JSEM [146]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej ludziska właśnie sprawdziłęm że różnica między JSEM a samą matmą w finansach to jedynie wstęp do informatyki :/ troche mnie to zachęciło do zrobienia zwykłego mgr z matmy ale za to patrząc na to ile musiałbym nadrobić na FiBach to mnie troche przeraża studiowanie równoległe... a wy jakie maci e plany/pom,ysły na dalsza"karierę" ??
  • Krzysiek

A co trzeba nadrobić na FiBach?? Poza tym trzeba chyba jeszcze pozaliczać jakieś Algebry II i geometrie różniczkowe, czy się myle??
  • Anonim

mylisz się....
  • Varulv

czy ktokolwiek wie, co mozemy na ekonomii robic, a co musimy?

np. ile musimy uzupelnic, zeby zrobic tam magistra???
  • Bartosz Anacki

Na stronie WNE jest napisane co nieco.
    Żebyś się nie męczyła wpisując adres strony WNE, potem wybierając "Studia mgr. i lic." a następnie... sam nie wiem, może "JEDNOCZESNE STUDIA EKONOMICZNO - MATEMATYCZNE" ??
    To wklejam link tutaj, na wszelki wypadek;)

http://www.wne.uw.edu.pl/smil/sjsem...

• Varulv

weszlam na ten link i nie nie podoba mi sie
  • /

statystyka matematcyzna 2 ?:0 a czy statystka 2 na matematyce to nie jest u ciorta przypadkiem to samo co statystyka matematyczna 2??
  • Varulv

jak juz pojawil sie temat stat matematycznej - umiesz cos?
    albo inaczej - masz pomysl jak sie tego uczyc?

ich hab' keine Idee =(
  • /

pomyslow mam zero..
    a na mimie wciaz niet notatek z wykladow, ktore mialy sie na stronie pojawic.. :(
  • Krzysiek

Czy ktoś wie coś na temat programu etapu magisterskiego dla kierunku JSEM?? Jakie przedmioty mamy pozaliczać, bo na stronce WNE jest to napisane tak pokrętnie, że niewiele zrozumiałem.
  • Varulv

jesli sie taki ktos zglosi, to prosze niech podzieli sie wiedza takze i ze mna!!!
  • Anonim

hmm no z pragamtycznych to finanse II, a resztez kierunkowych
    ekonometrii mówimy NIE
    na szczęscie czy też niestety
    ale jak zacząłem sobie w usosie zaznaczać przedmioty to mało nie padłem :P a i tak chyba dopiero połowa :/
  • /

momento.. a inzynieria finansowa nie zalicza nam finansow 2?? :O; ( przeciez to to samo jest!!!

a na co sie tak koniec koncow wpisujecie???

i bierzecie fiby czy ie???
  • Anonim

F B I ekonometrii mówimy nie a poza tym Kocik mi mówił ze jest o wiele więcej do odrobienia :P
  • Anonim

chociaż nie wiem jak on to liczył
  • Krzysiek

A czy spośród makro III i mikro III trzeba wybrać sobie jeden czy trzeba zaliczać oba?? I czym się różni mikro III w semestrze zimowym od mikro III w semestrze letnim poza wykładowcą??
| |

Dla wszystkich byłych i aktualnych przedstawicieli tego wspaniałego i elitarnego kierunku =)

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)