• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • domin!

wybiera sie ktos???
  • Grono.Net

ale to byla kaszana...
  • Anonim

no nawet gorzej niz kaszana:P
  • domin!

no bylo dosc beznadziejnie ale w koncu to polska wiec co sie dziwic a ten gigantyczny najazd to chyba byl zbudowany tylko po to zeby "DC" miało gdzie reklame powiesic
  • Anonim

przereklamowane... wylansowane.... ah ta polska.....kicha ...
  • braQweny

ale dziadowa impra ... tor beznadziejnie zrobiony zamale odstepy pomiedzy odcinkami chlopaki zeby sie wyrobic musieli hamowac wracac i jeszcze raz jechac .. no jakas parodia ... a ten prowadzacy to juz totalne dno ... po kazdym wystepe mowil :BRAVO BRAVO BRAVO no bez kitu i za to dostale te swoje 20000 wynagrodzenia ... a najlepszy byl aplauz ... brawa dla zawodnika z wielkiej brytani (swierszcze w tle ) nie ma to jak bije ci brawo kilka tys polakow(lepiej bylo jak polski zawodnik wyszedl dostal skromne brawa ale byl chbya najgorszy ze wszystkich ) ... ogolnie mowiac porazka i kompromitacja na cala europe albo i jeszcze dalej ...Polak potrafi... najmilej wspominam piwffko i koncert po tych "zawodach"... podrowienia dla ekipy :)
  • Grono.Net

cichy rzeczywiscie sie nie popisal...ale dobrze ze chociaz jednego polaka upchneli w final, kiedy reszta losi nie zakwalifikowala sie nawet :/

Mi tam sie najbardziej towarzystwo podobal, publiczka wymarzona !!
  • Anonim

bez komentarza :P w pewnym momencie to juz miałamochote kogos pogryść:/ nei dość,ze zimno! to jeszcze nawet nie było czegoś co by to w jakiś sposób wynagrodizło :P no ale potem sobie można byłodobić zmarnowany czas :P a co do przereklamowania to mało powiedziane... blee... a potem sie dziwią na temat komentarzy o Polsce... dupa
  • Grono.Net

najgorsze jest to ze znam 3/4 osob ktore to organizowalo, nie udalo mi sie wkrecic do vipow i teraz glupio mi przy nich narzekac... :/
  • Anonim

to faktycznie była chujnia...Owca jak zadzwoniłam do Lutera dowiedzieć się czy załatwi mi wejściówkę to zapytał czemu wcześniej się nie zgłosiłam bo teraz to listy są zamknięte...

miałam qmpele z red bulla która też nic tam nie mogła...to było cholernie pokręcone...
  • Grono.Net

no ja tez kumpele z red bulla i dwoch z tech ramps zeby nie wspominac o reszcie :P Jak mnie teraz pytaja czy sie podobalo to glupio tak wnszystko objezdzac, wiec mowie ze skocznia fajnie wygladala :P
  • Anonim

wyglądała to ona kozacko ale co z tego...Nick spaprał robote :P
  • Grono.Net

nadal twierdze ze byl pijany...
  • Anonim

możliwe bo z bliska to on trzeźwego nie wyglądał...
  • Grono.Net

a kto wygladal ? Zwlaszcza na afterze, legendy juz kraza :P
  • Anonim

to była jakaś aluzja... bez takich prosze jakby co to prywatnie może wyjaśnię Ci co z tych legend to prawda a co nie :P

wiem tyle że rosol jest nieźle walnięty i na samych zawodach to on wyglądał jak po alkoboardin a nie snb... bo reszta zawodników nie piła jak startowali!!
  • Rey

wiec teraz pora czekac na 21 maja, pod palacem ma sie popisywas nokia ze swoja exstremalna impreza
    <lol> Nokia City Event - 21 maja
  • Grono.Net

ja pierdziele jak sobie przypomne Nokia Take Off w 99' ....
  • Anonim

tja..;]
  • Grono.Net

nie psuj watku, idz pobiegaj
  • 1
  • 2
| |

Grono ktore zrzesza ludzi zwiazanych w jakikolwiek sposob z XXII lo Jose Martii w Warszawie.

XXII LO

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)