-
kursy.jezykowe
Z najświeższych informacji.
Zaczynamy naszą pierwszą grupę z języka chińskiego :) Pierwsze zajęcia już w najbliższą środę 12 listopada o godzinie 20, jest to grupa środa-piątek.
Grupa sobotnia jak na razie się nie zebrała w minimalnej ilości więc jej start zostanie opóźniony.
Osoby zainteresowane dołączeniem do grup proszę o kontakt. -
Alex
-
Sakuzo
-
Anonim
marzy mi się ten chiński... czy jeśli wysłałam wczoraj zgłoszenie na konkurs, to jest jeszcze jakas szansa? :) -
-
kursy.jezykowe
-
Alex
-
kursy.jezykowe
-
M.
Czy jest mozliwosc udziału w pierwszej lekcji za darmo aby zobaczyc czy lekcja jest prowadzona fajnie itp.?? -
kursy.jezykowe
-
Gosia.
Wygrałam 40% zniżki na kurs chińskiego i potwierdziłam swój udział. Dalsze informacje miałam dostać na maila, ale tak się nie stało. A więc spytam tu. =)
Kiedy powinnam zapłacić? Jeszcze przed rozpoczęciem zajęć czy po pierwszych zajęciach? I gdzie? Tam gdzie odbywają się zajęcia czy w siedzibie firmy?
Bo sobota już nie długo; D -
kursy.jezykowe
dokładne informacje dostaniecie Państwo na maila, do końca tego tygodnia. -
Gosia.
eee... kiedy się zacznie ten weekendowy kurs? proszę o PEWNĄ datę. a te informacje do końca tygodnia troszkę przereklamowane były =/ -
-
Olga
-
Gosia.
nie chcę być niemiła, ale znów przełożyliście termin uruchomienia kursu chińskiego w soboty. czy ten kurs KIEDYKOLWIEK zamierzacie zacząć? -
kursy.jezykowe
jak zbierze się odpowiednia ilość osób to na pewno zostanie uruchomiony -
matiś
a ile jeszcze ludzików brakuje?
bo ja też na niego czekam, a nie za bardzo mam ochotę, żeby zajęcia pokryły mi się z urlopem... :/
bo jak dobrze liczę, to trzymiesięczny kurs, zakładając, że bez przerw itepe skończy się zgodnie z nowym grafikiem około 18 lipca... -
Patryciuss
-
kursy.jezykowe
witam,
zajęcia zaczną się w przeciągu 2 tygodni, proszę o odrobinkę cierpliwości jeszcze, dokładne info do piątku.
Witam wszystkich bardzo serdecznie na naszym gronie. Znajdziecie tutaj informacje odnośnie naszych ...
Katedra Językowa
- Nowowiejska 20
- 00-653, Warszawa, www.katedra.edu.pl
- 608 384 274 , kursy.jezykowe@o2.pl
Katedra to nowoczesna szkoła językowa. Pierwsze nasze kursy odbyły się w 2007 roku, zaczynaliśmy z językiem japońskim, obecnie nasza oferta systematycznie się powiększa. Kursy tworzymy głównie dla młodych ludzi, uczniów, studentów, pragniemy aby powiększali swoje lingwistyczne umiejętności. W obecnych czasach, gdzie świat staje się coraz mniejszy, osiągalny dla większości osób, umiejętności językowe stanowią jedyną barierę w komunikacji z innymi kulturami. Katedra to pasjonaci, pragnący takie bariery przełamywać, dajemy z siebie wszystko aby Wam tą naukę uprościć. Nasze kursy charakteryzują się doskonałą jakością, przy relatywnie najniższych cenach w kraju.
Miejsca grona (1)
-
Katedra Językowa/Wydział Inżynierii Środowiska Politechniki Warszawskiej Nowowiejska, Warszawa
www.katedra.edu.pl kursy.jezykowe@o2.pl 608 384 274
- Dodaj miejsce