-
kursy.jezykowe
Język hiszpański - KURS PODSTAWOWY (A1)
tryb normalny:
obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu po 2 h lekcyjne w godzinach popołudniowych, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne
tryb weekendowy:
obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu (sobota, niedziela) po 4 h lekcyjne w godzinach 9.00-12.00, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne
tryb intensywny:
obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia codziennie od poniedziałku do piątku po 3 h lekcyjne w godzinach popołudniowych, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 1 miesiąca
Planowany termin rozpoczęcia zajęć:
08. 09. 2008r. (kurs intensywny)
01.10.2008r. (kurs podstawowy i weekendowy)
Cena: 400zł
Cena obejmuje koszt prowadzenia zajęć językowych oraz materiały szkoleniowe dla każdego uczestnika.
Osoby kontynuujące u nas naukę na wyższych poziomach są uprawnione do zniżek w opłacie za kurs.
Zapewniamy Państwu:
- Wykwalifikowanych lektorów z doświadczeniem w prowadzeniu zajęć wśród różnych grup wiekowych, nawet native speaker’ów
- Zajęcia w małych grupach, maksymalnie 12 osobowych
- Zajęcia w przyjaznej, miłej atmosferze
- Pomoc w nadrobieniu programu w przypadku nieobecności na zajęciach
- Przybliżenie nie tylko języka, ale również kultury i obyczajów danego kraju
Zajęcia odbywają się w centrum Warszawy przy Metrze Politechnika.
Dokładna lokalizacja: Politechnika Warszawska, Wydział Inżynierii Środowiska -
kursy.jezykowe
Język hiszpański - KURS ZAAWANSOWANY (A2)
tryb normalny:
obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu po 2 h lekcyjne w godzinach popołudniowych, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne
tryb weekendowy:
obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu (sobota, niedziela) po 4 h lekcyjne w godzinach 9.00-12.00, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne
tryb intensywny:
obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia codziennie od poniedziałku do piątku po 3 h lekcyjne w godzinach popołudniowych, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 1 miesiąca
Planowany termin rozpoczęcia zajęć:
08.09.2008r. (kurs intensywny),
01.10.2008r. (kurs podstawowy i weekendowy)
Cena: 450zł
Cena obejmuje koszt prowadzenia zajęć językowych oraz materiały szkoleniowe dla każdego uczestnika.
Osoby kontynuujące u nas naukę na wyższych poziomach są uprawnione do zniżek w opłacie za kurs.
Zapewniamy Państwu:
- Wykwalifikowanych lektorów z doświadczeniem w prowadzeniu zajęć wśród różnych grup wiekowych, nawet native speaker’ów
- Zajęcia w małych grupach, maksymalnie 12 osobowych
- Zajęcia w przyjaznej, miłej atmosferze
- Pomoc w nadrobieniu programu w przypadku nieobecności na zajęciach
- Przybliżenie nie tylko języka, ale również kultury i obyczajów danego kraju
Zajęcia odbywają się w centrum Warszawy przy Metrze Politechnika.
Dokładna lokalizacja: Politechnika Warszawska, Wydział Inżynierii Środowiska
-
kursy.jezykowe
Istnieje możliwość utworzenia grup zaawansowanych B1, B2 ze wszystkich języków w miarę zainteresowania uczestników. -
kursy.jezykowe
Zajęcia tygodniowe będą prowadzone w ramach czasowych: 17:30-21:30
grupy rozłożone będą najprawdopodobniej: poniedziałek i środa, wtorek i czwartek. -
-
Justyna
Czy już wiadomo co i jak z kursem intensywnym A1 :)?Czekam na maila;P -
paulina
całkiem interesujaco wygląda kurs weekendowy? kiedy macie zamiar startować i jak wyglada kwestia podręczników? -
kursy.jezykowe
zaczynamy od pazdziernika z kursem weekendowym, co do podręczników to decyduje grupa, my ze swojej strony zapewniamy wszystkie niezbędne materiały - kserówki.. -
.:MaGdaLLeNa:.
>kursy.jezykowe napisał
>Zajęcia tygodniowe będą prowadzone w ramach czasowych:
>17:30-21:30
>grupy rozłożone będą najprawdopodobniej: poniedziałek i
>środa, wtorek i czwartek.
Dobre godziny, i dobry termin.
Przydałaby się Wam jeszcze odpowiednia strona internetowa,
W każdym bądź razie ja się piszę na zajęcia - pon-śr. dla A1,
a od kiedy zapisy?
i kiedy początek zajęć??
pozdrawiam;D -
Anonim
Brzmi naprawdę zachęcająco.Bardzo chętnie się zapiszę na A1.Od kiedy do kiedy będzie można się zapisać?
Pozdrawiam:) -
i raty mnie też interesują:)
wrzuć proszę konkretne informację, bo musimy się przygotować:D
i czasowo i finansowo:D -
kursy.jezykowe
Raty w zasadzie do indywidualnego określenia, staramy się w miarę możliwości maksymalnie Wam ułatwiać. Na pewno nie będzie z tym problemu :) -
no fajnie, a kiedy możemy się zapisywać??
bo ja bym chciała już sobie miejsce zaklepać; ) -
kursy.jezykowe
W każdej chwili, ale może warto poczekać na rozkład zajęć, może nie każdemu będzie pasować. -
właśnie dlatego też pytam kiedy będą szczegółowe informację,
no nic, cierpliwie poczekam:)
jakby co to poproszę info na priv, że wszystkie szczegóły już są:)
pozdrawiam ciepło:D -
Anonim
-
kursy.jezykowe
-
Małgorzatka
-
kursy.jezykowe
Nie przygotowujemy bezpośrednio do matury, ale nasze kursy na pewno ułatwiają zdanie tego egzaminu -
Małgorzatka
-
Justyna
hmm ja mam jutro zacząć kurs intensywny,a do tej pory nie dostałam informacji co i jak,a przecież się zapisałam....dziwna ta organizacja trochę u was;p
mój mail justynagizinska@interia.pl proszę o kontakt dziś
lub na komórkę którą podawałam przy zapisie, gdyz jutro moge nie miec dostepu do internetu,
pozdrawiam