-
Qń
jako, że na tym gronie są setki tematów z wszelkiej maści pytaniami i prośbami o pomoc odtąd tylko TEN temat służy do zadawania pytań. O mandaty, przepisy, dziwne sytuacje itp...
innych tematów proszę NIE zakładać, bo zostaną skasowane, a sprawca zarobi upomnienie (2 upomnienia=ban)
skasowane zostaną także dotychczasowe wątki -
•pani wronka •
to w takim razie po co całe grono, skoro wszystko wg ciebie powinno sie umieszczac w jednyym temacie.
a pomyslalas jaki burdel powstanie w tym jednym topicu???
nic nie bedzie mozna znalezc, gdyz na juz przedawnione zapytania tak czy siak znajdzie sie zawsze jakis mądrala co bedzie chciał opowiadziec swoja historyjke.
a z reszta jak temat rozrosnie sie na 20 stron, to sobie szukaj interesującego cie problemu, bo przeciez jak zdublujesz pytanie to dostaniesz ostrzerzenie. ojoj.
gratuluję pomysłu!! -
Lufson D:
>•pani wronka• napisała:
>to w takim razie po co całe grono, skoro wszystko wg ciebie
>powinno sie umieszczac w jednyym temacie.
>a pomyslalas jaki burdel powstanie w tym jednym topicu???
>nic nie bedzie mozna znalezc, gdyz na juz przedawnione
>zapytania tak czy siak znajdzie sie zawsze jakis mądrala co
>bedzie chciał opowiadziec swoja historyjke.
>a z reszta jak temat rozrosnie sie na 20 stron, to sobie
>szukaj interesującego cie problemu, bo przeciez jak
>zdublujesz pytanie to dostaniesz ostrzerzenie. ojoj.
>gratuluję pomysłu!!
Moim zdaniem bardzo mądra wypowiedź!!! Popieram. -
Qń
napisałam, że za założenie tematu z prośbą o pomoc dostanie się upomnienie a nie za zdublowane tu pytania, które i tak będą się powtarzać, to raz
jak jakiś mądrala jako odpowiedź na pytanie opowie swoją historyjkę, a w tej historyjce odpowiedź na pytanie nie będzie zawarta, jego wpis zostanie usunięty, to dwa
wiem, że będzie burdel w tym temacie ale wolę żeby był 1 a nie 50. A żeby nikt nie musiał przekopywać się przez setki stron tego tematu, planuję w miarę rozwoju tegoż wątku robić spis treści do niego, który będzie zawierał dany problem z linkiem do odpowiedniej strony z odpowiedzią w tymże temacie, to trzy
-
-
mart
ok wiec prosze o pomoc. czy ma ktos moze niepodpisana wazna ulogowa karte miejska? -
Zuzka. i kropka.
ma ktos mandat, zeby napisac, gdzie sa te miejsca gdzie sie placi kary, odwolania slkada itp?? bo ja swoj gdzies zgubilam a na tych ich pisemkach jest tylko numer konta-niech sie gryza:/ a, i dni i godziny otwarcia, baaardzo prosze:) -
Anonim
metro świętokrzyska/ratusz/plac wilsona pawilon 1000g pn-pt 7-20
a ma ktos nie podpisana karte miejska aktywna pozyczyc albo chce odsprzedac aaa desperacja zgubilam swoja -
Anonim
Ja też potrzebuję nie podpisanej karty miejskiej... zlituje sie ktoś i pożyczy??? -
l
Chwila. Jeśli ktoś posiada aktywna i niepodpisana karte miejska to zapewne po to, zeby na niej jezdzic. Ale... czy tak mozna? Bo wydaje mi sie ze kiedys oni tak na odwal sie sprawdzali ze jest karta i czesc, a ostatnio to wszystko sprawdzaja legitymacje nawet chcą :| -
Złoty
jak napisac odwołanie od mandatu ?? prosze pomocy lub kto ma pozyczyc karte ?? lub wymianka ja mam niepodpisana wazna do 6. 09 2007 ale ja mialem nieaktywowana i mnie złapali wiec nawt sie zamianie na taka ktora ma mały okres waznosci pomuszcie nieche płacic 85 zł -
Krzysiek Jóźwiak
Mam ten sam problem co kolega powyżej. Złapali mnie dziś i wlepili mandacik na 85zł i straszyli jeszcze, że co tydzień odsetki rosną... Rzecz w tym, że miałem przy sobie kartę nabitą, ale nie aktywowaną. Myślałem, że ją aktywowałem na początku września, ale widocznie kasownik jej nie sczytał. Pisać odwołanie czy udawać, że nic się nie stało? -
Olga
mnie zlapali dzis z tym samym problamem ale nie musze placic 85zl tylko 120... mi powiedzieli ze moge probowac zlazyc jakies reklamacje -
Czyzu
co jest jak mi wypisal mandat a nic nie podpisalem ani nic mi nie dal???? -
e-milia
Podobno jak nie podpiszesz i nie przyjmiesz to mandat też obowiązuje, tylko wtedy nie masz tego okresu 7 dni, kiedy mniej się płaci. A czemu Ci nie dał? Nie chciałeś wziąć?
Ja mam pytanie. Przyszło do mnie z sądu,. ze mam im zapąłcić, bo olewam. Przejmować się, czy olać? Podobmo tacy giganci byli, ze na i sądy grodzkie puszczali ignorkę, poradźcie, macie jakieś doświadczenia? -
carpolska.pl
-
e-milia
-
Anonim
raz mnie zlapali, wysepilam karte od kumpla, 6,40 zaplacone, bylo elo.
niestety drugi raz mnie udupili, a kumpel sie cyka, ze "karta moze jest gdzies tam zapisana na mnie, wiec co bedzie jak go zlapia".
cos w tym jest? -
Knave
Orientujecie się może jakie są stawki ZTM w Wawie za brak biletu przy kontroli ? -
Użytkownik NIEAKTYWNY!
-
Knave