Kielce [3209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paweł

Wiecie coś więcej o ww. imprezie? Ja wiem tyle, że podobno ma być 18 czerwca...
  • Zolol

tak ma być 18 czerwca i to am byc hip hopmania
    a zespoły heheheh
    ascetoholix
    mezo
    1 8 cwel
    brx
    i wojtas
    wjazd 15 zł w przedsprzedaży
    a w dniu koncertu 20 dzika
    miłej i udanej zabawy przy tak wyśmienitej muzyce !!
  • ..::fasola::..

no to jak będą te "gwiazdy" polskiego hh-polo, to nawet tego nie bede dodawal do kieleckich imprez:P
    Na miejscu Wojtasa bym sie nie zjawil na tym koncercie
  • Kijek

co za porazka, brakuje jeszcze verby i innego szajsu...sory ale ostry jest lepszy na wolnym niz wszystkie (poza Wojtasem) "gwiazdy" ktore maja wystapic na kadzielni ...
  • krześniak

to dobrze ze jest 18 czerwca, bo jak zobaczylam tytul tego watku to sie zmartwilam, ze nie bede mogla przyjechac:)
  • Zolol

taa ostry jest debesciak uwielbiam to co robi bo nie wiem jakim jest człoiwiekike m m sorki troche popiłam
  • Paweł

o kur.... :(
    liczyłem, że będzie coś ambitniejszego... :(
    do brxa i wojtasa nic nie mam, robią to, co powinni... ale reszta... :(
  • Paweł

o kur.... :(
    liczyłem, że będzie coś ambitniejszego... :(
    do brxa i wojtasa nic nie mam, robią to, co powinni... ale reszta... :(
  • ..::fasola::..

nawet tego nie bede ogłaszał, bo ludzi sie na schodzi i sie cwelom z 1 8 spodoba tutaj i beda chcieli czesciej przyjezdzac - i tylko reputacje kielcą zniszcza.
  • Paweł

Może będzie takie coś, jak na tegorocznym New Yorkerze... latające przedmioty i bluzgi w stronę 'raperów'...
  • krześniak

nie bedzie czegos takiego, bo przyjda same gorace pietnastki, do ktorych trafia tfurczosc 1 8 l:)
  • Kijek

zeby to byly 15ki 13ki wylanoswane na 20ki chetne pojsc na backstage na male co nieco; )
  • Paweł

no właśnie... my tu gadu gadu, a dziewczyny od rana nic ciepłego w ustach nie miały...; -)
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)