-
Kathe
"jaka paralela...tak naprawdę przeczytałem tylko finezyjne figle.."
:D -
Anonim
" amerykański jest tylko jeden 'Inwazja zmutowanych grzechotników na Amerykę' horror USA.. co..? nie wiem o czym.. " o wielki rotflu :D:D -
Anonim
" - i teraz najgorzej mam !! najgorzej mam...bo jest jakiś pan, jest jakiś pan....
- Pan Tadeusz, doskonałe dzieło!! epopeja...
- może i Tadeusz..bo tu jest tylko nazwisko: Wołodyjowski! Pan Tadeusz Wołodyjowski!! ..po..pom..pompeja...."
:D:D:D -
Kathe
-a na te ławkę to psy bedo sikać!a potem dziecko tego dotknie i umrze!ma pani dziecko?
-no mam...
-to umrze!!
:-)) -
-
Anonim
-przechodzilem wczoraj kolo takiego nowego opla i znalazlem ulotke za wycieraczka.... ty a wlasnie! masz moze kupca na nowe wycieraczki do opla? yhyhyh -
Anonim
-
Anonim
" - Bolesław Prus...
- czyli inaczej Aleksander Głowacki.....
- "Lalka"........czyli inaczej taki szmaciany ludzik!!!!! .............a to dla córki jest....niech sie przyzwyczaja do szmat!!!!" :D:D:D:D -
Kathe
-
Anonim
"(...)Słowianie żyli w domach z drewna...(...)"
i z tego samego:
"(...)-Widać cztery lata studiów niczego pana nie nauczyły
-Podoba mi sie na pierwszym roku.....(...)"
Oraz:
"(...)Reflektujesz na herbatę z rumem?!!(...)
i:
"(...)Ale ze mnie frajer pompka!!!!(...)"
no i oczywiście:
"(...)-A na te ławkę to psy bedo sikać!a potem dziecko tego dotknie i umrze!mCzy ma pani dziecko?
-No mam...
-To umrze!!!!(...)"
pozdrawiam:) -
Anonim
jak się nazywa ten skecz z ławką?? ja go chyba nigdy nie słyszałam i cierpię teraz? ktoś mi wyśle na maila?? :D -
Kathe
1)sto->pisałam trochę wyżej ten tekst ze skeczu z ławką :)
2) kaliko->ja mam, ale wątpię, że się zmieści na maila...ale spróbuję :)
3)"poproszę rumianek!! to sobie nogi wymoczę..." :)) -
Anonim
nie no nie mogłam sie oprzeć po prostu:p a tak serio to umknęło mi, :) -
Kathe
-
Anonim
Catherina? a jak on sie nazywa? to sobie spróbuję go skądś ściągnąć :) -
Kathe
-
pieniądz
" Badyl, spotkamy sie? Moze wpadniesz do mnie, obejrzymy film na kasecie...niemiecki.... "Gorące wargi 4". Badyl, to co z tego ze nie widziales trójki, ja ci trojke moge strescic, nawet jednym slowem. Poprostu jedno wielkie .... Nie moge gadac, matka w kuchni" -
m
to jest piosenka ktorej kurde szukam:))
,,oparłaaaaam sieeeee o ogrodzeeeenie, pomaaaalooowaneee, doopiero cooo"
niech mi to ktos da:]] -
Anonim
Heh, piosenki nie znam :)
Ale dobry tekst jest:
'Tędy to co roku przechodzi procesja. I oni specjalnie tu tą ławkę postawili, żeby się wywaliła!' -
Anonim
-
Kathe
"No rwij lachona, rwij lachona, rwij lachona!!! Na co czekasz?! Aż się lachon zestarzeje??"