Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Figaro

Witam.

Czy orientuje się ktoś może, czy w Kielcach dostanie się gdzieś Yerba Mate? Nie żadne mieszanki i nołnejmy. Normalną, firmową Yerbe. :)
  • czyzyk

w klubie mundo na placu wolnosci zapytaj oni maja to cudo i chyba mozna cos tam zamowic ale nie daje sobie reki ucicac, no chyba ze ta drewniana:D
  • Figaro

W Mundo z miesiąc temu się pytałem, ale Panna Sandra zrobiła tylko głupią mine. Z tym że, ja chce kupić normalną Yerbe, coby zrobić w domu. :)
  • czyzyk

to sie nie pytaj panny sandry bo ona zawsze robi glupie miny... zapytaj sie wlascicieli gdzie mozna kupic itp itd;]
  • Anonim

w herbaciarni w galerii echo i herbaciarni w realu...bedzie z 3-4 rodzaje mate:).pzdr.
  • Marcin

ja kupuje na targach zdrowia, urody i niezwykłości chyba tak to się nazywa, są często w WDK. Można też zapytać w takim sklepie z ziołami przy ulicy Solnej, jakoś tak zaraz za bankiem czy pzu, nie pamiętam co to za instytucja. Wchodzi się z alejki nad Silnicą.
  • Martika

można dostać yerbę we Fuente de la Yerba na Placu Moniuszki 4 duzy wybór yerby i akcesorii ceny tez spoko:)
  • andrzej miroskoghn

[center]
    [color=green][size=18]Co oferujemy:[/size][/color]
    [color=red]Statystyki serwera Battlefield 2 na stronie www![/color]
    Młoda rozwijająca się Sieć Serwerów z doświadczeniem!
    Fast Download zainstalowany na serwerach!
    Przyjemną atmosferę na Forum i serwerach!
    Brak zbędnych pluginów!
    [color=red] Ogarniętą ekipę na Forum , jak i na serwerach![/color]

[img] http://cache.www.gametracker.c om/server_info/80.72.37.13:270 31/b_350_20_525252_2B2C2B_FFFF FF_000000.png[/img]
    Nazwa serwera: [color=green]Gangstanet.eu [BattleField 2][/color]
    IP serwera:[color=red] 80.72.37.13:27031[/color]
    Forum www:[URL= http://GangstaNet.eu][color=bl ue] GangstaNet.eu[/color][/URL]
    Typ serwera: STEAM + NS
    Typ rozgrywki: Free For All
    Ilosc slotów: 17
    Godziny up time: 24/7
    Rekrutacja na admina: [color=green][ON][/color]
    [/center]
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)