-
Być jak James Bond...marzenie...
I w ruch poszły butelki z bezyna, kije pałki kaski gornicze ze slicznym swiatelkiem na czubku...a oni nadal sporu nie rozsadzili... -
ale olo
-
Anonim
zalezy co sie lubi i na jakich ludzi sie trafi(w tym nauczycieli) kazde potrafi byc fajne badz dupne -
matbie
-
-
Jo Ann
-
vouga
-
jedrass
-
Anonim
-
Marcin
każe liceum możę być fajne, cóż ja na plastyk jak tak patrzę z perspektywy absolwenta i uważam że było całkiem nieźle; ) -
Anonim
Za to Śniadek do dupy... Sorry, ale to liceum jest beznadziejne, jak ktoś chciał się na studia dostać to i tak musiał pomykać na korepetycje do nauczycieli właśnie z Żeromskiego albo z Sawickiej. Jedynie to ją ratuje w moich oczach, ze poznałam tam naprawdę interesujących ludzi...:) -
Anonim
-
kociujta
z opowiesci rodzinnych wynika jasno, ze Sniadek;) aa, podobno jeszcze Technikum Geologiczne bylo fajne, ale nie wiem czy ono jeszcze istnieje;D to by bylo tyle mojej wiedzy na ten temat;) najlepszy jest warszawki czacki;D -
Anonim
Dodam swoje trzy grosze- w Kielcach nie ma liceum o ugruntowanej i trwałej pozycji- są raczej 'mody'- kiedys była Sawicka, potem Żeromski, później Śniadek, a dalej już się wyłączyłem i nie wiem jak się sytuacja rozwinęła. -
radzioH
-
Anonim
-
Anonim
-
iza84CK
ktos musi nareszcie wystapic w obronie sniadka!zero korpetycji, zero nauki pojmowanej jako sleczenie nocami nad ksiazkami, wszystko odbywalo sie niejako przy okazji: przy okazji pozawalo sie ludzi, przy okazji zdobywalo sie wiedze, przy okazji ksztaltowalo sie swiadomosc...szkoda tylko, ze wszystkiego w zyciu nie osiaga sie przy okazji-teraz mam problem, bo musze uczyc sie, ze pewne rzeczy trzeba zaplanowac. -
Być jak James Bond...marzenie...
Nie no ja tez bym Żeroma ne polecal...bo do sniadka chodzilem...Kasia tam wyzej to przesadza z lekka..Ci co chodzili na korepetycje do Ludzi z Sawickiej czy Żeroma to tylko na jeden kierunek...reszta...wykladowcy z AŚ polibudy...nikt mi nie przetlumaczy!!A co do liceum Śniadek najlepszy...był...i sie zesral,bo teraz to juz nie to samo...;/ -
Anonim
-
Anonim
Polecam slowaka:) Skonczylem i nie narzekam:P Poznalem tam naprawde sporo fajnych ludzi:)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne