-
Anonim
tutaj mozemy wpisywac co nam sie podoba, oddawac sie rozmowa na rozne tematy. taki inny rodzaj dupy maryny; ) zeby nie zasmiecac innych tematow. -
annszy
-
Anonim
-
Anonim
-
-
annszy
a mnie sie chce spac,oderwac od kompa(ale jakos nie moge) oraz chce mi sie juz wyjechac gdzies:) -
annszy
-
-
Anonim
-
annszy
tak,ale jade tylko na weekend:( ale skutki podejrzewam beda trwaly dluzej:) a innych planow nie mam.i to mnie wlasnie dobija... -
Anonim
Anus, to kiedy zapisujemy sie na kurs? moglabym zabukowac od poniedziałku.
Poza tym obstawiam cały czas undergroung w srode; ) moglaby gronowa eki[a uderzyc do wawki :) na hh -
Anonim
-
annszy
no tak to do wawki:)Ty to juz mialas 1000 razy przyjechac i cooo?
Madziu, wracam w niedziele wiec poniedzialek jest jak najbardziej ok!:) -
Anonim
-
annszy
-
Anonim
-
annszy
-
annszy
przyjmijmy ze to bylo przyrzeczenie publiczne(w troche zmodyfikowanej wersji) i teraz jak sie wycofasz to groza Ci sankcje prawne:P
-
Anonim
taaaaa Aniu zboczenie zawodowe wychodzi "z worka"; )))
dobra ide do pracy :((( niech ktos sprawi zeby mie sie chcialo tak jak mi sie nie chce!!!
zycze wszystkim milego dnia. do wieczora!
PS. ja tu jeszcze wroce!; ) -
Anonim
tooooo sie dyskusja rozwineeeela; ) no nic. jak obiecalam tak wrocilam.
robil ktos dzisiaj cos ciekawego? i tak wszystko bedzie ciekawsze niz to co ja robilam :/ -
Marcin
ja byłem na spacerze :) pozatym byłem na spacerze i się przespacerowałem, a i byłem na zebranku organizacyjnym wyjazdu nad morze :) poza tym to spacerowałem; )
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne