KarowaSocjoStudia'06-'11 [172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • fog

Już wkrótce ruszają zapisy na niesamowite, cudowne, jedyne w swoim rodzaju, autentyczne SOCJOBLUZY! Już po raz kolejny macie szansę nabyć modną i twarzową dzianinę , dzięki której będziecie mogli z dumą lansować się na mieście! Niech nas zobaczą!
    Do wyboru macie 3 wyjątkowe modele:

Bluza damska rozpinana z kapturem
    kolory: White, Black, Navy, Dark Navy, Royal Blue, Sky Blue, Red, Orange, Light Pink, Sun Flower Yellow, Brown, Beige, Khaki

Bluza męska rozpinana z kapturem
    kolory: White, Black, Heather Grey, Navy, Royal Blue, Sky Blue, Red, Orange, Sun Flower Yellow, Brown, Khaki

Bluza uniseks z kapturem
    kolory: White, Black, Zinc, Heather Grey, Light Graphite, Navy, Deep Navy, Steel Blue, Royal Sky, Blue, Red, Light Pink, Burgundy, Classic Olive, Bottle Green, Chocolate, Khaki

Wszystkie bluzy w niesamowicie niskiej i kryzysowej cenie 70 (słownie: siedemdziesięciu) złociszy.
  • Towarzyszka M.

komu sie deklarowac? no komu?
  • le kaczoroski

Marcinu Foglu
  • fog

mnieeee
  • fog

NINIEJSZYM OGŁASZAM START ZAPISÓW NA MEGA SUPER SOCJO BLUZY!!!

OD DZIŚ, PRZEZ 3 TYOGODNIE, TJ. DO 6 MAJA (słownie: szóstego maja),
    PRZYJMUJĘ ZAPISY I WPŁATY PIENIĘDZY (70zł/ sztuka).

ODIÓR BLUZ: OK. TYGODNIA OD ZAKOŃCZENIA ZAPISÓW.

pozdrawiam serdecznie i czule
  • fog

W związku z szaleńczym wzrostem zainteresowania naszą akcją, zdecydowaliśmy się przedłużyć o tydzień (tj.do14maja) możliwość zapisywania się na ten upragniony towar!

Zapisy nadal u mnie, osobiście, gronowo, lub pod adresem: marcin@fogiel.pl
  • fog

Wreszcie udało mi się zdobyć choć nieco przybliżony poradnik kolorystyczny... WIem że niewiele widać, ale zawsze to jużjakieś rozeznanie:)
  • fog

W związku z awarią mojego maila, proszę wysyłać zamówienia na zss[at]is.uw.edu.pl z tematem "Bluza". Proszę również o ponowne przesłanie zamówień wysyłanych w ciągu ostatnich 3-4 dni. Dziękuję za uwagę.
  • fog

Już (wreszcie?) jest do odbioru pierwsza tura super ekstra fajnych SocjoBluz!
    Jeśli jesteś jedną z wymienionych osób:
    Marcin G.
    Paweł P.
    Jacek C.
    Elżbieta O.
    Franek P.
    Krzysztof B.
    Agnieszka R.
    Klaudia W.
    Agata S.
    Marta T.
    Justyna Ł.
    Marta B.
    Kasia Ś.
    Alicja Ż.
    Magda F.
    Piotr O.
    Maria D.
    Jan K.
    Dobrusia H.
    Wojtek M.
    Katarzyna K.

pojaw się we wtorek w kanciapie między 11, a 13:30 i odbierz swoją bluzę!
  • fog

2ga i ostatnia tura bluz do odbioru!!!
    Wszystkie osoby, które zamówiły bluzy, proszone są o stawienie się w kanciapie (p.115) w poniedziałek 22 czerwca w godzinach 11- 12:15 w celu obdioru zamawianego towaru:)
| |

Grono studentów z Instytutu Socjologii Uniwersytetu Warszawskiego (teoretycznie) z rocznika 1987. ...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)