jose [190]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nowe grono dla nihilistycznych szalenców (do których zaliczam się oczywiście i jak najbardziej JA, bo któż by inny, w taki ze mnie wypasiony rumcajs)
  • Anonim

nooo dawać ziomy, dawać,każdy ziołojarny imprezowicz alkoholik to lubi !!!!!
  • Anonim

nooo weż to poczuj !
  • Grono.Net

a jak lubie pod wycieraczke to sie lapie ?
  • Anonim

ej ,wez stąd wogóle spierdalaj to jest grono tylko dla takich x-tremalnych ziomsów jak Ja, no może jeszcze paru zajebistych kolesi jak Sielu,Kowal,Lucas (prosze tylko sie nie denerwuj),Dukat no w ogóle ludzie z sławnego "Warszaw Drinkin' Team
  • TomeK

lol
  • Anonim

powiedziałbym nawet- rotfl-
    ahahahahahahahahahhahahahahaha hahahahhahaahhahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaa hhahahahahahahahahahhahahaha ale ze mnie żartowniś łuhuhuhuhuhuhuuuuu
  • TomeK

najgorsze, ze nie mam pojecia kim jestes..

wstaw swoja fotke
  • Anonim

o to będzie zbędne, niczym nie róznię się od innych ,no może tylko moimi nadprzyrodzonymi, i niezwykłymi umiejętnościami , np zdorbyłem pierwsze miejse w Krakowskim Turnieju Trzymania Ręki w Słoju, grand prix w Dolnośląskim Konkursie Udawania Odgłosów Kretyńskich Zwierząt za łudząco podobny odgłos skamlenia karpia, 1 miejsce i wyróżnienie w Opolskim Konkursie Mycia Rąk za najciekawsza technikę, byłem wielokrotnym laureatem Zachodniopomorskiego Turnieju Siedzenia Na Niewiarygodnie Miękkim Fotelu, uczestniczyłem tę w wielu ekspedycjach po grzyby, jagody tu i ówdzierz boróki, więc lepiej ze mną nie zadzierać
  • TomeK

lol :) ale mnie ciagle zastanawia kim jestes:) ale tak jak juz napisalem na drugim gronie pisz pisz:)

ja to wszystko czytam z ciekawoscia:)

brawa za kreatywnosc:)
  • Anonim

schowałem się za kalendarz teraz nikt mnie juz nie zobaczy, jestem bezkarny!!!!
    Jestem Wirtuozem Zbrodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Baca

Tylko uważaj, bo przygniecie Cię wielka stopa, po czym John Cleese w garniturze powie: "A teraz coś z zupełnie innej beczki", co poparte zostanie jego wybuchnięciem.
  • Grono.Net

nie mozesz byc z jose, tam az takich pojebow nie ma :]
  • Łukasz

widać jednak są=P
  • Anonim

przez 3 lata w jose nikogo normalnego nie spotkałam...tam są same pojeby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
  • Grono.Net

ale zadnemu nie wydaje sie ze jest automatem do kawy ani nie zaczepia sie o wieszaki :] chyba...
  • Servano wakacyjnie :)

Pan Jemioła vel Alexander Kujawa, nigdzy nie należał do normalnej części nienormalnego społeczeństwa tej Nienormalnej Szkoły.
    P.S. Kasiu! Przeciez ja jestem normalny! Dlaczego o mnei zapomniałaś :P
  • Anonim

Servan jak już mówiłam nikt w tej nienormalnej budzie nie był nie jest i na pewno nie będzie normalny---->przychodzą pozytywne(w większośći) pojeby wychodzą jeszcze większe :P a reszta nienormalnych ludzi jest pojebana inaczej i nikt ich nie zauważa i uwierz mi Ty też do normalnych nie należysz(ale jesteś z tych nienormalnie pozytywnie pojebanych) =) bo w nienormalnym jose nie da się być normalnym <lol>

• Anonim

nie wiem o czym mówicie ,nie znam tez żadnego Alexandra (w ogóle co to za pedalskie imie i jeszcze ten "x" ..brzmi jak imie greckiego pakowacza owoców), ale dzisiaj rano zatrzasnołem sie w tubce po paście do zębów, i musiałem poprosic brata o pomoc, było z tym trochę problemów ale jakos sie uporalismy,za to teraz cały pachne miętą, co do szkoły to nie znam żadnego Jose Martii, jestem profesorem historii sztuki u mojej matki.
  • Dukat

buahaha... dzięki za wzmiankę o mnie :D:D:D qrde... nie wiem kim jesteś do grzyba ale kuuurde. 10 min się brechtałem z tych tekstów... pozdro dla Jemioła
  • 1
  • 2
| |

Grono ktore zrzesza ludzi zwiazanych w jakikolwiek sposob z XXII lo Jose Martii w Warszawie.

XXII LO

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)