-
Aś...ik!
jak ktos ma w zakamarkach swojego kompa albo wie gdzie w necie mozna znależc lachony to pliiiizzzzz....bylabym bardzo dźwięczna za wyslanie:) -
Anonim
ja też!!!!! ja też się na to zapisuję!!!!!!!!
kurde ten jeden raz nie nagrałem kabaretu na vhs...jeden raz ale za to teraz jak żałuję......
ludzie pomóżcie....aa i jeszcze ma ktoś może ten kawałek jak Robert Górski śpiewa do muzyki ATC- around he world...."lalalalala ta muza nie jest zła...." :D:D:D??? -
Anonim
-
.anna
hehe :]
nie mam tego na kompie ale bylam w piatek [2.06] w Piasecznie i slyszalam to na zywo :D
ha ! :]
niezapomniane przezycie ]=p
zazdrosccie ! :p -
-
Aś...ik!
na zywo to i ja widzialam...;P
ale chce zobaczyc jeszcze raz! i znowu! i znowu!! czy ktoś nas poratuje....?? -
Anonim
aaa wczoraj w Opolu KMN zagrał lachonarium:)))) co prawda o godzinie 1.30 ale sen mnie nie zmorzył i nagrałem na vhs:)) "Cześć, jestem Bożo......,Bożo wporzo" :D:D:D -
Anonim
-
Aś...ik!
aaaaaaaaaaaaaaa......yyyyyyyyy yyyy..........grrrrrrrrrrrrrrr rr.......na wiecej mnie na razie nie stac....zlosc bierze gore........AAAAAAAAAA!!!! -
Anonim
Myślałam, że na nocy z kabaretem umrę. Ze śmiechu. A lachony były NAJLEPSZE. -
arieska
Widziałam LACHONY w Sylwestrową noc. Ryczałam ze śmiechu. The best. Góski wymiatał :) -
Aś...ik!
wy mnie chcecie dobić tak? za kazdym razem jak jest tu jakis post mam nadzieje ze to jest cos w stylu: ja mam na kompie wiec moge ci wyslac. a tu nie. caly czas teksty: ja widzilam/em....ech...czy naprawde nie ma nikogo kto moglby mi wyslac lachony na maila?????plizzz!!! -
Anonim
No ja tez na te lachony poluję, bo o zgrozo ani razu ich nie widziałam; ((. tylko mi kumple opowiadali. mam już pełno skeczów ich pościąganych, a cholerka lachonów chyba w necie nie uśwaidczysz :|. No i co to ma być niby?? -
kryształ górski
no to jak masz na VHS to już krótka droga, żeby zrobić z tego audio, a potem mp3 i na przykład wrzucić na http://www.yousendit.com
Ładnie prosimy !!! :) -
Anonim
-
Kathe
ja mam ale w formacie mp3 - bez obrazu i wiadomo, że bez Bożydara na wizji to nie to samo :( ale ściągam z emula w mpgu i jakoś idzie [wolno bo wolno...]
swoją drogą to najlepszy skecz ostatnich tygodni :D -
Anonim
oo to jak będziesz miała chwilkę to wyślij mi na maila kaliko7@wp.pl, bo ja jakoś emula nie mogę zrozumieć a kazaa jest do dupy :) -
kryształ górski
-
kryształ górski
Aha
korzystajcie z http://www.yousendit.com :)
Bo jak tak każdy każdemu zacznie na skrzynkę wysyłać... a to jest prosta operacja- potem podajesz tu link i ciągnie sobie kto chce :) -
Kathe
hmmm proszę się nie śmiać ale.....JAK "LINKA DO EMULA"?:( ja tam ci umiem jedynie wysłać to mailem albo powiedziec ze w emula nalezy wpisac "sposob na lachony" :-) -
Anonim
ja w ogóle nie mam pojęcia jak to emule działa :D dzięki za lachonki na maila :* ciąglę się smieje i już kumplom rozsyłam :D