-
Figaro
Witam.
Czy orientuje się ktoś może, czy w Kielcach dostanie się gdzieś Yerba Mate? Nie żadne mieszanki i nołnejmy. Normalną, firmową Yerbe. :) -
czyzyk
w klubie mundo na placu wolnosci zapytaj oni maja to cudo i chyba mozna cos tam zamowic ale nie daje sobie reki ucicac, no chyba ze ta drewniana:D -
Figaro
W Mundo z miesiąc temu się pytałem, ale Panna Sandra zrobiła tylko głupią mine. Z tym że, ja chce kupić normalną Yerbe, coby zrobić w domu. :) -
czyzyk
to sie nie pytaj panny sandry bo ona zawsze robi glupie miny... zapytaj sie wlascicieli gdzie mozna kupic itp itd;] -
-
Anonim
w herbaciarni w galerii echo i herbaciarni w realu...bedzie z 3-4 rodzaje mate:).pzdr. -
Marcin
ja kupuje na targach zdrowia, urody i niezwykłości chyba tak to się nazywa, są często w WDK. Można też zapytać w takim sklepie z ziołami przy ulicy Solnej, jakoś tak zaraz za bankiem czy pzu, nie pamiętam co to za instytucja. Wchodzi się z alejki nad Silnicą. -
Martika
można dostać yerbę we Fuente de la Yerba na Placu Moniuszki 4 duzy wybór yerby i akcesorii ceny tez spoko:) -
andrzej miroskoghn
[center]
[color=green][size=18]Co oferujemy:[/size][/color]
[color=red]Statystyki serwera Battlefield 2 na stronie www![/color]
Młoda rozwijająca się Sieć Serwerów z doświadczeniem!
Fast Download zainstalowany na serwerach!
Przyjemną atmosferę na Forum i serwerach!
Brak zbędnych pluginów!
[color=red] Ogarniętą ekipę na Forum , jak i na serwerach![/color]
[img] http://cache.www.gametracker.c om/server_info/80.72.37.13:270 31/b_350_20_525252_2B2C2B_FFFF FF_000000.png[/img]
Nazwa serwera: [color=green]Gangstanet.eu [BattleField 2][/color]
IP serwera:[color=red] 80.72.37.13:27031[/color]
Forum www:[URL= http://GangstaNet.eu][color=bl ue] GangstaNet.eu[/color][/URL]
Typ serwera: STEAM + NS
Typ rozgrywki: Free For All
Ilosc slotów: 17
Godziny up time: 24/7
Rekrutacja na admina: [color=green][ON][/color]
[/center]
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne