Kielce [3209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KuRczAk

a zabierze ktoś z Wrocławia do Warszawy albo z Rzeszowa do Warszawy?
    w przyszłym tygodniu.
  • KuRczAk

a jutro z Wrocławia do Rzeszowa lub po drodze. ??
  • Katarina

wybiera się ktoś jutro do kielc autkiem?? wracam do chałpki i chętnie bym się z kimś zabrała; -)
  • Emilka .

jadę nad morze z koleżanką w okolicy od 25-26 czerwca. Może ktoś będzie jechał przy okazji w kierunku wybrzeża ?
  • Kuba

Wybiera się ktoś do Kielc? z Warszawy lub Białegostoku i okolic tych miast?
  • Wolak

gdyby ktoś jechał w okolicy 12-13 lipca nad morze też z chęcią bym sie zabrał:)
  • Karol Mazur

Jadę dzisiaj o północy do Kołobrzegu na Sunrise. W niedziele wracam. Mam 2 wolne miejsca. Ściepa to 150zł za osobę. Jedziemy Smartem ForFour. Info - 515-135-808
  • kaszub

Witajcie - tak sie złozyło iz musze dostac sie do Cieniawy a dokładniej do mieszczącego sie tam hotelu o "ciekawej" nazwie przedwiośnie - mam w zwiazku z tym pytanko - czy znacie moze jakies publiczne środki transportu co by sie dostać do Cieniawy ?
  • M B

Witam,
    Czy sa osoby ktore w srode 25.08 wybieraja sie z Gdanska do Katowic i maja 2 wolne miejsca? jesli tak prosze o kontakt 502 914 344
  • e t

Zabiorę jedną osobę dn.05.09.2010r. z Kielce do Siedlec godz.ok.5.00 tel.793-714-180 e-mail: pioreczko@wp.pl
  • POGROMCA_GLUPOTY- MUZYK

poszukuje kogos kto 23.12.br bedzie jechal z Warszawy do Kielc
  • dadasda sdasdasdasd

Mogę podwieść do miejscowości Lądek Zdrój (przez Opole) za niewielka dopłatę do paliwa. Wyjazd z Kielc dn 30-11-2011 około godziny 5-6 rano. kontakt tel 602-640-862.
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)