Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kiesh

czy raczki ma to nie wiem, a czy ktos tak powiedzial? glupi...:D
  • gem

Ty tak powiedzialas, skoro kupilas raczke do mopa to znaczy ze przynajmniej jednej raczki potrzebuje. moim zdaniem chodzi o lale, ktora z zalozenia ma 2 raczki, ale byc moze jedna sie zgubila lub kot zjadl, wiec trzeba bylo dokupic
  • kiesh

ja wcale tak nie napisalam, ze o lali, raczke potrzebuje owszem, ale do mopa:D i faktycznie moze kot zjdal<?>
  • gem

ja napisalem ze do lali, bo mop nie ma raczek :)
  • Nikita

Niemożliwiec!.. Uroczy Łobuziak..; ))
  • Nikita

>Ambi napisał
    >ale wysoka komunikatywnosc nadal jest w cenie; P? btw.
    >dzialacie cos na terenie lublina?
    >
    >pzdr.

Komunikatywność u Panów Informatyków zawsze jest w cenie..; ) Jeśli takowej nie posiadają, to ich.. szkolimy.. Sasasa.. :>

Co to znaczy "czy działamy"?; >
  • kiesh

czy dzialamy czyli cos z dzialem musi byc, pytanie tylko czy takim dzialem w sklepie, czy tym dzialem wybuchowym:>
  • gem

chodzi o czasownik "działać", zatem za słownikiem języka polskiego:

działać ndk I, ~am, ~asz, ~ają, ~aj, ~ał
    1. «obsługiwać działo, posiadac działo, strzelać do czego z działa, grozić komu użyciem działa»

por. megadziałać
  • Marcia

nie orientujecie sie czy teraz nikt nie poszukuje hostess do pracy w kielcach???za jakies informacje bardzo dziekuje:*)))
  • Enterakcja Enterakcja

PILNE
    18.11 - Hostessa Warszawa - ulotki- 100zł brutto

Ulotki dotyczą bezpłatnego seminarium z zarządzania . Start 07.00 , zakończenie 18.00, godzinna przerwa. Metro - rano, popołudniu, oraz GUS w środku dnia.
    Miła, komunikatywna hostessa.
    Płatność po zakończeniu dnia pracy gotówką.

Ola/Enterakcja
    500 068 666

| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)