Kielce [3209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zagrają:

Ushat Sound System
    Uszat selecta
    BasTajpan dee - jay
    BenJahmin dee - jay

IrieTrEEks Sound System
    renkaw selecta
    Rada selecta
    Jah I Luk dee - jay

PZL Sound
    ColasH selecta
    Afro dee - jay

2 VII 2005 Kielce
    Klub Cockney
    ul. Orla 4
    godz. 21:00
    wjazd: 5zł

Krótkie info o składach:

Ushat sound system pochodzi z Dąbrowy Górniczej jak na razie głównie gra na Ślasku to jest Katowice, Chorzów, Piekary Śląskie ,Bytom również Ustroń. Tworzą go selecta Uszat, perkusista popularniej niegdyś, a już nieistniejącej grupy Transformacja, oraz dwóch wokalistów: Benjahman oraz BasTajpan znany m.in. z Mustafarii, projektu który tworzył wraz z Gutkiem z Indios Bravos. Ich muzyka to wybuchowa mieszanka reggae i dancehall.

IrieTrEEks dobrze znany kieleckiej publiczności soundsystem. Tworzą go trzy osoby, przedstawiciele aż trzech województw: małopolskiego, świętokrzyskiego i śląskiego: selecta renkaw człowiek który mozolnie i systematycznie propaguje reggae w naszym mieście, selecta Rada twórca pierwszego vinyl’owego soundsystem’u w Kielcach a na mikrofonie Jah I Luk, nawijacz który z każdym dniem podnosi poziom swego flow i doskonale wie jak utrzymać gorącą atmosferę wśród publiki. Jednymi słowy duża dawka pozytywnego karaibskiego grania w rytmie dancehall - reggae.

oraz rodzimy prężnie rozwijający się PZL SS, z Colash’em na selekcji i Afrem przy mikrofonie. Styl PZL to zwięźle pomieszane roots’owe brzmienia z dancehallem, podlane nutą soki i nierzadko łamanymi elektronicznymi bitami, a wszystko to rzecz jasna utrzymane w jamajskim aromacie.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!
  • manamana

Radek alez mi gula zrobiles...a mnie nie ma grrrr!!!; (((
  • Anonim

no to zaluj Dagmara :) takiej imprezy jeszcze nie bylo
  • Anonim

ale bedzie pewnie jeszcze nie raz;p
  • Lopu

:D aż słów brakuje:D
  • Anonim

nice, szkoda ze jeszcze bede w wawie;)
  • krześniak

a ja chyba juz bede:)
    a jak bede, to nie odpuszcze.
  • Anonim

to juz dzis :)
    zapraszam
  • ..::fasola::..

Ja sie zjawiam punktualnie o 21. Dobra imprezka sie zapowiada:D
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)