KATEDRA JĘZYKOWA [382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kursy.jezykowe

Język hiszpański - KURS PODSTAWOWY (A1)

tryb normalny:
    obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu po 2 h lekcyjne w godzinach popołudniowych, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne

tryb weekendowy:
    obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu (sobota, niedziela) po 4 h lekcyjne w godzinach 9.00-12.00, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne

tryb intensywny:
    obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia codziennie od poniedziałku do piątku po 3 h lekcyjne w godzinach popołudniowych, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 1 miesiąca

Planowany termin rozpoczęcia zajęć:
    08. 09. 2008r. (kurs intensywny)
    01.10.2008r. (kurs podstawowy i weekendowy)

Cena: 400zł

Cena obejmuje koszt prowadzenia zajęć językowych oraz materiały szkoleniowe dla każdego uczestnika.
    Osoby kontynuujące u nas naukę na wyższych poziomach są uprawnione do zniżek w opłacie za kurs.

Zapewniamy Państwu:
    - Wykwalifikowanych lektorów z doświadczeniem w prowadzeniu zajęć wśród różnych grup wiekowych, nawet native speaker’ów
    - Zajęcia w małych grupach, maksymalnie 12 osobowych
    - Zajęcia w przyjaznej, miłej atmosferze
    - Pomoc w nadrobieniu programu w przypadku nieobecności na zajęciach
    - Przybliżenie nie tylko języka, ale również kultury i obyczajów danego kraju

Zajęcia odbywają się w centrum Warszawy przy Metrze Politechnika.
    Dokładna lokalizacja: Politechnika Warszawska, Wydział Inżynierii Środowiska
  • kursy.jezykowe

Język hiszpański - KURS ZAAWANSOWANY (A2)

tryb normalny:
    obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu po 2 h lekcyjne w godzinach popołudniowych, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne

tryb weekendowy:
    obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu (sobota, niedziela) po 4 h lekcyjne w godzinach 9.00-12.00, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne

tryb intensywny:
    obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia codziennie od poniedziałku do piątku po 3 h lekcyjne w godzinach popołudniowych, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 1 miesiąca

Planowany termin rozpoczęcia zajęć:
    08.09.2008r. (kurs intensywny),
    01.10.2008r. (kurs podstawowy i weekendowy)

Cena: 450zł

Cena obejmuje koszt prowadzenia zajęć językowych oraz materiały szkoleniowe dla każdego uczestnika.
    Osoby kontynuujące u nas naukę na wyższych poziomach są uprawnione do zniżek w opłacie za kurs.

Zapewniamy Państwu:
    - Wykwalifikowanych lektorów z doświadczeniem w prowadzeniu zajęć wśród różnych grup wiekowych, nawet native speaker’ów
    - Zajęcia w małych grupach, maksymalnie 12 osobowych
    - Zajęcia w przyjaznej, miłej atmosferze
    - Pomoc w nadrobieniu programu w przypadku nieobecności na zajęciach
    - Przybliżenie nie tylko języka, ale również kultury i obyczajów danego kraju

Zajęcia odbywają się w centrum Warszawy przy Metrze Politechnika.
    Dokładna lokalizacja: Politechnika Warszawska, Wydział Inżynierii Środowiska
  • kursy.jezykowe

Istnieje możliwość utworzenia grup zaawansowanych B1, B2 ze wszystkich języków w miarę zainteresowania uczestników.
  • kursy.jezykowe

Zajęcia tygodniowe będą prowadzone w ramach czasowych: 17:30-21:30
    grupy rozłożone będą najprawdopodobniej: poniedziałek i środa, wtorek i czwartek.
  • Justyna

Czy już wiadomo co i jak z kursem intensywnym A1 :)?Czekam na maila;P
  • paulina

całkiem interesujaco wygląda kurs weekendowy? kiedy macie zamiar startować i jak wyglada kwestia podręczników?
  • kursy.jezykowe

zaczynamy od pazdziernika z kursem weekendowym, co do podręczników to decyduje grupa, my ze swojej strony zapewniamy wszystkie niezbędne materiały - kserówki..
  • .:MaGdaLLeNa:.

>kursy.jezykowe napisał
    >Zajęcia tygodniowe będą prowadzone w ramach czasowych:
    >17:30-21:30
    >grupy rozłożone będą najprawdopodobniej: poniedziałek i
    >środa, wtorek i czwartek.

Dobre godziny, i dobry termin.
    Przydałaby się Wam jeszcze odpowiednia strona internetowa,
    W każdym bądź razie ja się piszę na zajęcia - pon-śr. dla A1,
    a od kiedy zapisy?
    i kiedy początek zajęć??
    pozdrawiam;D
  • Anonim

Brzmi naprawdę zachęcająco.Bardzo chętnie się zapiszę na A1.Od kiedy do kiedy będzie można się zapisać?
    Pozdrawiam:)

i raty mnie też interesują:)
    wrzuć proszę konkretne informację, bo musimy się przygotować:D
    i czasowo i finansowo:D
  • kursy.jezykowe

Raty w zasadzie do indywidualnego określenia, staramy się w miarę możliwości maksymalnie Wam ułatwiać. Na pewno nie będzie z tym problemu :)

no fajnie, a kiedy możemy się zapisywać??
    bo ja bym chciała już sobie miejsce zaklepać; )
  • kursy.jezykowe

W każdej chwili, ale może warto poczekać na rozkład zajęć, może nie każdemu będzie pasować.

właśnie dlatego też pytam kiedy będą szczegółowe informację,
    no nic, cierpliwie poczekam:)
    jakby co to poproszę info na priv, że wszystkie szczegóły już są:)
    pozdrawiam ciepło:D
  • Anonim

interesująca propozycja, czekam na szczegóły
  • kursy.jezykowe

jutro się wszystko wyjaśni:)
  • Małgorzatka

Macie jakiś kurs typowo przygotowawczy do matury?
  • kursy.jezykowe

Nie przygotowujemy bezpośrednio do matury, ale nasze kursy na pewno ułatwiają zdanie tego egzaminu
  • Małgorzatka

ok w takim razie czekam na szczególy :)
  • Justyna

hmm ja mam jutro zacząć kurs intensywny,a do tej pory nie dostałam informacji co i jak,a przecież się zapisałam....dziwna ta organizacja trochę u was;p
    mój mail justynagizinska@interia.pl proszę o kontakt dziś
    lub na komórkę którą podawałam przy zapisie, gdyz jutro moge nie miec dostepu do internetu,
    pozdrawiam
| |

Witam wszystkich bardzo serdecznie na naszym gronie. Znajdziecie tutaj informacje odnośnie naszych ...

Katedra Językowa

• Nowowiejska 20
  • 00-653, Warszawa, www.katedra.edu.pl
  • 608 384 274 , kursy.jezykowe@o2.pl

Katedra to nowoczesna szkoła językowa. Pierwsze nasze kursy odbyły się w 2007 roku, zaczynaliśmy z językiem japońskim, obecnie nasza oferta systematycznie się powiększa. Kursy tworzymy głównie dla młodych ludzi, uczniów, studentów, pragniemy aby powiększali swoje lingwistyczne umiejętności. W obecnych czasach, gdzie świat staje się coraz mniejszy, osiągalny dla większości osób, umiejętności językowe stanowią jedyną barierę w komunikacji z innymi kulturami. Katedra to pasjonaci, pragnący takie bariery przełamywać, dajemy z siebie wszystko aby Wam tą naukę uprościć. Nasze kursy charakteryzują się doskonałą jakością, przy relatywnie najniższych cenach w kraju.

Fotki