Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • o.ko

z tego co juz przeciekło,, no zapowiada się gruuuuuuubo i to słowo najlepiej to oddaje. taki big brother czy barry bond(?dobrze pamietam ?) no miazgi , muza jak walec przygniata swoją intensity. ale szkoda ze tylko 13 kawaleczkow, wolalam 21 nawet z 5cioma skitami.
  • kubuś

ejjjj jak ktoś bedzie miał dostęp to wrzucać linki do tego!
  • anja

nie linki tylko kupować kupować! żeby fiftisentowi w gacie poszło!
  • Damian

jestem teraz w chicago i na pewno kupie !!
    juz nie moge sie doczekac 15stego.....
  • Maciek

Właśnie żeby Kanye'a przebił 50 bo to cipa nie znosze go; /
  • Anonim

cała jazda 50 z tymi płytami jest żałosna.
    przecież to oczywiste, że Kanye jest lepszy.
  • Maciek

no racja że Kanye jest lepszy ale nie wiem czemu dużo ludzi lubi 50; //eh
  • o.ko

hm... no idea...
  • Maciek

http://www.zshare.net/download/3382... < heh co złego to nie ja podrzucili mi ten link xD płytka Kanyego jak coś zlookajcie dla mnie średnia
  • kubuś

dzięki ziomuś.ale oryginał kupię oczywiście.nie zeby udupić 50 ale jak tak sie stanie to bedzie fajnie;)
  • Anonim

Wkońcu mam nowy album Westa i stwierdzam,iż jest pare fajnych kawałków jak Stronger,Homecoming, I wonder czy The glory,to jednak album Graduation nie jest czymś specjalnym i według mnie nie odniesie takiego sukcesu jak poprzedenie plyty Kanye'a z takimi hitami jak diamonds,jesus walks czy trough the wire...
  • Anonim

Jednak po głębszym wsłuchaniu się w album,przyznaje że jest to zajebista płyta:)
  • dfgdfhajs hfh*K!NGA*fsd pojfsdvx

Płyta ma głęboki przekaz. I mimo, że Kanye szczerze mówiąc nie jest jakims szczególnie wybitnym raperem to tą płytą pokazał swoje dość duże możliwości.
    Polecam.
  • Rafał ♫

Płytka spoko jednak poprzednie albumy bardziej mi się podobały.
    Również polecam.
  • o.ko

>dfgdfhajshfhfkjdskjfsdpojfs,v xds wrote:
    >Płyta ma głęboki przekaz. I mimo, że Kanye szczerze
    >mówiąc nie jest jakims szczególnie wybitnym raperem to
    >tą płytą pokazał swoje dość duże możliwości.
    >Polecam.

oo ja uważam kanye za zajebistego rapera, równie zajebistego co producenta. ale o gustach nie bedziemy dyskutowac:) . co do plytki czekam do 11go.o nie nie, nie zepsuje sobie przyjemnosci kupienia oryginalu, dla kanyego warto czekac i warto bulic.. co do plyty.. cholernie ciezko bedzie mu pobic genialna late registration. ale z tego co znam, a znam kilka numerow - barry bond czy big brother ,to sa killery, totalne kawalki, pomijam znane juz stronger mega przeboj którego nie lubię czy can't tell me nothing. rokujac po 4, zapowiada sie bardzo dobrze.
  • Anonim

bo 50 mam większą klatę??

a tak poważnie, to ja jednak poczekam na legal piękną CD w kolorowym pudełku.

ale trochę mnie kusi żeby kliknąć na link.

Kanye jest raperem z przekonania. i chyba czuje jakąś swoją misję.

za to Go cenię.

pozdr.
  • dfgdfhajs hfh*K!NGA*fsd pojfsdvx

>oo ja uważam kanye za zajebistego rapera, równie
    >zajebistego co producenta. ale o gustach nie bedziemy
    >dyskutowac:) . co do plytki czekam do 11go.o nie nie, nie
    >zepsuje sobie przyjemnosci kupienia oryginalu, dla kanyego
    >warto czekac i warto bulic.. co do plyty.. cholernie ciezko
    >bedzie mu pobic genialna late registration. ale z tego co
    >znam, a znam kilka numerow - barry bond czy big brother ,to
    >sa killery, totalne kawalki, pomijam znane juz stronger mega
    >przeboj którego nie lubię czy can't tell me nothing.
    >rokujac po 4, zapowiada sie bardzo dobrze.
    >

Mi też podobają sie jego produkcje. Nie zaprzeczam, ale znam też lepszych raperów. Mimo to cenie go za całokształt i zawsze go bronie, gdy ktoś mówi, że jest cienki; P
  • Maciek

Szczerze to dla mnie jest to średnia płytka troche zbyt "komputerowa"
    ale fakt pare kawałków można posłuchać ^^
    ja się jaram Gang Starr'em nieziemski duet
  • Anonim

File Not Found Error 404

ehhh..
  • Kaczi

szczerze powidziawszy miło się zaskoczyłem, myślałem że płyta będzie średnia po tym co do tej pory słyszałem, w miare fajny Stronger który już się przejadł i drażni, troche niedoceniane Can't Tell Me Nothing który jest naprawde dobrym kawałkiem,średnie Big Brother, tak samo z tym ze troszeczke lepsze Homecoming
    o dziwo! płytka jest zajebista, na równi z poprzednimi produkcjami
    zdazaja się totalne gnioty jak ten kawałek z Mos Defem (szkoda ze akurat padło na Mos Defa bo jest zajebisty a tu klops) czy Barry Bonds, a za to np taki I Wonder, Good Morning, Everything I Am czy Glory powalaja na łopatki (mnie szczególnie I Wonder, juz dawno nie bylo takiego kawałka którego po pierwszym przesłuchaniu nie zmieniałem przez jakieś dobre dwie godziny)
    ogólem 8+/10
    teraz przesłuchuje dla porównania 50 który tez wczoraj wyciekł :)
    ps. kupujcie polskie rap płyty a nie tych milionerów czarnuchów którzy na sprzedarzy płyt zarabiają w sumie niewielka czesc tych milionów
| |

Poprostu Geniusz Rocafella... :)

Fotki

Miejsca grona (0)