- 1
- 2
-
GreG! ®
Poszukuję dziewczyn do pracy jako HOSTESSA w miłej atmosferze i z atrakcyjnym wynagrodzeniem.
Podstawowe wymagania:
- aktualna książeczka sanepidowska;
- rozmiar odzieży 36/38
- wysoka komunikatywność
- prezencja, estetyka
- wiek 18-26 lat
Jest to jak najbardziej poważna praca na podstawie umowy zlecenia.
W celu uzyskania większej ilości informacji proszę o kontakt mailowy (vidar@wp.pl)
bądź telefoniczny (12 294 50 70)
Pozdrawiam -
robur
>- rozmiar odzieży 36/38
czy to dotyczy rowniez obuwia ?
przyznalbys sie, ze szukasz dziewczyny, a nie takie podchody odchody -
kiesh
hmm ja tam czasami jako hostessa pracuje, ale zadnej ksiazeczki nigdy nie potrzebowalam:| -
monix
-
-
GreG! ®
Szczegółowa oferta na http://www.activeplus.com.pl/
Zapraszam do wysyłania swojego CV i załączenia zdjęć sylwetki pod adres e-mail: krakow.bok@activeplus.pl
Pozdrawiam -
Nikita
A ja przypominam, że poszukuję Specjalistów IT. I nie potrzebuję zdjęć sylwetki, ani rozmiaru buta..; )) -
Ambi
ale wysoka komunikatywnosc nadal jest w cenie; P? btw. dzialacie cos na terenie lublina?
pzdr. -
>kish napisała:
>hmm ja tam czasami jako hostessa pracuje, ale zadnej
>ksiazeczki nigdy nie potrzebowalam:|
bo nie zapodajesz ludziom jogurtu albo innych mielonych miedzy regalami w Tesco :) -
kiesh
-
-
kiesh
-
poprawnie pisze sie TESCO, kapitalnymi literami, jak nie widzialas to ogladnij, gdzie tesko w Kielcach jest to chyba kazdy wie, nie wiesz? ha! i tu Cie mam! :D
-
kiesh
czyli ze Tesko tez nie, ani tesko, tesco tez nie, no i oczywiscie Tesco tez, TESKO nie, ale TESCO tak! bylam widzialam kupilam! :D ha! I get Ya! hyhy -
o, to fajnie, ale co kupilas? sprobuje zgadnac, pewnie jakis komplet! :)
-
kiesh
prawie zgadles: rekawiczki:D ale cos jeszcze kupilam mozesz zgadywac dalej, podpowiedz: gdy jest zimno to jest niebieskie a gdy jest cieplo to tez jest niebieskie;>? -
-
kiesh
-
robur
strzelam: pociag towarowy ciagniety przez et41 ( http://353.hamradio.cz/polsko2005/w... ) -
kiesh
no dobra powiem wam:) raczka do mopa to byla, ha! I get Ya again! yeaah! -
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...
Miejsca grona (3)
-
Kieleckie Centrum Kultury Plac Stanisława Moniuszki, Kielce
-
Wesoła Kawka Wesoła, Kielce
-
KINOPLEX Świętokrzyska, Kielce
- Dodaj miejsce