KATEDRA JĘZYKOWA [382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kursy.jezykowe

Z najświeższych informacji.
    Zaczynamy naszą pierwszą grupę z języka chińskiego :) Pierwsze zajęcia już w najbliższą środę 12 listopada o godzinie 20, jest to grupa środa-piątek.
    Grupa sobotnia jak na razie się nie zebrała w minimalnej ilości więc jej start zostanie opóźniony.

Osoby zainteresowane dołączeniem do grup proszę o kontakt.
  • Alex

Jak jest szansa, że powstanie grupa sobotnia? Czy duzo osób brakuje?
  • Sakuzo

Wrażenia po pierwszych zajęciach - super :)
  • Anonim

marzy mi się ten chiński... czy jeśli wysłałam wczoraj zgłoszenie na konkurs, to jest jeszcze jakas szansa? :)
  • kursy.jezykowe

tak, wszyscy biorą udział w każdym losowaniu.
  • Alex

W jakim losowaniu?
  • kursy.jezykowe

piętro wyżej :)
  • M.

Czy jest mozliwosc udziału w pierwszej lekcji za darmo aby zobaczyc czy lekcja jest prowadzona fajnie itp.??
  • kursy.jezykowe

Jest taka możliwość
  • Gosia.

Wygrałam 40% zniżki na kurs chińskiego i potwierdziłam swój udział. Dalsze informacje miałam dostać na maila, ale tak się nie stało. A więc spytam tu. =)
    Kiedy powinnam zapłacić? Jeszcze przed rozpoczęciem zajęć czy po pierwszych zajęciach? I gdzie? Tam gdzie odbywają się zajęcia czy w siedzibie firmy?
    Bo sobota już nie długo; D
  • kursy.jezykowe

dokładne informacje dostaniecie Państwo na maila, do końca tego tygodnia.
  • Gosia.

eee... kiedy się zacznie ten weekendowy kurs? proszę o PEWNĄ datę. a te informacje do końca tygodnia troszkę przereklamowane były =/
  • I've had enough....

w poniedziałek nowy grafik
  • Olga

I co z chinskim w sobote? ruszyl, czy tez nie?:)
  • Gosia.

nie chcę być niemiła, ale znów przełożyliście termin uruchomienia kursu chińskiego w soboty. czy ten kurs KIEDYKOLWIEK zamierzacie zacząć?
  • kursy.jezykowe

jak zbierze się odpowiednia ilość osób to na pewno zostanie uruchomiony
  • matiś

a ile jeszcze ludzików brakuje?
    bo ja też na niego czekam, a nie za bardzo mam ochotę, żeby zajęcia pokryły mi się z urlopem... :/
    bo jak dobrze liczę, to trzymiesięczny kurs, zakładając, że bez przerw itepe skończy się zgodnie z nowym grafikiem około 18 lipca...
  • Patryciuss

Kiedy ostatecznie ruszają zajęcia w obecnym sem?
  • kursy.jezykowe

witam,
    zajęcia zaczną się w przeciągu 2 tygodni, proszę o odrobinkę cierpliwości jeszcze, dokładne info do piątku.