-
Wiecie coś więcej o ww. imprezie? Ja wiem tyle, że podobno ma być 18 czerwca...
-
Zolol
tak ma być 18 czerwca i to am byc hip hopmania
a zespoły heheheh
ascetoholix
mezo
1 8 cwel
brx
i wojtas
wjazd 15 zł w przedsprzedaży
a w dniu koncertu 20 dzika
miłej i udanej zabawy przy tak wyśmienitej muzyce !! -
..::fasola::..
no to jak będą te "gwiazdy" polskiego hh-polo, to nawet tego nie bede dodawal do kieleckich imprez:P
Na miejscu Wojtasa bym sie nie zjawil na tym koncercie -
Kijek
co za porazka, brakuje jeszcze verby i innego szajsu...sory ale ostry jest lepszy na wolnym niz wszystkie (poza Wojtasem) "gwiazdy" ktore maja wystapic na kadzielni ... -
-
krześniak
to dobrze ze jest 18 czerwca, bo jak zobaczylam tytul tego watku to sie zmartwilam, ze nie bede mogla przyjechac:) -
Zolol
taa ostry jest debesciak uwielbiam to co robi bo nie wiem jakim jest człoiwiekike m m sorki troche popiłam -
o kur.... :(
liczyłem, że będzie coś ambitniejszego... :(
do brxa i wojtasa nic nie mam, robią to, co powinni... ale reszta... :( -
o kur.... :(
liczyłem, że będzie coś ambitniejszego... :(
do brxa i wojtasa nic nie mam, robią to, co powinni... ale reszta... :( -
..::fasola::..
nawet tego nie bede ogłaszał, bo ludzi sie na schodzi i sie cwelom z 1 8 spodoba tutaj i beda chcieli czesciej przyjezdzac - i tylko reputacje kielcą zniszcza. -
Może będzie takie coś, jak na tegorocznym New Yorkerze... latające przedmioty i bluzgi w stronę 'raperów'...
-
krześniak
nie bedzie czegos takiego, bo przyjda same gorace pietnastki, do ktorych trafia tfurczosc 1 8 l:) -
Kijek
zeby to byly 15ki 13ki wylanoswane na 20ki chetne pojsc na backstage na male co nieco; ) -
no właśnie... my tu gadu gadu, a dziewczyny od rana nic ciepłego w ustach nie miały...; -)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne