-
Anonim
Witam,
uwaliłem wstęp do informatyki. (1 semestr, 1 rok, ech)
i mam ważne pytanie:
jak to jest z tymi zaliczeniami warunkowymi na JSEM? niektórzy straszą, że nie są udzielane, a ja nie rozumiem czemu miałoby tak być.
Bardzo proszę o odpowiedź (tylko osoby, które posiadają wiedzę na ten temat. nie proszę o spekulacje, szczególnie że już i tak jestem mocno dobity) -
w zeszlym roku kolezanka dostala komisa,
akurat WDI jest raczej malo waznym przedmiotem wiec mysle warunek powinienes dostac jak nie uda sie komisa - ja bym zaczal rozmowe o komisie od wykladowcy,
btw, miales z dr Kiciakiem?
po sesji wrzesniowej ludzie dostowali warunki z GALu a z analizy juz nie wiec byl duzy desant na WNE -
Anonim
>btw, miales z dr Kiciakiem?
TAK!
myślałem, że będzie spoko. nie było...
rozumiem, że komis muszę załatwiać bezspośrednio u wykładowcy, czyli powinienem się zgłaszać do dr Kiciaka ponownie?
dzięki, za info. pzdr -
na to pyt juz Ci nie odpowiem ale ja bym zaczal od niego a dopiero pozniej do dziekana
-
-
Grażyna
Nie jest tak, że dużo wiem, ale może pomogę... Moim zdaniem nie powinno być żadnych problemów z warunkiem i to, że nie możemy to jakaś plota (nie jestem pewna oczywiście, bo nigdy nie testowałam i na szczęście na razie nie muszę... nie przeczytałam też dokładnie wszystkich dokumentów, ale przeglądałam regulamin studiów i nie znalazłam nic takiego).
A to co chcę powiedzieć mądrego to to, że z takim pytaniem warto pójść/ napisać do p. Strzeleckiego, bo on naprawdę odpisuje i pomaga, choć niezawsze w jeden dzień, a dużo czasu już nie zostało (właściwie to Strzelecki napisał w mailu, że termin jest do 2006 roku, ale to chyba jednak pomyłka).
I jak nie wyjdzie z komisem, to napisz to podanie o warunek (nic nie tracisz).
Powodzenia :).