-
Grono.Net
jaka korbe byscie mi radzili zakupic zeby byla dosc mocna io wmiare za rozsadna cene glownie skladam rower pod katem 4X'u
dziex -
Grono.Net
-
Anonim
truvativ hussefelt... fajna sprawa sam mam i jeździ ale kosztuje troszke... w tamtym roku kupiłem za 250 teraz ponoć droższe sąbo z rockringami czy coś -
Grono.Net
-
-
Anonim
-
Anonim
ja bym polecal RPMa dorado el toro, blat 42 zeby, korba niezniszczalna :D wiem, bo na niej jezdze, wczesniej skrzywilem juz 2; ], ta mam pol roku i jest jak nowa; ) -
Taki tam
A co myslicie o korbie black boxa blat 38z
dalem za nia kolo 200 i na razie sie trzyma i wyglada calkiem solidnie -
?
zalezy ile wazysz i co jezdzisz... najbardziej to sie rozpierdala sprzet od streetu.
Natomiast jezeli wazysz mniej niz 80 kg albo cos w tych granicach i katujesz profilowany tor to korba np. prodigy dh jak najbardziej wystarczy. Co do ilosci zebow to 32 polecam , nie ma sensu wiecej. -
Grono.Net
wy mowicie o street a ja opieram sie glownie o 4x
a ile ten el toro kosztuje? -
Grono.Net
-
?
50 funtow... mozesz miec problemy ze znalezieniem jej w swojej okolicy , wiec jezeli bys ja sciagal zza granicy to dolicz transport i czas ktory tu przesiedzisz na forum bez korby -
Anonim
a ja zostane przy husselefcie mam go na streecie i sie ładnie jużrok trzyma... tylko suport sie rwie:/ i trzeszczy jak neiboskie stworzenie... ale korba wypas... oczywiście 32 zęby:D -
COCOLINO ! TO WLASNIE JA !
od 1 kwietnia zjebalem 3 supporty :/ dzis trzeci na malym dropiku na plask.. na 1,5 m... amortyzacja nie jest zla w nogach.. srednio wydje 90zl na support.. co mam zrobic ? bo chcialem truvativa giga pipe dh team ale mi truvativy nie wchodza do ramy (mam bop-a) sa za grube o 2mm; / co kupic ? -
?
supporty ? to na czym ty jezdzisz ?
oske mozesz zgiac , rozpierdolic , polamac ale nie suport stary... -
Anonim
Ja kupilem dorado el toro za 300zl, niestety z tego co widzialem to juz ich nie ma; / -
Grono.Net
-
Anonim
-
?
-
Grono.Net
no z supportem ale pytam sie jaka korbe kupic zeby sie nie rozjebala a ten Karol chwali sie swoimi dokonaniami na kazdym forum;] wiec to nudne jest jak codziennie widzisz jak on mowi ze kolejny suport rozjebal.. sam pomysl
i zobacz kto zalozyl ten temat =] -
COCOLINO ! TO WLASNIE JA !
Adam ale nieplacz ok ? chwali dkonanimi.. tak tak... wmawiaj sobie :P