Socjologia na Karowej [1461]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

pomyślałam, że poproszę o pomoc tutaj, bo pewnie sami robicie ankiety i wiecie, jaki to ból znaleźć chętnych do ich wypełnienia...
    otóż mój kolega pisze właśnie doktorat i robi badania dotyczące stosunku studentów poszczególnych uczelni do osób niesłyszących... a moja prośba jest następująca, jeżeli moglibyście poświęcić kilka minut, żeby wypełnić ankietę na ten temat ( http://w3.man.torun.pl/~daniel/mity... ) i odesłać mi ją mailem, to byłabym wdzięczna
    mail: bozenarodzenie@o2.pl
  • Anonim

oj będzie dym.
  • Anonim

Nie, tym razem nauczony doświadczeniem nie skomentuję, nie wypowiem żadnego zdania, nie napiszę ani słowa...
  • Anonim

A tak liczylem na jakas zadyme:) Juz zdejmowalem zegarek, zalozylem nawet ochraniacz na zeby jakby do czegos mialo dojsc... :P A tu co? Lipa straszna... Ogarnijcie sie i do dziela. 3 do 1 na TZW... :)
  • Anonim

Nie chce mi się...
  • .

jechalem calkiem niedawno autobusem do domu z krakowa - obok mnie siedziały dwie niewidome dziewczyny - hmhm - ze sie rozgadalem z kolesiem co siedzial obok mnie - i okazal sie bardzo interesujacym przypadkiem; ]]]
    to dalem jednej z nich plytke MAkowicza i Mozdzera - nigdy nie widzialem w widzacym człowieku tyle radosci z sluchania muzyki !!!!!!!!!
  • .

ale wracajac do ankiety - jedna z lepszych jakie w zyciu widzialem :) przyjemnie bylo wypelnic a pozniej odeslac :)
  • Anonim

Taaaaa, herhehehe i o to chodziło!! Za chwile jedziemy po całości!!!; )))
  • .

ale jak ??
  • Anonim

No juz chlopcy i dziewczeta jedziemy z tym koxem:) Ludozerka chce cukierka... :D
  • emm...

"aparaty sluchowe przywracaja sluch" rulez; ) zapowiada sie krok milowy socjologii, choc chyba troche na zasadzie: "wiodl slepy kulawego" w strone nieslyszacych; ) Kolega bedzie mial doktorata, winszuje.
  • .

hmhm widocznie nie wiesz po co bylo to pytanie !!!!
  • emm...

na pewno w celu wydobycia subtelnosci stosunku studentow - dzikich troglodytow do nieslyszacych - srodowisko odepchniete i tylez wysmiewane co owiane mrokiem niewiedzy. Czy nieslyszacy widza? Mowia? Gryza? karramba... ja rozumiem, ze w ankiecie nie czas na elaboraty a po uzsykaniu danych zwyklismu "pokuszac sie o pointe" ale ankieta nie powinna byc moim zdaniem tak skonstruowana aby wyniki ustawic na skali: czarne/biale.
  • Anonim

Puentę, pointa to taki but wykorzystywany w balecie.
  • jasr

chyba Wam rozwalę i to forum..
  • Magda

bosh ale to forum przynudza..
    albo ktoś prosi nas o wypełnienie ankiety albo tomasz zgrywa cwaniaka.. heh:/
  • jasr

ooo..moja spełniona gronowa blond-miłość przyszła za mną :))

• Anonim

Dosc!!! Spokoj ma byc!!! Tera ja mowie reszta slucha!!! A wiec... hm o czym to ja chcialem? No nic zapomnialem:P Trudno. Pozdro
  • Acirus

ankietka - mistrzostwo swiata...
  • .

czasem bywa ze jakas picz chce zablysnac..... nudddaaaaaa; ]]]
  • 1
  • 2
| |

Dla absolwentów i aktualnych studentów najlepszej socjologii w Polsce... w Europie... na świecie ...

Uniwersytet Warszawski, Instytut Socjologii

Zapisz się do klasy

Strona 1/42

nameless

Acirus

MartaAnna

T e o

Juzi0

Meander

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki