KATEDRA JĘZYKOWA [382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kursy.jezykowe

Kursy wakacyjne
    Kursy Wakacyjne stworzyliśmy dla osób pragnących w sposób intensywny poświęcić się nauce języka. Dzięki naszym zajęciom w krótkim czasie udoskonalisz swoją znajomość języka obcego.

Kursy odbywają się w 2 wymiarach czasowych, do wyboru:

40h zajęć za jedyne 399zł

lub

60h zajęć za jedyne 599zł

Dodatkowo jeżeli zapiszesz się do 20 czerwca otrzymasz od nas za darmo podręcznik!!!

Zajęcia odbywać się będą w grupach 8-12 osób.

Uczestnik otrzymuje dodatkowe materiały uzupełniające.

Pomagamy w nadrobieniu zaległości.

Organizujemy wakacyjne kursy z następujących języków:

-angielski
    -włoski
    -francuski
    -hiszpański
    -niemiecki
    -portugalski
    -grecki
    -szwedzki
    -japoński
    -chiński
    -koreański
    -indyjski
    -arabski

Zajęcia odbywają się od poniedziałku do piątku w 2 terminach godzinowych:

1. OD 9 DO 11:30
    2. OD 17 DO 19:30

Zapisy i więcej informacji:
    http://www.katedra.edu.pl
    kontakt@katedra.edu.pl
    gg12231350
    tel. 608 384 274
  • Anonim

czy będą jakieś inne grupy z angielskiego? chodzi mi o jakieś zajęcia które nie odbywałby się 5razy w tygodniu
  • kursy.jezykowe

Możliwe że zmieni się na 4 razy w tygodniu a nie 5, zależy od grupy.
  • Magda

a są jakieś grupy sobotnio-niedzielne??
    Poziom podstawowy np :)
  • kursy.jezykowe

niestety nie mamy weekendowych kursów, zapraszam w październiku
  • Anonim

witam serdecznie!
    zapisalam sie dzis na kurs wloskiego (60h) online. Mam pytanie co do poziomu uruchamianych grup - mam juz pewne podstawy, nie wiem jednak, czy wystarczy, aby rozpoczac poziom A2. Jaki zakres materiału przerabiany jest w ciągu tego kursu na poszczególnych poziomach A1/A2? Co powinnam umieć, aby rozpocząć kurs na poziomie nieco wyzszym niz "od zera"? Z gory dziekuje za pomoc
    Olga
  • Żwira...? :)

a ja chciałabym wiedzieć, czy francuski A2 rusza od sierpnia?:)
  • Anonim

no i ten nieszczesny finski? bo nie wiem jak sobie planowac sierpien -.-
  • Anonim

fajna opcja ; ] Sądzę, że się zapiszę na ten niemiecki..
  • Anonim

Chciałbym się spytać od kiedy (data) do kiedy trwa kurs wakacyjny?
    jestem zainteresowany koreańskim :)
  • Iza;))

ja jestem zainteresowana językiem hiszpańskim-od podstaw. Mam pytanie: czy organizujecie może kursy krótsze niż 4 tygodnie? np.3 lub 2 tygodniowe? nie rozumiem czemu nie ma takiej oferty w Warszawie (jedyna jaką znalazłam to w Krakowie: http://www.elabanico.pl) lub w bardziej nietypowych terminach: np. od połowy czerwca lub od połowy sierpnia? byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź.
| |

Witam wszystkich bardzo serdecznie na naszym gronie. Znajdziecie tutaj informacje odnośnie naszych ...

Katedra Językowa

• Nowowiejska 20
  • 00-653, Warszawa, www.katedra.edu.pl
  • 608 384 274 , kursy.jezykowe@o2.pl

Katedra to nowoczesna szkoła językowa. Pierwsze nasze kursy odbyły się w 2007 roku, zaczynaliśmy z językiem japońskim, obecnie nasza oferta systematycznie się powiększa. Kursy tworzymy głównie dla młodych ludzi, uczniów, studentów, pragniemy aby powiększali swoje lingwistyczne umiejętności. W obecnych czasach, gdzie świat staje się coraz mniejszy, osiągalny dla większości osób, umiejętności językowe stanowią jedyną barierę w komunikacji z innymi kulturami. Katedra to pasjonaci, pragnący takie bariery przełamywać, dajemy z siebie wszystko aby Wam tą naukę uprościć. Nasze kursy charakteryzują się doskonałą jakością, przy relatywnie najniższych cenach w kraju.

Fotki