tych, którzy dopiero rozważających rozpoczę...

Fotki

Miejsca grona (8)