- 1
- 2
-
Anonim
Chciałabym rozpocząć jogę i zastanawiam się gdzie się wybrać. Znacie miejsca godne polecenia w Warszawie? Czy ktoś był w Akademii Jogi na Foksal? Warto tam się zapisać? Podobno karnet miesięczny wynosi 150 zł, więc jak ktoś chodzi często to chyba nie jest drogo? -
Anonim
-
michal
Ja z subiektywnego punktu widzenia polecam Joga Centrum , bo tam chodzę.Karnet też kosztuje 150.Nauczyciele są w porządku i zajęcia różnią się trochę w zależności kto je prowadzi więc można wybrać co komu bardziej pasuje. -
Anonim
polecam jogę na foksal - sam tam chodziłem przez chwile - ale naderwałem ścięgno i musiałem zrobić sobie przerwę...
fajna sala ludzie którzy mat chodzą też są mili i sympatyczni i ogólnie 10/10 -
-
Anonim
-
dziewczyna z matą
ma przepiękną, jasną salę, przystępne ceny za karnety i co najważniejsze wspanialych Nauczycieli.
najlepiej żebyście sami zobaczyli to miejsce i poczuli czy to jest to.
Akademia Harmonijnego Rozwoju "Joga na Foksal" organizuje dni otwarte, na których można dowiedzieć się wiecej o asanach i poćwiczyć.
wiecej info, zdjęcia, cennik itp na stronie: http://www.jogafoksal.pl -
Anonim
podobno w ramach karnetu miesiecznego mozna chodzic tyle ile sie chce? :) prawda to? chyba sie tam wybiore we wrzesniu -
em.
tak, prawda, a w dodatku praktyki odbywają się 3X dziennie mniej wiecej dla grupy poczatkujacej, wiec mozna sobie cos wybrac. Zaczac mozesz w dowolnym terminie -
pesymistyczna optymistka
a nie ma tam tlokow? np w godzinach wieczornych? bo mam niesamowicie duzo zajec na uczelni i rano czy poludnie nie bardzo moge:( -
em.
jest o 19 lub 20:30,duzo osob jest na 17 i srednio z koncentracja, czasem nawet mat brakuje, a co do godz, to oczywiscie plan sie zmieni na pewno we wrzesniu -
a..
-
Bączek
ja też się zapisuję tu :)
dziś byłam na Dniach Otwartych i bardzo mi się spodobało, więc czas zacząć :)) -
M
-
Bączek
ja już zaczęłąm, byłam w tym tygodniu dwa razy i dziś tez lecę bo to rzeczywiście cudna sprawa, człowiek wychodzi cały zrelaskowany, totalnie spływa całodzienny stres a jednoczesnie czuje się że zrobiło się coś ze swoim ciałem :-))
polecam! -
annie
Rowniez bylam na dniu otwartym i koniecznie zaczynam od tego weekendu. Niestety w ciagu tygodnia nie mam czasu, ale joga w weekend zrobi swoje... Po pierwszych, probnych zajeciach czulam sie swietnie!
Pozdrawiam. -
Anonim
-
Tere Fere
Boli was coś po treningu? Dla mnie każde zajęcia to ciężka walka ze swoim sztywnym i nie rozciągniętym ciałem. Jak chodzę od tygodnia na zajęcia to codziennie mam zakwasy w plecach:) -
Rycerz
>Pakul napisał
>Boli was coś po treningu? Dla mnie każde zajęcia to
>ciężka walka ze swoim sztywnym i nie rozciągniętym
>ciałem. Jak chodzę od tygodnia na zajęcia to codziennie
>mam zakwasy w plecach:)
Początki są nieprzyjemne, ale warto przeboleć. -
M
-
Bacha
- 1
- 2
Dla wszystkich uzależnionych od jogi, a także dla tych, którzy dopiero rozważających rozpoczę...
Miejsca grona (8)
-
Yoga Shala. Szkoła Ashtanga Yogi Wojtka Czenszaka Ruska 46a, Wrocław
-
SOTO - Dalekowschodnie Centrum Kulturalno Sportowe Karolkowa, Warszawa
-
SOTO - Dalekowschodnie Centrum Kulturalno Sportowe Hrubieszowska, Warszawa
-
SOTO - Dalekowschodnie Centrum Kulturalno Sportowe Hrubieszowska, Warszawa
-
Tujoga Główna 86, Pruszków /Nowa Wieś
- Dodaj miejsce