-
kubus
powiem wam, ze dzis sprobowałem kebaba kolo metra świętokrzyska (tam co zawsze jest kolejka) i troche sie rozczarowalem. Njalepszy kebab w warszawie jadam kolo mojej szkoły (politechnika) bar nazywa sie Cheops. Miła obsluga, ceny jak wszedzie i świezy gorący kebabik. -
Anonim
Kurde stary ubiegłeś mnie, bo własnie wszedłem na grono z zamiarem założenia dokładnie tego samego tematu! :) Jadłem tam gdzie mówisz - przyznaję, że kebab jest niezły. Nigdy nie mogę się wybrać na tą Świętokrzyską ale bardzo lubię jadać w AL-KEBABIE (ul. Złota, 500 m. za gal. centrum) oraz w SUPER KEBABIE (skrzyżowanie Chmielnej i Jana Pawła), bo jest on u mnie pod samym domem, więc często zaglądam... -
Anonim
Najlepszy kebab jest na Natolinie, tuż przy stacji metra. "ARAM KEBAB" rządzi!!:-))
Kebab jest dość drogi ale za to OGROMNY i pyszny...mniam:-) -
maniek
ale gdzie na stacji metra kebab!!! jedyny jaki kojarze to w galerii ursynów? akas dokladniejsza lokalizacja.... hmmm.... ? z gory dzieki -
-
kubus
zgadzam sięm ten na chmielnej jest zajebisty, ale jak na razie w moim rankingu przewodzi Cheops przy politechnice -
Anonim
Nie na stacji metra Natolin tylko w poblizu, ARAM KEBAB jest w jednym z tych nowych bloków przy kenie (ul. ken 52 chyba).
Naprawde gorąco polecam szczególnie kebab Rolle( cienka pita)-największy jaki jadłam:-)) i kebab talerz z frytkami. -
Maciek
EFES, EFES i tylko EFES:) a z czego jest ten kebab na natolinie (kurczak/baranina?) -
Anonim
dzisiaj znowu byl efes, i znowu sukces; ) do aramu planuje trafic na dniach, zdam relacje; ) -
Anonim
Kebab na marszałkowskiej.(ten po lewej, bo ten po prawej znacznie gorszy :) )Ostry sos plus ciasto miękkie. -
udar ♫
nadal obstawiam przy kebabie na Nowym Swiecie istanbul kebap niesamowicie dobra szama za 7 blach nr 1 w moim rankingu -
Hierofant
jeśli mogę polecić to NAPRAWDĘ PYSZNY kebab jest koło hotelu "Forum" (teraz "Novotel") a nazywa się hm, mało oryginalnie bo "Egipt". naprawdę warto zapłacić te 7 zl i pomimo tego ze jest minimalnie mniejszy niz np. przy Świętokrzyskiej ma niepowtarzalny i zupełnie inny smak niż w większości lokali tego typu...
poza tym prowadzący go Arabowie to naprawdę spoko kolesie i pogadać z nimi można bez żadnych problemów...
PS. zdaje się że to ci sami kolesie którzy prowadząkebab na bazarku na al.Niepodległości/róg Odyńca
PS2.tak naprawdę namawianie kogoś na "najlepszy kebab w mieście" nie ma sensu bo każdy już ulubiony kebeb ma,ja z czystym sercem i szczerym zaangażowaniam polecam wspomniany wyżej; ) -
♥
Pychotka jest na Górczewskiej przy skrzyżowaniu z ulicą Syreny - na Woli :))) -
Anonim
Ja "Arama" polecam ze względu na wiele jego atutów jakimi są:
-super swierzutkie miesko bez żył i jakis tłuszczy itp (czasami jak sie kupi kebaba gdzies w budzie to strach przegryzc to mięso-albo sie ciągnie albo zyły trzaskają...blee)
-jest naprawde DUZY:-D moge sie załozyc ze największy w warszawie
-Bardzo miły właściciel:-)) pozdrowienia dla pana Arama;-)
-nie jest to taka "buda" jak w centrum tylko normalny lokal gdzie nie boje sie co ten pan przed chwilą rekami robil a teraz mi kebaba nakłada.
Polecam gorąco i smacznego:-) -
szub
-
Acid Gringo
-
Anonim
Nowy Świat między Foksal a Ordynacką. Jego nazwa to Inbis Istanbul. Taki dobry, że hej a do tego w cenie jest oryginalna turecka herbatka -
Anonim
OK, ja sie tam trzymam swojego :) Bar kanapkowo-salatkowy (prosze sie nie zrazac nazwa, ona zostala od poprzedniego wlasciciela; p) przy rakowieckiej, blisko kosciola. Info dla hazardzistow: niedaleko jest STS :)
swietne miesko, pyszne sosy, swieza surowka...
jedna uwaga: jest tam dwoch kolesi, ja osobiscie wole kebaba przygotowywanego przez tego o ciemniejszej karnacji w granatowym dresie i takiej samej koszulce.
Pozdro! :) -
Łukasz
monia ....
ten ARAM KEBAB na Natolinie przy KEN to w strone multikina, czy kabat patrzac od stacji metra... -
Anonim
W strone Multikina- trzeba wyjsc z metra w strone ulicy Płaskowickiej -jest tam ciąg nowych bloków (ten przy metrze jeszcze jest w budowie) i w drugim bloku od strony metra jest Aram jest tam wielki czerwony neon a obok sklep z butami dla dzieci Bartek. -
Prezymslo
Panowie...... (a moze i Panie?)
Kebaby przy Bajce sa na serio dobre....
Rog Krolewskiej i Marszałkowskiej - Kebab Sahara otwarty cala dobe. Nie uzywaja mikrofali!, ciasto chrupiace, kebik grillowany i za friko daja herbatke.
MISTRZ