-
pure new pleasure seeker
otoz...wybieram sie wlasnie na ma cudna dzialke...ale musze jechac pksem...zawsze jezdzilam samochodem i srednio sie orientuje co i jak z tymi autobusami do kamienczyka;) wiem tylko ze jezdza spod stadionu..
probowalam znalezc w necie jakies rozklady jazdy czy cos..ale bezskutecznie:/
wiec jesli ktos jezdzil autobusem i wie cos wiecej (np dokad dokladnie dojezdza ow autobus) i ma namiary na jakas strone z rozkladami to niech sie prosze odzywa:]
pzdr szanownych dzialkowiczow -
Dee Dee debil; \
autobusy odjeżdzają spod dworca wileńskiego, z boku od strony ul. radzymińskiej. autobusikiem jedziesz do wyszkowa (bilecik 6 pln) i dalej z dworca pks z wyszkowa autobusem do kamieńczyka. autobusy do kamieńczyka odjeżdzają 3 razy dziennie, ale godzin niestety nie wiem. możesz zadzwonić do informacji i poprosic o nr tel na dworzec pks w wyszkowie.... na dworcu podadza ci godziny odjazdow autobusow do kamienczyka. pks z wawy do wyszkowa jedzie okolo 1,5 godz. -
Dee Dee debil; \
a jeszcze jedno, autobusy spod wilenskiego do wyszkowa odjezdzaja co jakies 20 min, od rana do chyba 21,00 -
Anonim
Hello,
jest też inna opcja - można jechać autobusem na Łochów. Odjeżdza on z Pragi, obok Dw. Wileńskiego,ale bliżej zegara (to jest chyba ul. Wileńska tam własnie). Z tego co pamiętam to jest dwóch prywatnych przewozników, Darbus i coś jeszcze, jeden odjezdza o pełnych godzinach, a drugi w połówkach,więc tak naprawde co pół godziny jest autobusik. Mało tego, autobusem tym można dojechac aż do skrętu na Kamieńczyk (nawiasem mówiąc zawsze kupuję bilet "do skrętu na Kamieńczyk";) a stamtąd to już do działek rzut beretem nawet na piechotkę:)
Bilecik w zeszłym roku kosztował 6.5zł, w tym roku nie wiem,bo jeszcze nie jechałam:)
Pozdrawiam i życze szerokiej drogi !! :) -
-
ryśko
Mozna dla kondycji z buta uderzyc do kamienca... Taka wycieczka calodniowa! :D -
Anonim
-
Anonim
-
ryśko
-
¤maghda¤
jak juz tu wspomniano autobusy do wyszkowa kursuja bardzo czesto spod dw. wilenskiego, a w wyszkowie na dworcu pks autobusy do kamienczyka kursuja:
na Swiniotop (przez Kamienczyk): 6,30*; 12,45; 16,20
na Nadkole (przez Kamienczyk): 9,00; 14,30; 18,40*
te autobusy zaznaczone "*" kursuja tylko od poniedzialku do piatku w robocze dni
-
Anonim
Właśnie wróciłam z Kamieńczyka:)
Odnosnie autobusu mam nowe wieści - po pierwsze bus do "skrętu na Kamieńczyk"kosztuje 7zł. Oprócz wspomnianego Darbusa kursuje tez autobus firmy Posiewka. Z ul.Wileńskiej,kolo Pomnika Czterech Śpiących odjezdzają co pół godziny:) Oprócz tego (nie wiem gdzie mieszkasz) 2x dziennie odchodza autobusy z Górnego Mokotowa, z ul. Samochodowej,obok Telewizji-o 7 rano i 19. Ja staram się jezdzic właśnie tymi - po pierwsze mam blisko, po drugie mam pewność,że będę siedziała,a nie przez godzine stała (autobusy do Łochowa sa dosc mocno oblegane).
Pozdrawiam:) -
Anonim
-
pure new pleasure seeker
ja rowniez wlasnie wrocilam z kamienczyka:) dzieki za wszelka pomoc(choc niektore propozycje dosyc absurdalne byly; P) udalo mi sie dojechac samochodem a wracalam ze "skretu na kamienczyk" i bilet nadal kosztuje 6,50 :]
ale szczerze mowiac to niespecjalnie polecam wybieranie sie tam teraz...plaga komarow jaka mnie tam napadla byla po prostu przerazajaca...doliczylam sie jakichs 70 ugryzien na calym ciele mym...:/
pzdr dzialkowiczow -
Anonim
6,50zł????
A ja dzis rano płaciłam 7...
rozbój w biały dzień :( chociaz to moze przez to,ze wsiadałam pod Telewizją i w zasadzie przez całe miasto przejeżdzałam..
No nie wiem..
co do komarów zgadzam się całkowicie... jestem wielkim ukąszeniem:) poza tym słoneczko świeciło cały dzień i nos mam jak bałwanek :( czerwony nie marchewkowaty;)
Pozdrawiam:* -
Anonim
Bo cena chyba zależy od firmy...w zeszłym roku przynajmniej tak było..
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kamieńczyk
- Załóż własne grono tematyczne