JSEM [146]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam,
    uwaliłem wstęp do informatyki. (1 semestr, 1 rok, ech)

i mam ważne pytanie:
    jak to jest z tymi zaliczeniami warunkowymi na JSEM? niektórzy straszą, że nie są udzielane, a ja nie rozumiem czemu miałoby tak być.

Bardzo proszę o odpowiedź (tylko osoby, które posiadają wiedzę na ten temat. nie proszę o spekulacje, szczególnie że już i tak jestem mocno dobity)
  • 3dom

w zeszlym roku kolezanka dostala komisa,
    akurat WDI jest raczej malo waznym przedmiotem wiec mysle warunek powinienes dostac jak nie uda sie komisa - ja bym zaczal rozmowe o komisie od wykladowcy,
    btw, miales z dr Kiciakiem?

po sesji wrzesniowej ludzie dostowali warunki z GALu a z analizy juz nie wiec byl duzy desant na WNE
  • Anonim

>btw, miales z dr Kiciakiem?

TAK!
    myślałem, że będzie spoko. nie było...

rozumiem, że komis muszę załatwiać bezspośrednio u wykładowcy, czyli powinienem się zgłaszać do dr Kiciaka ponownie?

dzięki, za info. pzdr
  • 3dom

na to pyt juz Ci nie odpowiem ale ja bym zaczal od niego a dopiero pozniej do dziekana
  • Grażyna

Nie jest tak, że dużo wiem, ale może pomogę... Moim zdaniem nie powinno być żadnych problemów z warunkiem i to, że nie możemy to jakaś plota (nie jestem pewna oczywiście, bo nigdy nie testowałam i na szczęście na razie nie muszę... nie przeczytałam też dokładnie wszystkich dokumentów, ale przeglądałam regulamin studiów i nie znalazłam nic takiego).
    A to co chcę powiedzieć mądrego to to, że z takim pytaniem warto pójść/ napisać do p. Strzeleckiego, bo on naprawdę odpisuje i pomaga, choć niezawsze w jeden dzień, a dużo czasu już nie zostało (właściwie to Strzelecki napisał w mailu, że termin jest do 2006 roku, ale to chyba jednak pomyłka).
    I jak nie wyjdzie z komisem, to napisz to podanie o warunek (nic nie tracisz).
    Powodzenia :).
| |

Dla wszystkich byłych i aktualnych przedstawicieli tego wspaniałego i elitarnego kierunku =)

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)