-
Anonim
-
h
i myślisz że skoro fotograf się na gronie znalazł(a) to perkusist(k)a też?; >
ale doprawdy miłe, że na naszym kameralnym forum jest wcześniej ogłoszenie niż na tym oficjalnym; -)
oby drummer się znalazł, trzymam kciuki! :)
ps może wartałoby zacząć sie uczyć grać, coby wskoczyć do Kabanosa; -) -
Anonim
-
lady Stardust
he he :) ja bym sie nadawała gdybym tylko umiała grać i miała jakies pojecie o tym :)hie hie -
-
Anonim
-
Anonim
-
h
czemu? zgłoś się, a nuż widelec wygrasz;)
nawet jakbyś okazał się gejem/transwestytą/kobietą (niepotrzebne skreślić;), a miałbyś: podwójną stopę, nietypowe poczucie humoru (no to akurat wiem że masz;), poważne podejście do muzyki i pełne oddanie zespołowi, to byś się nadał; D
warto spróbowac, bo teraz Kabanos na progu sławy, więc ostatnia szansa na kambodżańskie fanki i kapustę fanów; D
znajomy gra na bębenkach, ale on to wiem zeby się nie nadał;> -
Anonim
eee, nie nadam się bo umiem tylko proste rytmy disco polo:P nie szukają wokalisty czasem bo swego czasu zajmowałem się tym...
hehe...
w sumie to jestem gejem-transwestytą-kobietą:D hyhy....
pozdrófki h:) -
h
buziole Panie Szarawy:)
ja bym na Pana miejscu pierdolnęła tutaj w nowym temacie swój poemat gronowy, a co;)
a z takim zestawem to byś się nadawał jeśli nie do Kabanosa to chociaż na głównego bohatera u Almodovara;)
w każdym razie jak się dobrze zakręcisz to Twój talent nie przepadnie i tak;D -
Anonim
zatrudnie się u Pedrka ale pod warunkiem ze Pani zostanie moją fanką:P
z tym poematem to gicior pomysł, zaraz daję;)
buziole Pani H:* -
h
no ba!;)
toż ja już jestem Pana (krypto)fanką; >
(zasadniczo, rzec by można, jestem fanką ludzi których lubię;)
keep on rockin' in the free world; ]
& don't be sad! :* -
Anonim
"keep on rockin' in the free world; ]
& don't be sad!"
pikne słowa..
naprawdę, ależ Pani mi pochlebia:) fajnie...
ja się oczywiście odwzajemniam, toć to zaszczyt znać taką miłą, nadwyraz zakręconą i ciekową osobę jak Pani:) -
h
ehehehe, ktoś jeszcze mógłby pomyśleć że my tu duprass tworzymy (karass na dwoje), tzn po niebokononistycznemu kółko wzajemnej adoracji; P
nie pisze nic więcej publicznie w takim razie, proszę sprawdzić maila; ) -
Anonim