KATEDRA JĘZYKOWA [382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kursy.jezykowe

Kontakt i zapisy:
    E-mail: kursy.jezykowe@o2.pl
    gg: 12231350
    lub priv

W przypadku zapisów mailowych prosimy o podanie:
    • imienia i nazwiska,
    • numeru telefonu kontaktowego,
    • języka, na jaki chcą Państwo uczęszczać
    • rodzaju grupy językowej (podstawowa, zaawansowana)
    • trybu kursu (podstawowy, weekendowy, intensywny)
  • zosia

Witam,
    rozważam zapisanie się na kurs j. angielskiego dla zaawansowanych.
    Czy otwiera się w drugim semestrze (od lutego) grupa dla osób na takim poziomie, czy takie zajęcia przygotowałyby mnie do zdawania CAE?
    W jakiej cenie jest kurs, ile razy w tygodniu odbywają się zajęcia?
    Z góry dziękuję za odpowiedź,
    Zofia Bluszcz
  • kursy.jezykowe

Ehhhh
    nasze kursy przygotowują do zdawania certyfikatów również z angielskiego,
    rozumiem że posiadasz już wiedzę z zakresu FCE, więc kurs u nas C1 byłby kolejnym krokiem do zdania CAE, ale jeżeli Twoja wiedza jest znacznie większa a szukasz tylko kursu przygotowującego, takiego który uporządkuje Twoją wiedzę to na dzień dzisiejszy takiego kursu nie mamy.
    Jest spora szansa że od nowego semestru taki kurs się pojawi, ale na dzień dzisiejszy nie ma nic pewnego.

Poszukaj dokładnych informacji na naszej stronie
    http://www.katedra.edu.pl

• Kari

Kiedy sa najblizsze zapisy np na francuski?? I czy rok jest jakos podzielony miesiacami na semestry?? Macie może jakieś wyjazdy na kursy wakacyjne??
    Z góry dziękuję za odpowiedź:P
  • kursy.jezykowe

Obecnie trwają zapisy na wszystkie języki, większość z nich w tym francuski ruszają w tym miesiącu. Dokładne terminy z francuskiego znajdziesz tutaj:

http://katedra.edu.pl/index.php?inc...
  • Anonim

Czy są jeszcze miejsca w grupie B1+ z j. angielskiego która rusza 23 marca?
    i czy można przyjść na lekcję próbną żeby zobaczyć czy mi się podoba?
  • I've had enough....

są i mozna
  • Anonim

a ja mam problem z zapisem.
    Napisalam 2 maile,dostalam wiadomosc zwrotna ze wkrotce informacje zostana mi przeslane i do dzisiaj nic.
    Ani nr konta na zaliczke ani szczegolow tylko ze moj zapis został przyjety.

?
  • I've had enough....

spokojnie, wiadomości o starcie kursu i wszystkie niezbędne informacje będą wysyłane na tydzień przed rozpoczęciem zajęć.
  • Krzysiek Jóźwiak

Przy oglądaniu ankiety, nasunęło mi się pytanie, czy przewidywane są w przyszłości kursy języka arabskiego?
  • I've had enough....

raczej tak, zależy od zainteresowanych
  • Patryciuss

Witam, zastanawiam się nad wzięciem drugiego kursu języka obcego równocześnie, czy w związku z tym mogę liczyć na jakąś zniżkę?
  • kursy.jezykowe

oczywiście,wszystko kwestia uzgodnienia z organizatorem, prosimy jednak o szybki kontakt gdyż miejsc już zostało niewiele.
  • Anonim

czy w wakacje planujecie jakieś kursy? jeśli tak to czy będą to kursy intensywne czy ekstensywne?
  • kursy.jezykowe

planujemy, na pewno będą bardziej intensywne niż obecne :)

Dokładne info o kursach wakacyjnych znajdziecie na stronie w ciągu 2 tygodni :)
  • MalYna vel Soleil

hej,
    chcialabym sie dowiedziec kiedy zaczynaja sie zajecia w sem zimowym, we wrzesniu czy moze w pazdzierniku? chodzi mi dokladnie o kurs j. angielskiego.
    z gory dziekuje za odp :D
  • Anonim

Od października oczywiście :)
  • Fi

witam
    chciałabym się dowiedzieć czy są jeszcze miejsca na kurs języka włoskiego dla początkujących
    i od kiedy się by zaczynał dokładnie ?
    pozdrawiam
  • Anonim

Aktualny grafik na stronie:
    http://www.katedra.edu.pl

Najbliższe zajęcia od października.
  • milena

czy wiadomo gdzie odbędą się zajęcia z języka fińskiego?
| |

Witam wszystkich bardzo serdecznie na naszym gronie. Znajdziecie tutaj informacje odnośnie naszych ...

Katedra Językowa

• Nowowiejska 20
  • 00-653, Warszawa, www.katedra.edu.pl
  • 608 384 274 , kursy.jezykowe@o2.pl

Katedra to nowoczesna szkoła językowa. Pierwsze nasze kursy odbyły się w 2007 roku, zaczynaliśmy z językiem japońskim, obecnie nasza oferta systematycznie się powiększa. Kursy tworzymy głównie dla młodych ludzi, uczniów, studentów, pragniemy aby powiększali swoje lingwistyczne umiejętności. W obecnych czasach, gdzie świat staje się coraz mniejszy, osiągalny dla większości osób, umiejętności językowe stanowią jedyną barierę w komunikacji z innymi kulturami. Katedra to pasjonaci, pragnący takie bariery przełamywać, dajemy z siebie wszystko aby Wam tą naukę uprościć. Nasze kursy charakteryzują się doskonałą jakością, przy relatywnie najniższych cenach w kraju.

Fotki