-
Anonim
Można skorzystać z dostępnych na sali, ale nie polecam. Lepiej mieć swoją. -
M
-
pesymistyczna optymistka
moze mi ktos powiedziec jak sie tam dostac do srodka?? bylam wczoraj o 14 weszlam po schodkach do drzwi budynku a ze byly zamkniete to zadzwonilam domofonem i ciiiiszaaa...jest jakies tajemne wejscie czy jak?? -
זוזא
-
-
pesymistyczna optymistka
no ja nie wiem czy bylam o 14:05, 14:15 gdzies w okolicach..chodzilo mi bardziej o to jak sie tam dostac?? dzwonic, pukac, wysylac znaki dymne czy jak?:> -
Rycerz
Najgorsze właśnie, że nie ma recepcji i w celu zapisania się trzeba trafić tuż przed lub po sesji... -
dziewczyna z matą
widzialam "gorsze" rzeczy niż brak recepcji :))
tu jest grafik jogi na foksal:
http://www.jogafoksal.pl/joga_rozkl...
-
Anonim
Nie jest drogo i jest nawet fajnie, choć przebieralnia jest mikroskopijnych rozmiarów!! jedyne co boli to, że po 18-tej jest dużo ludzi, mata w matę nie zawsze sprzyja koncentracji ......
na placu Grzybowskim jest szkoła jogi gdzie w czasie ćwiczeń z głośnika leniwie sączy się muzyka - podobno - nie wiem trzeba sprawdzić.... -
Izolda bałaganiara
Którego nauczyciela z Jogi na Foksal polecacie? I może przy okazji co sądzicie o tym miejscu? -
Anonim
Nauczycieli wszystkich!
Miejsce niesamowite! Świetne sesje w miłej atmosferze pod okiem doświadczonych nauczycieli!
Serio! -
Kaśś
-
Kahna
ja polecam, bardzo mi się podobają zajęcia z obiema paniami Joannami :)
Dla wszystkich uzależnionych od jogi, a także dla tych, którzy dopiero rozważających rozpoczę...
Miejsca grona (8)
-
Yoga Shala. Szkoła Ashtanga Yogi Wojtka Czenszaka Ruska 46a, Wrocław
-
SOTO - Dalekowschodnie Centrum Kulturalno Sportowe Karolkowa, Warszawa
-
SOTO - Dalekowschodnie Centrum Kulturalno Sportowe Hrubieszowska, Warszawa
-
SOTO - Dalekowschodnie Centrum Kulturalno Sportowe Hrubieszowska, Warszawa
-
Tujoga Główna 86, Pruszków /Nowa Wieś
- Dodaj miejsce