- 1
- 2
-
Anekh
Doszły mnie słuchy o nowym klubie z muza klubową :]
Bardzom rada , jako entuzjastyczny bywalec dwupoziomowych klubow w poznaniu ze takowy bedziemy miec tutaj i zastanawiam sie czy klimatycznie i muzycznie bedzie je przypominał. No i przedewszystkim jak mozna dostać karty klubowe i na jakim towarzystwie zalezy założycielom. Czy jako bywalec imprezek undergroundowych lunatykowych bede usatysfakcjonowana itp... Ogolnie mnie ciekawi bo coś sie dzieje w tym moim miescie kochanym...nawet jesli moze nie w moich klimatach... -
Anonim
Od jakiegoś czasu "głośno" jest o tym nowym klubie na forum ecentrum http://www.ecentrum.pl/phpBB2/viewt... natomias strona klubu to
http://www.sogoclub.com.
Poczekamy zobaczymy. Jeszcze nic nie powstalo a juz co niektórzy chca to zniszczyć ot natura Polaka. -
Anekh
Czytałam posty , strona nie działa ... :P Myślałam jednak że skoro ktoś z kaliszewa wrzucił to jako niusa na grono to dowiem się coś więcej :] A ciekawi mnie np. czy to bedzie klub dla ludzi w moim stylu czy mam sie od razu niefatygować bo w glanach nie wpuszczą wszystko jedno czy potrafisz sie bawic czy nie... :D -
Anekh
o sory - strona działa :] Pisze otwarty dla nietuzinkowych kulturalnych ludzi - TO JA :P
Pożyjemy zobaczymy - słowo selekcja odstrasza mnie na poczatku ale co tam raz sie zyje :)
Nawet jak nie zagustuje w klubie (lub klub we mnie) to swietnie ze cos takiego w kaliszu powstaje :) -
-
KoVaL
to prawda bedzie nowy klub za franiszkanami "SOGO CLUB"
wiecej info znajdziecie na http://www.sogoclub.com
-
Anekh
No to to juz wiemy mosci kowalu. Ale na tej jakże pięknej stronce niewiele sie dowiedziałam...a przedewsztkim niewiem nadal czy to klub dla mnie ... -
[= K@r0L@ =]
no w tej selekcji to bedzie im chyba walsnie chodzilo o ubior - czyli zadnych drechow - no ok na sale dance rozumiem jakies bardziej eleganckie ubranie - nie ze zaraz garniutur i szpilki ale no jakos tak no wiecie , ale na techno (o ile to co tam puszczac beda bedzie do techno w ogole podobne bo cos mi sie zdaje ze jakies vixiarskie klimaty typu Clubbasse-ale licze ze tylko to moje domysly) jak tam ma ktos wleciec w lakierach i innych bajerach - jak nie chca miec pierwszorzednej vixiarskiej remizy niech na dzien dobry zakazuja sciagania koszulek, wnoszenia gwizdkow, bialych rekaiwczek, jakis trabek z odpustu i innych glupot i zadnego darcia jazdaaa ,no i zeby postarali sie o to zeby nie trzeba bylo ogladac zaćpanych 15 latkow to mzoe nie bedzie tak zle - ale pozyjemy zobaczymy
p.s. KTO SIE WYBIERA NA OTWARCIE ?? -
[= K@r0L@ =]
zapomnialam o jednym - cos mi sie zdaje ze jakby zechcieli nas odwiedzac goscie z ostrowa to beda sapy - bo nasz kochany kalisz jest tak tolerancyjny ze oni nas u siebie przyjmuja normalnie ale kalisz jak to kalisz zaraz bedzie szukal dymu =\ -
Anonim
Dosłownie jak w tym lokalnym dowcipie "Czego najbardziej brak w Kaliszu ? ... Wiz dla Ostrowiaków...". Miejmy jednak nadzieję, że tak nie będzie. Aczkolwiek mam wrażenie, że i tak lokal ten opanuje jedna i ta sama grupa; -D blokujaca dostęp pozostałym. Trącimy małomiasteczkowością i nie da się tego ukryć. -
Anekh
Nieno ja nadal mam pobożną nadzieje że bedzie to miejsce gdzie ktos odrozniajacy sie od rpzecietnego bywalca kaliskich "klubów" bedzie mogl znaleźc miejsce dla siebie :] -
Anonim
Niech jeszcze zakażą noszenia spodni niebieskich w środy białych w czwartki, butów jaśniejszych niż skarpetki w co 5 dzień miesiąca i bluz o rękawach długości wielokrotności numeru miesiąca podzielonego przez numer tygodnia, ale tylko gdy mamy rok przestępny, bo w innym wypadku wybieramy mumer pierwszej jedynki w rozwinięciu dwójkowym długości sznurowadła w milimetrach. ...a długość rękawa to w calach, choć pewnie nie potrzebnie tłumacze, bo to oczywite przecież.
...wtedy może będzie warto przyjść! -
Kazek Kazowsky
hyhy nietuzinkowy klub dla nietuzinkowych ludzi :D teraz nalezy ustalic czy pan z 4 paskami na spodniach i brudna, przepocona koszulka ala hawajka i z biala rekawiczka na lewej rece jest tuzinkowy czy nie :? no chyba ze wezmiemy poprawke na gwizdek i swiecidelka swiecace w ciemnosci. Uh jeszcze tam nie bylem a juz tesknie. Ale co tam, przeciez gdzie te 13-latki maja sie podziac? Ja nie mialem no i widac co ze mnie wyroslo.
A tak w ogole pytanie do Was: gdzie jest Plac Św. Stanislawa?? -
Anekh
hehe też nie wiedziałam :D za Franiciszkanami jest taki plac - parking. Tam gdzie delicje . Zaraz obok rynku. -
[= K@r0L@ =]
pare razy tam przechodzilam i ciagle nie wiem w ktorym pomieszczeniu ma byc klub z dwoma parkietami , podobno to Św. Stacha 5 , wiem gdzie jest 6 to ten taki budynek pomiedzy ktorym i kosciolem obok jest to takie przejscie jakbysmy od aleji chcieli sie dostac(ale opisalam LOL) ale 5 jeszcze nie wyczailam , cos tam napisali ze druga sala ma byc w piwnicy jak dobrze pamietam czy cos takiego - nie pozostaje nic jak isc i zobaczyc gdzie tą mordownie otwieraja i jak to wyglada - bo jak cos ala zwm i discawery to ja robie rzad - nie ciagnie mnie na kinder party =P -
Anekh
Więc Żyraficiu/Nitecko to w tym budynku gdzie jest cukiernia i sklep wędkarski , gdzie kiedyś był komfort - chyba nawet po komforcie. W tym budynku dokładnie równoległym do kościoła po drugiej stronie parkingu. Teraz widać tam tylko małe drzwi i jakieś różowo purpurowe ściany w środku o ile dostrzegłam dobrze :] -
Troll
Poczytalem forum na ecentrum, dawno sie tak nie bawilem. Kaliscy DJeje, clubowicze i tfoorcy nowego clubu, rotfl. Teksty tego faceta co niby to otwiera przypominaja mi "reklamy" wlasciciela Awardu, kto pamieta co sie z nim stalo? :PPP Pewnie niektorzy woleli by w ogole tego epizodu nie pamietac :P
Jakby ktos przez Wro przejezdzal, to w weekendy OffMety B.E.T.O.N. Squadu , tylko rezerwujcie sobie czas do niedzieli, bo w jeden dzien to se neda... wyzdrowiec; >
Kaaaazeek, PI czemu was nie bylo w piatek >:
Z Randym pol soboty zbieralismy info zeby do kupy poskladac co sie dzialo :]
A dzialo sie :]]
Sorry, moze niektorych to urazi, ale napisac musze: ciesze sie ze sie wynioslem z kaliszforni. -
Anekh
A sie ciesze że jestem z Kaliszforni :D I w dupie mam czy kogoś to urazi :P Chociaż powiem ci szczerze że jak słucham niektórych naszych lokalnych "patriotów: którzy tylko narzekają że mieszkają w takim "gównie" jak kalisz, jadą na wszystkich co cokolwiek w kaliszu robią i tylko marudzą to czasem też chciałabym się przenieść gdzie indziej. -
olo
Ja tam nie marudzę, no może tylko na ludzi którzy marudzą że nic się nie dzieje w Kaliszu a jak już się dzieje na przykład jakiś koncert jest to siedzą dajmy na to w parku lub u kogoś na chacie i chlają do nieprzytomności zamiast iść na ten koncert. I tłumaczą się zazwyczaj brakiem kasy (ale na 5-6 piw to mają kase). Bezsens.
Ja poprostu przestałem pojawiać się w Kaliszu i wolę zamiast tego jechać sobie np do Poznania, Warszawy, Wrocławia czy gdzieś na Śląsk na koncert i do znajomych w odwiedzinki:-)
Nie zmienia to jednak faktu że jak jest coś fajnego zorganiowane w Kaliszu to też staram się zjawić i zazwyczaj się zjawiam :-). -
Anonim
Dobrze niech powstanie, a co z tego bedzie zobaczymy za miesiac.
Test:
Przewidujemy (po miesiacu/dwoch):
- wpuszczac beda wszystkich, bez wzgledu na ubior
- wpuszczac beda wszystkich, bez wzgledu na %% we krwi
- wpuszczac beda wszystkich, bez wzgledu na ilosc paskow na czapce/spodniach
- wpuszczac beda wszystkich, bez wzgledu na poglady religijne, seksualne, internetowe
Wszsytko bedzie sie krecic wokol pieniadza. Jesli dobrze nie zagraja i nie zrobia klubu tzw. 'elitarnego' to powstanie nowe discovery/carska/brok, gdzie bedziesz widzial/a 13-nastki na parkiecie (a mowila ze ma 17 lat, wysoki sadzie), pod barkiem dresiarstwo. Doslownie strach sie bac.
Popatrzcie wlasciwie na kluby w Kaloszu. Ja tylko teskinie za Smolenskiem vel Quo Vadis.
Nic sensownego nie napisalem (jak zawsze), nie bede pregiezowal, nie bede wazelinil. Przynajmniej teraz. Zobaczymy za jakis czas.
Pozdro -
moccacino
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kalisz
- Załóż własne grono tematyczne