-
szczęściara :)
czesc, kto wybiera sie na zawody w kwietniu na puchar polski??? co trenujecie semi, light czy full??? Macie juz jakies sukcesy na swoim koncie??? -
Anonim
-
szczęściara :)
-
kri
-
-
Anonim
i bedziesz moim sekundantem!!!!!!!!!
prosze!przosze i no prosze!!!!
zgodz sie:)
-
Anonim
-
Bangla Bangladesz
ja tez jade, nie mam zbyt wielkich sukcesow ale bedzie taka blondi odemnie z klubu, super dziewuch mowie wam, moze na mnie chociaz zerknie;) -
robert
Ja tez pojade popatrzec na czym to wasze semi polegam bo to jakies takie strasznie dziwne i nie rozumiem tego:)
Moim najwiekszym sukcesem jest wygranie kilku walk na strefie:) -
Kuba
-
Bangla Bangladesz
29 KWIETNIA PUCHAR POLSKI SEMI I LAJT ALE GDZIE TO NIECH TOS INNY NAPISZE BO NIE WIEM
W SWIETA OTWARTY PUCHAR ESTONI SEMI, LAJT, FUL, TAJ CHYBA BO TO ZAGADKOWA IMPREZA
LUBLIN STREFA LAJT KWIECIEN POCZATEK, ALE KTORY TO NIE WIEM???
9 KWIECIEN GALA KIKBOXU W PIASECZNIE
JESLI COS NIE TAK TO PAN ROBERT SZCZESNIEWSKI MNIE POPRAWI -
robert
Zgodnie z zyczeniem pana Bangly Bangladesza poprawiam/uzupelniam:)
Puchar ponownie w wegrowie:)
Strefa w lightcie chyba 2 kwietnia ale nie jestem pewien. -
Kuba
-
Paula
Robert, nie chyba tylko na pewno 2 kwietnia :)))))
a co tej gali to ja pierwsze slysze, cos reklama kiepsko dziala, bo w piasecznie nic nie widac i nie slychac, przynajmniej narazie
pozdr -
Agat
czy ktos z tu obecnych wie cos wiecej o pucharze estonii...bo tak sie sklada ze bede w poblizu i w miare mozliwosci chetnie bym sobie popatrzyla:) -
Bangla Bangladesz
poszukaj ich strony estopen 2005.
puchar w talinie w świeta wielkanocne czyli sobota niedziela
pozdrawiam -
robert
-
alina
sluszna uwaga panie Robercie :))
no wiec kto z was jedzie na strefe 2 kwietnia? -
Paula
-
robert
-
alina
dzieki za to ze mnie poinformowaliscie ze jedziecie, jest to dla mnie naprawde wielka nowina...
robert co ty sie przejmujesz jakas wagą?najwyzej trafisz na kogos o nieco wiekszych gabarytach :))