KATEDRA JĘZYKOWA [382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • oveja negra alegra:)))

>kursy.jezykowe napisał
    > http://katedra.edu.pl/plan.html
    >>
    >Przykro mi ale nie będziemy każdej potencjalnej osoby
    >informować na bieżąco.
    czemu? czy takim wielkim problemem jest wysłanie jednego zbiorowego maila do uczestników właśnie kończącego sie kursu?
    nawet jeśli tak, to wypadałoby się pochwalić planami uruchomienia kursu na stronie, a tam ŻADNYCH INFORMACJI NA PEWNO NIE BYŁO-wiem bo sprawdzałam regularnie. żadna oferta w żadnej formie do mnie nie dotarła, tym bardziej dwie. nie radzicie sobie z organizacją kursów-ok, wasz problem, ale przynajmniej NIE KŁAMCIE...

>Po drugie w przypadku osób
    >kontynuujących z języka angielskiego pytania o nowe
    >zajęcia padały już 2 tygodnie przed końcem podstawowego
    >kursu, a pod koniec zajęć mieliśmy listy wszystkich
    >chętnych. U Was nikt tego nie zrobił więc stąd te
    >zamieszanie.
    Nasza lektorka doskonale wiedziała że chcemy kontynuować kurs. A może macie problemy z komunikacją również z lektorami?

>Na dzień dzisiejszy nie wiem czy jest sens
    >uruchamiać dla Was specjalnej grupy, gdyż zajęcia trwały
    >by przez 1 miesiąc wakacji, więc już na starcie odpadnie
    >połowa osób.
    >Jeżeli znajdzie się minimum 6 osób chętnych to możemy
    >zacząć.
    6 chętnych osób było od razu po zakończeniu kursu, nie musieliście nawet kiwnąć palcem. teraz jest max 5 - ja wysiadam.

• kursy.jezykowe

w takim razie sprawa wyjaśniona, nie narzucamy się.
  • Z

Do prowadzenia szkoły językowej nie da się nikogo zmusić, do prowadzenia szkoły językowej trzeba dojrzeć!!!

>forget_me-not napisała:
    >Do prowadzenia szkoły językowej nie da się nikogo
    >zmusić, do prowadzenia szkoły językowej trzeba
    >dojrzeć!!!

:)
  • Mariol

a czy kurs A2 już dojrzał, żeby wystartować czy nadal brak chetnych?
  • kursy.jezykowe

Kurs A2 zaczeliśmy dokładnie 2 tygodnie temu.
    Najbliższa oferta planowana jest już na wakacje.

• anti-crisis boy

zna ktos jakis dobry hiszpansko-polski i odwrotnie slownik online? :)

>anti-crisis boy napisał
    >zna ktos jakis dobry hiszpansko-polski i odwrotnie slownik
    >online? :)

hiszp-polski nie, ale hiszp-ang-inny owszem: wordreference.com
    moim zdaniem jest niezły, a pod słownik podpięte jest forum z automatycznym przeszukiwaniem wątków

i z odmianą czasowników:P
  • anti-crisis boy

dzieki, troche poszukalem i znalazlem jeszcze to -> http://dictionary.reverso.net/; ]
  • Anonim

Wybieram sie tam na kurs wakacyjny, ktos moze mnie utwierdzic ze to dobry wybor? Cena dosc atrakcyjna, nie powiem... Polecacie hiszpanski w katedrze?
  • Jacek Nowak

No ja tam jestem zadowolony. Nie wiem jak inne języki ale angielski i hiszpański super.
  • Doris

Pytanie do szkoły, proszę mnie poprawić jeśli się mylę: czy w chwili obecnej można kontynuować zajęcia na poziome A2 na kursie INNYM NIŻ intensywny wakacyjny? Bo nic innego nie znalazłam na stronie. A jeśli tak, to rozumiem, że zaczęte kursy będą kontynuowane we wrzesniu?
  • kursy.jezykowe

tak, w tym tygodniu na Waszych zajęciach będziemy prowadzić zapisy.
  • Doris

Ale ja jestem po A1 i chce kontynuowac zajecia na A2 (czy slusznie, czy jest cos pomiedzy?). Moj kurs A1 skonczyl sie jakies dwa tygodnie temu i nikt wtedy nie prowadzil zapisow.
  • kursy.jezykowe

W takim razie zapis na maila :)
  • .::PaCyNkA::.

Mam pytanie, jesteście zadowoleni z nauki w Katedrze Językowej? Zastanawiam się nad kursem podstaw hiszpańskiego! proszę o szczere odpowiedzi :)
  • Anonim

kiedy ruszaja nowe zapisy?
  • Anonim

JUŻ RUSZYŁY!!!
| |

Witam wszystkich bardzo serdecznie na naszym gronie. Znajdziecie tutaj informacje odnośnie naszych ...

Katedra Językowa

• Nowowiejska 20
  • 00-653, Warszawa, www.katedra.edu.pl
  • 608 384 274 , kursy.jezykowe@o2.pl

Katedra to nowoczesna szkoła językowa. Pierwsze nasze kursy odbyły się w 2007 roku, zaczynaliśmy z językiem japońskim, obecnie nasza oferta systematycznie się powiększa. Kursy tworzymy głównie dla młodych ludzi, uczniów, studentów, pragniemy aby powiększali swoje lingwistyczne umiejętności. W obecnych czasach, gdzie świat staje się coraz mniejszy, osiągalny dla większości osób, umiejętności językowe stanowią jedyną barierę w komunikacji z innymi kulturami. Katedra to pasjonaci, pragnący takie bariery przełamywać, dajemy z siebie wszystko aby Wam tą naukę uprościć. Nasze kursy charakteryzują się doskonałą jakością, przy relatywnie najniższych cenach w kraju.

Fotki