Jonas Brothers [372]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madzix

premiera latem 2008 na Disney Channel, w USA oczywiście. Słyszeliście coś o tych filmach?:) w obu występują Jonas Brothers^^

CAMP ROCK
    Młoda dziewczyna bardzo chciałaby spędzić wakacje na prestiżowym obozie rockowym, niestety może tam uczestniczyć pod warunkiem, że będzie pracować w kuchni jako jedna z obsługi. Śpiewając któregoś razu zostaje podsłuchana - nie zobaczona! - przez młodzieżową gwiazdę rocka - Shane'a Gray'a [Joe Jonas^^], którego celem staje się odnalezienie tajemniczej dziewczyny. Utrudnia to fakt, że nie wie, jak ona wygląda, jedynie słyszał jej śpiew...
  • Madzix

"Camp Rock," a music-filled Disney Channel Original Movie, features the Jonas Brothers as members of a leading musical group, Connect 3. When member Shane Gray (Joe Jonas) needs to counter his bad boy rocker image, he is sent by his fellow band members Nate (Nick Jonas) and Jason (Kevin Jonas) to the music camp as a guest instructor. There he meets camper Mitchie Torres (Demi Lovato), a teen girl with an extraordinary voice and a driving ambition to be a pop singer but unfortunately she can only spend her summer at the expensive camp by helping her mom work in the mess hall between classes. When Shane overhears Mitchie singing from behind closed doors, he sets out to find the girl with the beautiful voice. The movie premieres next summer 2008 on Disney Channel as part of the Disney Channel Original Movie franchise.
  • Madzix

J.O.N.A.S.

wiem tylko, że Jonas Brothers grają tu super-agentów, niestety premiera jest chyba później. Czy wie ktoś coś więcej?
  • Kasia

J.O.N.A.S - Junior Operative Networking As Spies...
    czyli coś w stylu...

Juniorzy działający sieciowo jako agenci?? :P raczej nie, ale coś w tym jest
  • Anonim

wiem, że będą jeździć tym swoim busikiem xD noi że ma grac Frankie też
  • martyna

właśnie będę pisać do właścicieli disney Channel Polska, o to czy będą te filmy puszczone jako Original movie. :D
    narazie musze zdobyć odpowiednie kontakty, ale wszystko jest na dobrej drodze;)
    po prostu mi strasznie zależy;P
  • Anonim

Będą napewno! Ja bym się nie fatygowała...
  • Kasia

Ja też myślę, że JONAS bedą na polskim DC, ale z małym opóźnieniem, tak jak np. Wizards of Waverly Place.

Jak patrzyłam na różne zdjęcia z JONAS, to zauważyłam, ze Nick czesto jest tam z taką blondynką. Może ona będzie sie mu podobać w tym serialu?? :P kto wie...
  • Anonim

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! xD
  • Kasia

haha, ja też nie jestem za tym :P
  • Anonim

ale tak, to chyba jednak prawda;/ jest z nią na kolacji;/ tak to wygląda przynajmniej...
  • martyna

polski Disney Channel jest tak zacofany że ...(bez komentarza)
    wolę się pofatygowac i do nich napisac i miec zagwarantowane;p

ale musimy sie modlic zeby nie podkladali dubbingu bo dubbing na DC jest fatalny (tak jak w przypadku HSM2) . Najlepiej jakby byly napisy albo w ostateczności lektor.
  • martyna

a tak przy okazji:
    http://imdb.com/title/tt1044418/ - J.O.N.A.S (z tamtąd wynika, że ta blondynka to ta dziewczyna z DC Original movie - "Minutemen")
    http://imdb.com/title/tt1055366/ - Camp rock

ps. znając zapłon polskiego DC to tego Camp Rock w polsce możemy spodziewac sie na Boże Narodzenie; p
  • Anonim

może nawet później
  • Kasia

>martini. napisała:
    >ps. znając zapłon polskiego DC to tego Camp Rock w polsce
    >możemy spodziewac sie na Boże Narodzenie; p

Hehe, może nie na święta, ale tak powiedzmy... pod koniec października :P
    Cały ten DC w Polsce jest w ogóle zacofany. Za granicą nawet tam lecą teledyski JB, a u nas NIC, no może tylko Vanessa Hudgens i Corbin Bleu, ale to naprawdę wszyscy... :/
  • martyna

święto było! RAZ jedyny RAZ widziałam teledysk Jonas Brothers Hold on na polskim DC :D:D ale to już daaawno;p

a tak wogole to jak na polskim DC się na coś uprą, tak już to puszczają z pięćset razy aż do znudzenia (tak jak było w przypadku HSM 1 i 2, i tych durnych bajeczek) poza tym seriale sie straasznie powtarzają, gdzie u nas lecą pierwsze dwie serie a w anglii czy usa lecą już 3,4 serie
    po prostu ŻAL
  • Kasia

Dokładnie, u nas lecą bez przerwy te głupie powtórki! Już mam ich dość...
    Jonas Brothers byli na polskim DC??? Az trudno mi w to uwierzyć!
  • martyna

no właśnie;p
    ale to tylko raz było i właśnie jak ich wtedy zobaczyłam to zostałam ich fanką:D
  • Madzix

to było już jakiś czas temu, kiedy promowali film 'Johnny Kapahala', bo przecież 'Hold On' jest tam ważną częścią ścieżki dźwiękowej;)

ale zgadzam się, powtórki bywają denerwujące. Ostatnio jak natrafiłam na odcinek jakiejś bajki, którego nie znam na pamięć, to zastanawiałam się co się stało.. (-_-)'

a może by tak wystosować petycję odnośnie puszczania większej ilości piosenek JB? może pomoże...

zgadzam się odnośnie opóźnienia, ale to wynika z czasu potrezbnego na tłumaczenie, nagranie lektora/dubbingu itp... chociaż mogliby się postarać i dać napisy^^ ja i tak pewnie jak zwykle raz obejrzę w polskiej wersji językowej, a potem przerzucę się na oryginalną:)
  • martyna

a wiecie co mnie przeraziło? oglądam sobie dzisiaj DC i reklama: wielkanoc z DC i lecą sobie tam zapowiedzi m.in Kopciuszek 3, Bambi 2, HSM 2 czy Jump in
    po prostu żenada. kazdy z tych filmow lecial juz na dc chyba z milion razy;p
| |

Grono o Jonas Brothers - zespole, który tworzą BRACIA Kevin [21], Joe [19] i Nick [16]. Ich muzyka...

Fotki

Miejsca grona (1)