Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Można skorzystać z dostępnych na sali, ale nie polecam. Lepiej mieć swoją.
  • M

Dzieki za informacje.

• pesymistyczna optymistka

moze mi ktos powiedziec jak sie tam dostac do srodka?? bylam wczoraj o 14 weszlam po schodkach do drzwi budynku a ze byly zamkniete to zadzwonilam domofonem i ciiiiszaaa...jest jakies tajemne wejscie czy jak??
  • זוזא

bo o 14 nie ma zajec,grupa zaczyna sie 14 30 tego dnia:)
  • pesymistyczna optymistka

no ja nie wiem czy bylam o 14:05, 14:15 gdzies w okolicach..chodzilo mi bardziej o to jak sie tam dostac?? dzwonic, pukac, wysylac znaki dymne czy jak?:>
  • Rycerz

Najgorsze właśnie, że nie ma recepcji i w celu zapisania się trzeba trafić tuż przed lub po sesji...
  • dziewczyna z matą

widzialam "gorsze" rzeczy niż brak recepcji :))

tu jest grafik jogi na foksal:

http://www.jogafoksal.pl/joga_rozkl...
  • Anonim

Nie jest drogo i jest nawet fajnie, choć przebieralnia jest mikroskopijnych rozmiarów!! jedyne co boli to, że po 18-tej jest dużo ludzi, mata w matę nie zawsze sprzyja koncentracji ......
    na placu Grzybowskim jest szkoła jogi gdzie w czasie ćwiczeń z głośnika leniwie sączy się muzyka - podobno - nie wiem trzeba sprawdzić....
  • Izolda bałaganiara

Którego nauczyciela z Jogi na Foksal polecacie? I może przy okazji co sądzicie o tym miejscu?
  • Anonim

Nauczycieli wszystkich!
    Miejsce niesamowite! Świetne sesje w miłej atmosferze pod okiem doświadczonych nauczycieli!
    Serio!
  • Kaśś

Ja się właśnie dzisiaj zapisałam, od piątku zaczynam :)
  • Kahna

ja polecam, bardzo mi się podobają zajęcia z obiema paniami Joannami :)
| |

Dla wszystkich uzależnionych od jogi, a także dla tych, którzy dopiero rozważających rozpoczę...

Fotki

Miejsca grona (8)