Katowice [1294]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • vickiey

17 marca przez kilkanaście godzin będziemy chcieli się kochać i tylko kochać. To jedyny w roku szczyt hormonalny. W autobusie rozbiorą cię wzrokiem, w biurze lubieżnie poklepią po kuszących biodrach, by kochać się na biurku! To samo będzie w windach i sklepach! Tak będzie wyglądał czwartek.

17 marca jest dniem wyżu hormonalnego. To czas, w którym męskie plemniki są najmocniejsze, a kobiety stają się wyjątkowo płodne. Nasz popęd seksualny sięgnie zenitu jeszcze przed południem! I utrzyma się co najmniej przez kilkanaście godzin. Będziemy mieli ochotę kochać się wszędzie i o każdej porze dnia!
  • vickiey

więcej..: http://wiadomosci.wp.pl/prasaWiadom...
  • Anonim

bosh:) wlasnie chcialam zapytac skad Ty bierzesz takie wiadomosci?
    poza tym to okrutne podawac takie wiadomosci osobom, ktore nie maja partnera:>
  • Grono.Net

witam . rozejrzec sie trzeba menorko. i ...juz. wiosna idzie. do zakochania jeden krok; ))
  • vickiey

Po prostu staralam sobie jakos wytlumaczyc skad u mnei dzis tyle "energii."..i od razu chcialam pomoc w odnalezieniu odpowiedzi osobom..ktore..czuja sie dzis podobnie jak ja:P
  • Anonim

ymonku od rozgladania sie kark boli:>
    eh wiosna niby fajnie a wszedzie zakochani, amorki w powietrzu i obrdzydliwie cudowne fluidy:>

vickey bosh gdybym wiedziala, ze to dzis to bym nie zakladala spodnicy:>
  • vickiey

Menorka musiz uwazac..Bo dzis wszyscy beda sie tlumaczyc haselm.."to aura...burza hormonow..":P
  • Grono.Net

aha! spodnica. to dobrze menorko. tak trzymac. jak dobrze ze sa jeszcze takie kobiety co lubia wygladac kobieco. uff. kark moze i boli ale potem jest przyjemnie, spacery wieczory kolacje i inne wspolne spedzanie . no i jak sa takie 'sparowane dni' to jest wtedy milo a nie .....myslowka :)
  • Grono.Net

viky dzieki dajesz mi gotowa odpowiedz! :)) ale czy to na pewno dzisiaj?! hmmm. moze sie jeszfze4 dobrze nie obudzilem! a moze to sie tyczy tylkokobiet?
  • Grono.Net

ide do pracy pappapap. i uwazajcie na siebie dzis! ; ))
  • vickiey

papap:)Milego dnia:)..Carpe diem:P
  • Anonim

heh ymon owszem to wszystko jest strasznie przyjemne, ale jak dotyczy ciebie samego a nie jak patrzysz na innych:)
    okropna ze mnie baba, wiem:>
  • spadochron:)

watpie w sile moich plemniczkow dzisiaj; ) raczej maja tez grype wiec sa oslabione;) poczekam rok jeszcze!!;)
  • vickiey

Robercica..rok:)?..moze oni sie myla..i nastepny taki wyz bedzie..jutro:P
  • vickiey

No i jestem juz ..po lekcji..teraz zajadam sobie ciacho ktory przyniosl pan peadagog.mniami..;)A dupa rosnie..;)Za 10 minut zmywam ja zreszta stad..obojetnei jaka bedzie duza..;)To mliego "17 marca.." pelnego hormonu..i "chcenia":P..mnie sie udzielilo zdrowo(jak codzien)POzdr.::*
  • Pedros/ Netia S.A./

...buuu a ja mam taki szczyt przez okrągły rok i co z takim napieciem zrobic ??? Eksplodować ???
    Nieee to tak nieładnie ...; ) Ale kazdy pretekst jestdobry zeby wytlumaczyc checi na sex nawet jesli ma to byc jakies wyimaginowane swieto hormonalne :D
  • Anonim

bosh te facety! pedros-znajdz se babe.
    proponuje mix - niech dzis bedzie swieto szczytującego patryka:>
  • Anonim

a patrycji??:>
  • Anonim

bosh czy Ty przypadkiem chcesz szczytowac na tej jodze??? to ja nie wiem czy ja chce isc:>
  • Pedros/ Netia S.A./

elo ja mam kogoś tyle ze nie przy mnie :( i w tym problem !!!

Propozycja święta jest kapitalna
    "dzień szczytujących: Patrycji i Patryka"
    ...nie brzmi ciekawie ale ...:D
| |

K A T O W I C E Stolica województwa śląskiego, Górnego Śląska oraz główny ośrodek Górnoś...

Fotki

Miejsca grona (4)