- 1
- 2
-
corn
-
Ewa
Ja niestety w tym roku nie moge isc:(
Wczoraj bylam jeden dzień spotkac sie ze znajomymi i ch odprowadzałam.Idę cały czas duchowo,modlać się by Jezus dam im siły,by mogli cieszyć się dochądząc na Jasną Górę!:) -
Anonim
a ja też nie mogę, bo nie znalazłem nikogo, kto by ze mną poszedł
każdemu coś wypadło :( -
Tom z Sopotu
-
-
corn
zapraszam do biało - zielonych!!! Tom zgadzam sie na pielr=grzymke idzie sie z Bogoem a nie ze znajomymi;):) znajomi to przy okazji - a ponadto wierz mi..... znajomych to poznasz od groma wciagu pierwszych 15 minut;):) -
ε. Μικαηλ Βαουηρ
a ja nie idę pierwsze nie mogę, drugie źle się czuje w tłumie ludzi...
będę za to w tym okresie w bieszczadach, to może do MB Królowej Bieszczad się udam -
Anonim
-
WODD
pytanie cąłkiem poważne bez ironi itp... ktoś poda mi link do spisu Matek Boskich??? -
17 ka amaranty http://www.17-ka.org.pl
-
Anonim
A czy będzie się liczyło, jeśli dołączę do pielgrzymki w Mogielnicy? (mam taki zamiar, ale nie wiem, czy tak można) -
Tom z Sopotu
No nie wiem, będą za to punkty karne chyba i będziesz musiał brakujące kilometry odrobić w przyszłym roku plus dodatkowe okrążenie Jasnej Góry za pokutę. Bóg obniży Ci ocenę na Sądzie Ostatecznym, proporcjonalnie do manka w bilansie kilometrowym.
Boszsz... Co za formalizm! -
corn
-
Anonim
ha!
w końcu udało mi się - pójdzie ze mną brat mojej mamy (i to od samego początku) -
*Agnieszka*
-
corn
jupi!!!!!!
ktos idzoie w biało zielonej!!!!!!!!!!!!! jupiiiiii ja tez ide w biało zielonej!!!!!
hi hi hi hi do zobaczonka!!!!!!! w sobote!!!!
ej z tymi miskami do kapieli to jakas sciema - prawda??
-
*Agnieszka*
jutro ide sie zapisac dopiero, nic nie wiem, czy mozesz cos blizej?? i do zobaczenia owszem :) -
ε. Μικαηλ Βαουηρ
-
>Sierpień miesiącem trzeźwości napisał
>A czy będzie się liczyło, jeśli
>dołączę do pielgrzymki w Mogielnicy? (mam
>taki zamiar, ale nie wiem, czy tak można)
Jasne ze mozna :-)
liczy sie otwarte serce i intencje -
Miski i waiaderka sa potrzebne bo mozna sie umyc nabrac troche wody sama sie przekonasz :-)
hihi -
Anonim
>!~ZbYsZeK~! napisał
>>Sierpień miesiącem trzeźwości
>napisał
>>A czy będzie się liczyło, jeśli
>>dołączę do pielgrzymki w Mogielnicy? (mam
>>taki zamiar, ale nie wiem, czy tak można)
>
>Jasne ze mozna :-)
>liczy sie otwarte serce i intencje
już nieaktualne
idę od początku :)
- 1
- 2