-
Pietruch
trzeba by sie zebrac i cos ustalic wreszcie:D dowiedziec sie czy mozemy jako rozszerzenie eko wybierac tylko hist gosp i takie tam:) no i wymyslic jakas taka godzien zajec z hist gosp ktora by sie nie pokrywala z zajeciami:D bo ja mam jutro w tym samym czasie wyklady z czegos tam i wlasnie hist gosp:/ i nie wiem na co isc bo nei wiem czy na hist gosp sprawdzaja liste:D jeslibym sie zdecyowal jednak na hist gosp to moge liczyc ze ktos mi przesle notatki z wykladow?:D -
Wiązek
Zgadzam sie wyjasnijmy to raz a dobrze, można by zacząc od dziekanatu mimu, chociaż tam nas pewnie odeślą na wne. -
Marcin S
>4gn!e$zk@ napisała:
>to jakim cudem wam nie pasuje jak mi pasuje ? ja mam
>historie gospodarcza we wtorki i srody o 16.15 i mi jak
>najbardziej pasi
https://usosweb.wne.uw.edu.pl/kontr...
Chodziło mi o "czystą" hg. Jesteś pewna, że możesz się zapisywać na te fajniejsze wersje? :>
Ja proponuję jutro tam przedzwonić i ustalić co się dzieje. Być może jednak możemy rejestrować się na demografię. Odnalazłem tę informację w informatorze MiMu i rzeczywiście przy rozszerzeniu ekonomii jest gwiazdka i dostępne 3 opcje.
Co sądzicie o tym, żeby się upomnieć w dziekanacie o tego człowieka, który miał się nami zająć (opiekuna grupy, czy jak to się tam zwie)? -
Pietruch
no przydalby sie ktos kto bylby lacznikiem miedzy nami a dziekanatem:) jesli ktos sie rzeczywiscie czegos dowie to niech da znac:D i jeszcze pytanie: gdzie mozna znalezc podania gotowce dotyczace wypisania z jakiegos przedmiotu? bo mam wyjebane na hist gosp wolalbym hist eko:) -
-
Wiązek
Miałem właśnie dzisiaj po raz pierwszy hist eko i powiem ci, że w życiu się tak nie wynudziłem, chyba że na polskim w liceum...;) -
Marcin S
Dzisiaj na okienku wyskrobałem krótkiego maila do WNE ws. naszego rozszerzenia ekonomii. Dla tych, którzy o tym nie wiedzieli, oto jego treść:
"Witam
Pojawiły się wątpliwości na temat przedmiotów możliwych do zarejestrowania w 1. semestrze
jako rozszerzenie ekonomii. W informatorze MIMUW pojawiła się wiadomość, że mamy do
wyboru 3 przedmioty: demografię, historię ekonomii i historię gospodarczą. Chciałem się
dowiedzieć, czy ta informacja jest prawdziwa. Czy chodząc na demografię będę miał
zaliczony semestr z tego przedmiotu.
Marcin Sosnowski "
...a oto i (trochę nieskładna, ale w miarę czytelna) odpowiedź:
"NIE macie tylko historie gosp. prosze czytac program studiow !!!
jest na str. WNE"
Macie jakiś pomysł, co można z tym zrobić? Oprócz przeniesienia się na inny kierunek oczywiście...
http://tnij.org/bxl0 to jedynie o 11.30 mi pasuje. Temat wydaje się być dość nudny... -
Sławek
Mi nie pasuje żaden termin, byłem już na zajęciach z historii ekonomii, jak zresztą sporo innych osób... w ogóle to śmieszne to jest jakieś, czemu niby tylko na historię gospodarczą mamy chodzić? to niby bardziej matematyczne jest?:D nie podoba mi się to wszystko. Idę jutro dalej na historię ekonomii, a co mi tam:p -
Anonim
poza tym jeśli nie jest dla nas demo i hme to dlaczego jest w grupie przedmiotów do wyboru jako rozszerzenie ekonomii dla I sem JSEM?? mogliby poprawić usos a nie nam kazać zgadywać co mamy zaliczać a czego nie... -
poicale
no nie wiem, glupie to jakies - w koncu lepiej ode mnie wiecie, ile sie juz osob zapisalo na hme i demo
ja ze swej strony polecam hg - od rynku lokalnego do globalnego na 16.45 we wtorki i srody (na 25 miejsc jest bodajze 29 osob; p)
do kolegi, ktory pytal o ktosia z 1 potoku wynoszacego sie z jsem na sama eko - tak jest, zlozyl juz podanie i czeka na odp (on nie napisze sam, bo jest anty, jesli chodzi o takie serwisy jak grono) -
Anonim
no to wkleje wam coś miłego... czużby niezdecydowanie?
ja:Dlaczego przedmioty Demografia i Historia Ekonomii znajdują się w
grupie przedmiotów "Przedmioty do wyboru jako 'Rozszerzenie Ekonomii'
dla I roku JSEM" skoro nie zaliczają przedmiotu Rozszerzenie Ekonomii
studentom I roku JSEM?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
odp:Witam,
właśnie otrzymałem potwierdzenie od P. Dziekan. Studenci JSEM mają pełny
wybór, a więc także Dem i HE.
Nie wiem jak wy ale ja się zaczynam tego trzymać; ] -
Marcin S
Orientuje się ktoś może, jak to jest, że podania przez usosweb wne idą do mimu? Co właściwie trzeba zrobić, żeby to podanie do nich doszło?