Kielce [3209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Być jak James Bond...marzenie...

I w ruch poszły butelki z bezyna, kije pałki kaski gornicze ze slicznym swiatelkiem na czubku...a oni nadal sporu nie rozsadzili...
  • ale olo

Chyba to w ogole nie jest itotne :)
  • Anonim

zalezy co sie lubi i na jakich ludzi sie trafi(w tym nauczycieli) kazde potrafi byc fajne badz dupne
  • matbie

sciegienny :D:D:D :P
  • Jo Ann

Norwid i Pilsudzki :) wymagają 40 pkt na 200 za egz i swiadectwo =D
  • vouga

40pkt?? moze wymagaja... ale przyjmuja mniejwiecej od 110 w gore...
  • jedrass

mie sie w żeromie podobało
  • Anonim

a mi się podoba nadal :D
  • Marcin

każe liceum możę być fajne, cóż ja na plastyk jak tak patrzę z perspektywy absolwenta i uważam że było całkiem nieźle; )
  • Anonim

Za to Śniadek do dupy... Sorry, ale to liceum jest beznadziejne, jak ktoś chciał się na studia dostać to i tak musiał pomykać na korepetycje do nauczycieli właśnie z Żeromskiego albo z Sawickiej. Jedynie to ją ratuje w moich oczach, ze poznałam tam naprawdę interesujących ludzi...:)
  • Anonim

Ja lubilam zeroma:) milo wspominam
  • kociujta

z opowiesci rodzinnych wynika jasno, ze Sniadek;) aa, podobno jeszcze Technikum Geologiczne bylo fajne, ale nie wiem czy ono jeszcze istnieje;D to by bylo tyle mojej wiedzy na ten temat;) najlepszy jest warszawki czacki;D
  • Anonim

Dodam swoje trzy grosze- w Kielcach nie ma liceum o ugruntowanej i trwałej pozycji- są raczej 'mody'- kiedys była Sawicka, potem Żeromski, później Śniadek, a dalej już się wyłączyłem i nie wiem jak się sytuacja rozwinęła.
  • radzioH

Ja bym raczej żeroma odradzal wszytkim:P Nie polecam:)
  • Anonim

a ja mowie slowak ! chodzilam, zdalam, skonczylam :D
  • Anonim

maggota- piękna rekomendacja tak zacnej szkoły :P
  • iza84CK

ktos musi nareszcie wystapic w obronie sniadka!zero korpetycji, zero nauki pojmowanej jako sleczenie nocami nad ksiazkami, wszystko odbywalo sie niejako przy okazji: przy okazji pozawalo sie ludzi, przy okazji zdobywalo sie wiedze, przy okazji ksztaltowalo sie swiadomosc...szkoda tylko, ze wszystkiego w zyciu nie osiaga sie przy okazji-teraz mam problem, bo musze uczyc sie, ze pewne rzeczy trzeba zaplanowac.
  • Być jak James Bond...marzenie...

Nie no ja tez bym Żeroma ne polecal...bo do sniadka chodzilem...Kasia tam wyzej to przesadza z lekka..Ci co chodzili na korepetycje do Ludzi z Sawickiej czy Żeroma to tylko na jeden kierunek...reszta...wykladowcy z AŚ polibudy...nikt mi nie przetlumaczy!!A co do liceum Śniadek najlepszy...był...i sie zesral,bo teraz to juz nie to samo...;/
  • Anonim

Bo Ostaszewska odeszła i zszedł na psy...;)
  • Anonim

Polecam slowaka:) Skonczylem i nie narzekam:P Poznalem tam naprawde sporo fajnych ludzi:)
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)